4 znamenja, ki najtežje zdržijo v partnerskem odnosu

Katera znamenja imajo največkrat težave s predanostjo partnerskem odnosu? 

4 znamenja, ki najtežje zdržijo v partnerskem odnosu (foto: profimedia) profimedia
23. 11. 2022

Nekateri ljudje se hitro povežejo in lažje zdržijo v odnosu skozi krize, spet drugi pa so nagnjeni k temu, da se zveze hitro naveličajo, saj se s težavo soočajo z vsemi kompleksnimi problemi, ki jih odnosi prinašajo. 

Preverite, katera so tista nebesna znamenja, ki imajo s tem najbolj pogosto težave. 

Dvojčka

Radovedni in živahni dvojčki obožujejo dogajanje! Njihovi dnevi so polni druženja, učenja in vznemirljivih izkušenj. Tudi v razmerju želijo, da se neprestano nekaj dogaja - v nasprotnem primeru se lahko hitro naveličajo. Potrebujejo partnerja, ki jih bo nenehno spodbujal k učenju ter odkrivanju novih stvari. Ker so tako nagnjeni k dogajanju in pozitivnosti, pa se lahko zgodi, da imajo pogosto težave, ko je potrebno iti skozi težja obdobja, ki niso postlana z rožicami. 

Tehtnica

Ljudje, rojeni v znamenju tehtnice, so lahko odlični partnerji, a imajo prav tako kot dvojčki lahko težave, ko pride v partnerskem odnosu do težjih obdobji. Tehtnice so namreč zaljubljene v zaljubljenost samo. Obožujejo idejo romatične ljubezni iz ameriških pocukranih filmov, ki pa je žal nerealna. V razmerju potrebujejo čim prej spoznati, kaj pomeni realen odnos, ki ni vedno sanjski. 

Strelec

Zaradi svobodne narave imajo strelci lahko kar nekaj težav v razmerju. Želijo si zveze, ki bo polna vznemirljivih stvari in dogodivščin. Če njihovo življenje postane preveč rutinsko, se počutijo ujete. Ker ne prenesejo občutka omejenosti, iščejo partnerja, ki jim bo dovoljeval tudi dovolj individualnih pustolovščin. Na splošno imajo težave z zavezanostjo, zato morajo slej kot prej ugotoviti, da partnerski odnos v resnici ne omejuje njihove svobode. 

Vodnar

Vodnarji neizmerno cenijo izvirnost. So zelo posebni posamezniki, zato obstaja velika možnost, da se bodo tudi običajne, umirjene zveze hitro naveličali. Vedno iščejo nekaj nenavadnega. Pri tem morajo biti pozorni, da ne prizadanejo partnerja.