Bik: Mini horoskop 2017 za vsak mesec posebej

Bolje se boste počutili za domačimi zidovi, več energije in motivacije boste imeli za službene napore. Spodbuda in opora bližnjih bo ključna, zato se jim več posvečajte.

18. 12. 2016

Januar

Romantični boste in malce ranljivi. Iskali boste partnersko toplino in čustveno oporo. Če ste samski, imate v tem času več priložnosti za romantične zmenke. V službi se bodo pojavile napetosti z nadrejenimi.

Februar

Službeni pogovori bodo naporni, vrstili se bodo konflikti, v katere morda ne boste vpleteni, a bodo vplivali na vas. Neko nalogo boste hoteli čim prej dokončati, a je ne boste mogli zaradi nepričakovanih ovir.

Marec

Posvetite se partnerstvu. Če čutite, da sta se z ljubljeno osebo oddaljila drug od drugega, je zdaj pravi čas, da se spet zbližata. Zaupni pogovori vam bodo v veliko pomoč pri razreševanju poslovnih težav.

April

Izogibajte se pretiranemu zapravljanju in posojanju denarja. Finančne naložbe v tem času odsvetujemo. Možno je razočaranje na delovnem mestu, a poskusite ostati pozitivni. Konec aprila možne nove ljubezni.

Maj

V službi boste imeli več priložnosti izraziti svoje zamisli. Spet boste začutili, da ste del kolektiva. Možni so večji izdatki. Če ste sveže zaljubljeni, se ne izmikajte odgovornosti, ki jo prinaša resen odnos.

Junij

Zapravljivi boste in veliko bolje razpoloženi kot zadnjega pol leta. Načrtujte dopust ali pa se odpravite na krajši izlet. Sprememba okolja bo zelo dobro vplivala na vaše počutje. V ljubezni boste zelo uživali.

Julij

Več časa boste preživeli z družino, kaže, da bo eden od svojcev potreboval vašo pomoč in oporo. Če ste mlajši, vas bo popolnoma prevzela strastna poletna romanca, ki se lahko hitro spremeni v resno razmerje.

Avgust

Manj energije boste imeli, zato si vzemite več časa za počitek in ukvarjanje s sprošču­jočimi rečmi. Počitnice bodo idealne, ali pa vsaj ukvarjanje z najljubšim hobijem. Poskusite pozabiti na službene tegobe.

September

Ustvarjalni boste in polni novih zamisli. Če ste mlajši, vam lahko nepričakovan projekt prinese dober zaslužek. Če si poleti niste vzeli časa za počitek, lahko zdaj trpi vaše zdravje. Še je čas za krajši oddih.

Oktober

Osredotočili se boste na delo in študij. Lažje boste sodelovali z drugimi, čeprav brez sklepanja kompromisov tudi tokrat ne bo šlo. Zdaj je dober čas, da razmislite o novi službi ali o novem dolgoročnem projektu.

November

V ospredju bo partnerstvo ali odnos z enim od staršev. Kaže, da boste v krogu ožje ali širše družine pridobili več začasnih odgovornosti. V ljubezni se lahko zgodi usodno srečanje, ki vas bo močno presenetilo.

December

Vaš samonadzor bo malce popustil. Nagnjeni boste k zamudam in pretiranemu zapravljanju. Resda je veseli december, toda zavoljo zdravja in počutja vam priporočamo, da se izogibate pretiranemu uživaštvu.

Marta Pirnar Tittle

Preberite še: