Bik: Mini horoskop 2019 za vsak mesec posebej

Pred vami je leto preizkušenj. Čeprav se vam ne bo mudilo v svoje življenje vnesti več novosti, bi bilo zelo dobro, da bi naredili korak naprej in se potrudili za boljše življenje.

Bik: Mini horoskop 2019 za vsak mesec posebej (foto: Profimedia) Profimedia
24. 12. 2018

Januar

Nezadovoljni boste, ker se že dalj časa ne premaknete in ne storite ničesar zase. Če nočete prisluhniti drugim, prisluhnite svojemu telesu. Čas je primeren za spremembo frizure ali shujševalno kuro.

Februar

Dobro boste sodelovali z drugimi. Pridobili boste zaupanje nekoga, ki ga spoštujete. Če ste samski, boste imeli priložnost za razmerje. Ne dovolite, da vam strah prepreči ljubezensko srečo.

Marec

Odlično se boste počutili in se veselili novih izzivov. Navezali boste nove prijateljske stike ali pa sodelovali pri nekem skupinskem projektu, ki bo pozitivno vplival na vaše poslovne ali študijske okoliščine.

April

Na silo boste hoteli doseči neki cilj ali uresničiti željo. Za to lahko zapravite veliko denarja, a dolgoročno ne boste zadovoljni. Sprejmite omejitvene okoliščine in z večjimi odločitvami raje počakajte.

Maj

Zapravljivi boste, a z novimi oblačili ne boste nič bolj zadovoljni sami s seboj. Če ste samski, se boste morali čim prej odločiti glede neke osebe, ki do vas goji romantična upanja. Bodite iskreni.

Junij

Več volje boste imeli za delo, družbo in druge prijetne aktivnosti. Lepo vreme vas bo gnalo v naravo in na pohodniške izlete. Čas bo primeren tudi za diete in spremembo življenjskega sloga.

Julij

Pomanjkanje denarja lahko malce zagreni družinsko življenje. Kljub vsemu si lahko pričarate veselo in sproščeno poletje. Na delovnem mestu ne vztrajaj­te pri nečem, s čimer se drugi očitno ne strinjajo.

Avgust

Okoliščine bodo veliko primernejše za nove projekte, tudi finančno boste bolj zadovoljni. Izpolnite obljubo, ki ste jo dali bližnjemu, saj bo to osrečilo oba. Če ste mlajši, razmislite o selitvi.

September

Osredotočili se boste na delo in na nove službene ali študijske načrte. Bodite potrpežljivi v odnosu s kolegom ali mentorjem, ki ima povsem svojo vizijo o tem, kaj je dobro za vas. Premislite, morda ima prav.

Oktober

Nerazpoloženi boste, saj bodo drugi veliko zahtevali od vas, zaradi česar se boste znašli v duševni in časovni stiski. Imeli boste slabo vest glede nečesa, kar bi lahko zelo hitro popravili. Kaj še čakate?

November

Čutili boste pomanjkanje energije. Čas je primeren za dokončanje projektov in za temeljit razmislek o novih. Čeprav vas nekdo sili k nekemu nakupu, bi bilo trenutno bolje s tem počakati.

December

Razdražljivi boste in pod stresom. Priporočamo vam obisk kakšne kulturne predstave ali pa se odpravite v okrašeno mesto in se prepustite veselemu decembrskemu prazničnemu vzdušju. Spočijte se.

Preberite še: