Astrološki dopustniški nasveti za ognjena znamenja

Vaša življenjska energija je dinamična, zato za dober oddih potrebuje vsebino, ki bo razplamtela notranji ogenj. Sem vsekakor sodi aktivni oddih: potovanja, šport, pustolovščine in ljubezen.

16. 8. 2019

Veliko vam pomeni telesna dejavnost: to je tisto, kar vas sprosti, da si spočijete. Popolna izbira bi bilo potovanje. Dlje kot boste šli, boljše bo! To je priložnost, da na svoje življenje pogledate z drugega zornega kota. Dobili boste sveže zamisli za spremembe, s katerimi boste vplivali na stvari, ki vas motijo.

Igre in šport spodbudijo vašo domišljijo, prinesejo vznemirjenje, zaradi katerega začutite, da življenje ni dolgočasna in čisto navadna vsakodnevna rutina. Ne glede na to, ali se boste igrali Človek, ne jezi se, ali pa kakšno športno igro, boste želeli zmagati. Zmage obnavljajo vaš občutek lastne moči in pomembnosti, s tem pa polnijo vaše baterije kot nobena druga stvar. Zelo radi tudi dvignete raven adrenalina v krvi, ki razbije skupke stresa, zato ekstremnim športom nikoli ne obrnete hrbta. Prištevate se med pustolovce, ki svoj robinzonski dopust z veseljem preživijo na osamljenem otoku, kjer ni ne elektrike ne vode, le izziv preživetja v divjini.

Ključna beseda vašega čustvenega oddiha pa je romantika. Ne čakajte, da vas bo presenetil partner. Pojdite v akcijo z romantično večerjo in igrajte igro zapeljevanja, ki bo razplamtela ljubezenski ogenj. Ko boste začutili, da ste zaželeni, romantika pa bo stopila vaše srce, boste občutili polnost življenja in utripanje strasti lastnega bitja. To je pravi oddih!

Preizkusite nekaj drugačnega

Letni dopust je odlična priložnost, da preizkusite preproste, zanimive in popolnoma drugačne oblike preživljanja dopusta. Enostavne vadbe so priložnost, da se začnete bolje zavedati samega sebe, svojega okolja in pravih vrednot življenja. Izberete lahko eno ali kar vse, v vsakem primeru pa boste ugotovili, da so morda nenavaden, a zelo učinkovit način za sproščanje telesa, duha in srca. Hoteli se jim boste posvečati pogosteje, ne le na dopustu.

Brez elektrike

Poskusite preživeti dan brez elektrike: brez televizije, radia, računalnika in prenosnega telefona. Misel, da bi večer preživeli brez filma, glasbe ali knjige, se vam bo morda sprva zdela dolgočasna, a boste kaj hitro odkrili zelo zanimive možnosti, med katerimi sta na primer družinski pogovor ob svečah ali opazovanje zvezd na nočnem nebu. Ustvarite si lastno glasbo, prepevajte ali prisluhnite zvokom narave. Če boste imeli ob sebi otroke, bodo skrivalnice v vas prebudile otroško radost.

Presenetilo vas bo, v kolikšni meri lahko dan brez elektrike osveži srce in razvedri misli. In ne pozabite na ekološki učinek! S prihrankom elektrike boste prispevali k ohranjanju naravnih virov energije. Takšen zabaven izziv bo še posebej sproščujoč za tiste, ki ste rojeni v ognjenih in zračnih znamenjih.

Senka Ljubić

Astrološki dopustniški nasveti za zračna znamenja

Astrološki dopustniški nasveti za zemeljska znamenja

Astrološki dopustniški nasveti za vodna znamenja

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri