Nočejo se prepirati! Astroznamenja, ki se na vsak način izogibajo KONFLIKTOM

Nekatera astroznamenja si tako močno želijo izogniti konfliktom, da bodo raje potlačila lastne občutke, kakor pa se iskreno pogovorila.

Nočejo se prepirati! Astroznamenja, ki se na vsak način izogibajo KONFLIKTOM (foto: profimedia) profimedia
30. 11. 2022

Ribi

Ljubečim ribam konflikti predstavljajo velik stres. Ker so izjemno empatične, bodo intenzivno čutile neprijetne občutke druge osebe, kar bo še dodatno prispevalo k njihovemu slabemu počutju. Zaradi tega se bodo ribe izogibale kakršnim koli pogovorom ali situacijam, s katerimi bi lahko vznemirile svoje bližnje.

Rak

Čustveni raki se v odnosih pogosto tako zelo osredotočajo na svoje bližnje, da ob tem pozabijo nase. Zadnje, kar si želijo je, da bi koga prizadeli, zato se bodo v največji možni meri izogibali konfliktom in soočenjem. V odnosih se lahko zgodi, da pretirano ugajajo drugim, s tem pa zanemarijo sebe in svoje potrebe.

Tehtnica

Največja želja tehtnice je umirjeno, harmonično življenje. Tudi v odnosih se bodo tehtnice za vsako ceno izogibale prepirom, konfliktom ali drugim situacijam, ki bi lahko razburkale njihov svet. Tudi, ko jih nekaj zmoti, se bodo prej prilagodile in sprejele napake drugih, kakor pa da bi o tem spregovorile.

Strelec

Sproščeni in optimistični strelci si želijo lahkotnih odnosov. Namesto, da bi se prepirali z bližnjimi, raje molčijo. Če pa jih nekaj tako zelo prizadene, da tega ne morejo skriti, bodo to pokazali s humorjem. Druga možnost je, da se strelec umakne oziroma pobegne, preden bi lahko prišlo do prepira.

Če tudi vi pri sebi opažate, da se pogosto izogibate konfliktom ne pozabite, da so ravno nesporazumi in konstruktivni pogovori tisti, ki vam omogočajo rast in vašim odnosom dodajajo globino.