Bik: Mini horoskop 2019 za vsak letni čas posebej

Ste stabilno zemeljsko znamenje, ki se najbolje počuti v ustaljenih, že preizkušenih okoliščinah. V novem letu se bo zaradi določenih dogodkov in sprememb vaše življenje obrnilo na glavo. Ohranite trezno glavo in se mirno soočajte z novostmi, ki vas dolgoročno krepijo in delajo boljše.

Bik: Mini horoskop 2019 za vsak letni čas posebej (foto: Shutterstock) Shutterstock
24. 12. 2018

Z marčevskim dokončnim prehodom Urana v vaše znamenje se vam obeta dinamično sedemletno obdobje, v katerem vas čakajo vzponi in padci, predvsem pa spremembe, ki jih boste morali nekako sprejeti in vplesti v svoje življenje. Novo energijo bodo sprva čutili predvsem rojeni v prvi dekadi bika. Pričakujte nove priložnosti, razočaranja in presenečenja, ki bodo močno vplivali na vaš vsakdanjik in načrte. To bo sprva šok za vašo trmasto naravo, toda prej ko se boste naučili prilagajati in sprejemati, kar se vam dogaja, lažje boste shajali v življenju.

Osredotočite se predvsem na področja, ki vas ne zadovoljujejo, in ocenite, kaj lahko sami storite, da izboljšate okoliščine. Zaradi močnega vpliva Saturna, Urana in Jupitra bodo v ospredju predvsem področja študija, tujine, partnerstva in duhovne rasti. Prav pa bi bilo, če ne bi zgolj pasivno preživljali svojega vsakdana, temveč se aktivno posvečali sebi in delovnemu mestu ali pri študiju od sebe dali kar največ. Številni biki se bodo ob nenadnem vplivu Urana od sredine leta odločili za večjo samopreobrazbo, ki bo lahko povezana tudi s spremembo videza, poklica, študija, ločitvijo od partnerja ali novimi duhovnimi spoznanji. Če se počutite ujeti v partnerski odnos ali če se vam zdi, da v službi preveč stagnirate zaradi slabe razvojne politike podjetja, imate v novem letu priložnost, da se znebite omejitev in razprete krila. Zavedajte se, da je življenje v vaših rokah in da se ga splača zajemati s polno žlico.

Zima

Nemirni boste in siti rutine. Morda vztrajate pri neki odločitvi, ki ni dobra za vas, ali pa se bojite narediti korak naprej na poklicnem ali osebnem področju. Temeljito premislite o svoji prihodnosti in začnite uvajati spremembe, sicer vas bodo nepričakovani dogodki prisilili v to, da ukrepate.

Pomlad

Možna so ljubezenska razočaranja ali prijateljski konflikti. Čutili boste, da zaslužite veliko več, kot dobivate. Kaj boste storili, da to spremenite? Ne glede na to, kako izkušeni ste in koliko ste stari, razmišljajte o novih poteh in novih ljubezenskih možnostih. Ostanite optimistični.

Poletje

Julija se izogibajte novim začetkom in uvajanju sprememb. Raje se odpravite na dopust in si privoščite sprostitev. Možna so nova ljubezenska razmerja in končanje starih partnerstev. Konec poletja boste veliko lažje sprejemali odločitve in dodatne odgovornosti v družini ali v službi.

Jesen

Cvetela bodo različna sodelovanja in ljubezenska razmerja. Družinski odnosi se bodo izboljšali tudi po vaši zaslugi. Prilagodljivejši boste in polni volje in elana, da dokončate začete projekte. Če študirate, se boste v tem času lažje osredotočili na študijske odgovornosti.


Rojeni od 21. do 30. aprila

Nepričakovane ponudbe, presenetljiva odločitev pomembne osebe ali nenaden dogodek vam lahko poruši načrte za prihodnost. V tem letu boste spoznali, da ste veliko iznajdljivejši in prilagodljivejši, kot ste mislili. V vsakem primeru ostanite pozitivni in razmišljajte pozitivno

Rojeni od 1. do 10. maja

Veliko si obetajte od novih izobraževanj in sodelovanj. Ne skrivajte svojih zamisli in načrtov pred nadrejenimi, ki bodo izredno veseli vaših predlogov. Obeta se ­osebna sprememba, morda povezana z vašim videzom ali življenjskim slogom. Družinski odnosi bodo precej zapleteni.

Rojeni od 11. do 20. maja

Posebej v začetku leta boste imeli občutek, da se nikamor ne premaknete, zaradi česar se ne boste preveč cenili. Razmislite o starih načrtih, ki bi jih zdaj lahko uresničili. Ne zmenite se za tiste, ki vas poskušajo odvrniti od ambicioznih načrtov. Vaše želje so uresničljive, zato se lotite dela.


Preberite še: