Bik: Mini horoskop 2018 za vsak mesec posebej

V tem letu na svojih plečih ne boste čutili tako velikih bremen in stresov, kot ste jih običajno vajeni. Več časa boste imeli zase in za razmislek o tem, kako naprej.

Bik: Mini horoskop 2018 za vsak mesec posebej (foto: shutterstock) shutterstock
9. 12. 2017

Januar

Malce se boste umaknili od družbe. Posvetili se boste delu oziroma študiju, kjer lahko pričakujete nekaj sprememb. Proti koncu meseca se bo stanje umirilo, vi pa boste zadovoljni z narejenim delom.

Februar

Od sredine meseca se bo počutje močno izboljšalo, motivirani boste in polni energije. Možna je ljubezenska romanca s tujcem ali pa boste sicer imeli več stikov s tujino. Če študirate, boste uspešni.

Marec

Individualnemu delo dobro kaže, skupinskemu pa malo manj. Kaže, da boste malce nepotrpežljivi do drugih, zato previdno, zlasti v odnosu z nadrejenimi. Počutje bo še naprej odlično.

April

Obremenjeni boste s finančnim stanjem, morda boste v začetku meseca preveč zapravljivi. Lažje boste sodelovali z drugimi, osredotočite se na dolgoročne cilje. Nagnjeni boste k samopomilovanju.

Maj

Obremenjeni boste s finančnim stanjem, morda boste v začetku meseca preveč zapravljivi. Lažje boste sodelovali z drugimi, osredotočite se na dolgoročne cilje. Nagnjeni boste k samopomilovanju.

Junij

Zapravljivi boste, zato svetujemo večjo previdnost. Bodite predvsem realni. Počitniški načrti naj bodo skromnejši, kot želite oziroma sanjarite. V tem času se izogibajte tudi posojanju denarja.

Julij

V službi ne boste ravno razpoloženi. Retrogradni Merkur vam lahko na pot postavi nekaj preprek, zaradi katerih ne boste preveč učinkoviti. Raje si vzemite več časa za družino in svojce.

Avgust

Če še niste bili na dopustu, je čas, da se posvetite sebi in svojim bližnjim. Fizično aktivnejši boste in bolj razpoloženi za dobro družbo. Morebitne družinske probleme boste v tem času hitreje rešili.

September

Prebudila se bo vaša ustvarjalnost, dobili boste več novih zamisli za svoje projekte in dobili podporo kolegov in nadrejenih. Ljubezenski zmenki bodo zelo uspešni pa tudi romantični izleti v dvoje.

Oktober

V ospredju bodo odnosi, tako službeni kot zasebni. Kaže, da se boste morali veliko prilagajati, a je pomembno, da to storite čim bolj pozitivno. V partnerski odnos vložite več časa in energije.

November

Pred vami je naporen mesec, zelo zaposleni boste in izčrpani. V partnerskem odnosu se lahko pojavi kriza, ki jo poskusite čim prej razrešiti. Po drugi strani se lahko v tem času strastno zaljubite.

December

Primanjkovalo vam bo volje za karkoli, a vas bo obenem spremljala sreča, tako da vam ne bo treba veliko storiti za uspešen mesec. Vzemite si čim več časa za počitek in regeneracijo ter dobro družbo.

Marta Pirnar Tittle

Preberite še: