Bik: Mini horoskop 2017 za vsak letni čas posebej

Pred vami je stresno leto. Skozi vse leto vas bodo spremljale nove priložnosti, žal pa tudi ovire, ki lahko upočasnijo vaš poslovni napredek in razvoj.

18. 12. 2016

Da bi izkoristili ponujeno, se boste morali najbrž dvakrat bolj potruditi kot sicer. Toda zato, ker slovite po vztrajnosti in praktičnosti, vam bosta prav ti odliki pomagali premagovati težave, s katerimi se boste soočali. Zaupajte predvsem sebi in bližnjim, na sodelavce in nadrejene pa se ne opirajte preveč, saj bi vas lahko hitro razočarali. V domačem krogu se boste najbolje počutili.

Zima

Vleklo vas bo v daljne svetove, sanjali boste o novih projektih in uspehih. Prej se boste lotili dela in začeli uresničevati svoje sanje, prej lahko dosežete to, o čemer sanjate. V ljubezni boste romantični. Če ste samski, naredite kaj za to, da vas bo oboževana oseba opazila.

Pomlad

Bolj zadržani boste, družba vam ne bo preveč dišala. Čas je primeren za kakšno shujševalno dieto, pogostejše ukvarjanje s športnimi aktivnostmi ali pa za zahtevne naloge in projekte, ki vam bodo vzeli veliko časa. Kljub izredni aktivnosti in zaposlenosti ne zanemarite partnerja.

Poletje

Bolj sproščeni boste in dobro razpoloženi. Vzemite si več časa zase in za družino. Poudarek bo na materialnih dobrinah, denarju in užitku. Razni nakupi, počitnice in zabave bodo osušili vašo denarnico, toda pomemben bo užitek. Finančne naložbe bodo obetavne, a bodite previdni.

Jesen

Veliko lažje boste napredovali. Pogajanja in kupčije bodo stekle, prav tako sodelovanja in priprava novih projektov. V ljubezenskih odnosih brzdajte ljubosumje in posesivnost, saj bi to lahko bil glavni vir vajinih prepirov. Pozna jesen bo v znamenju pozitivne motivacije in dela.

Rojeni od 20. do 30. aprila

Veliko boste sanjarili, zato se lahko pojavi prepad med tem, kar imate, in tem, po čemer tako hrepenite. Ostanite trdno na zemlji in se zavedajte, da je vaše življenje posledica vaših odločitev in dejanj. Če želite zaživeti drugače, boste morali sami v svoje življenje uvesti spremembo.

Rojeni od 1. do 10. maja

Bolj boste bežali pred novimi odgovornostmi, slabše se boste počutili. Niste človek, ki bi se skrival pred izzivi, zato se soočite z njimi, čeprav vnaprej veste, da vam to prinaša predvsem stres. V jesenskem času boste veliko samozavestnejši in zadovoljni s svojim preteklim delom.

Rojeni od 11. do 20. maja

Sprememb ne marate, zato jih ne boste nič kaj veseli. Še posebej v službi boste izpostavljeni novostim, ki vas bodo neprijetno presenetile. Nov šef ali sodelavec vam bo trn v peti toliko časa, dokler ga boste krivili za svojo slabo voljo. Čim prej se sprijaznite z dejanskim stanjem!

Marta Pirnar Tittle

Preberite še: