Bik: Mini horoskop 2020 za vsak letni čas posebej

Planeti bodo zelo ugodno vplivali na vaše življenje in od vas zahtevali več pobude in akcije. Dolgčas vam zagotovo ne bo. Tudi če tradicionalno niste zagovornik sprememb in raje izbirate rutino, boste v novem letu nagnjeni k novostim in premikom na različnih življenjskih področjih. 

Bik: Mini horoskop 2020 za vsak letni čas posebej (foto: Profimedia) Profimedia
20. 12. 2019

Tisti, ki iz različnih razlogov vztrajate v določenih nezadovoljivih delovnih ali zasebnih okoliščinah, boste našli čedalje manj izgovorov za svoje stagniranje. To leto vam ponuja, da se opogumite in se osvobodite določenih omejitev in drugih negativnih vplivov v življenju.

Zima

Nove odgovornosti vas bodo precej obremenile. Zaupajte vase in v svoje sposobnosti, na nove okoliščine se boste hitro navadili. Tudi v odnosih se bolj postavite zase. Povejte, kaj vas moti, izrazite svoja čustva. Nova poslovna sodelovanja bodo dobro stekla, predvsem zaradi vaše večje prilagodljivosti.

Pomlad

Obeta se dinamično in stresno obdobje. Zelo zaposleni boste, nasmihajo se nove možnosti napredovanja in izboljšanja finančne situacije. Če se otepate sprememb, vas bodo dogodki konec aprila in maja prisilili, da ukrepate. Izpostavljene bodo tudi finance, kjer pričakujte vzpone in padce.

Poletje

Julija in avgusta bo čas primernejši za sprostitev. Privoščili si boste več kot običajno in v tem zelo uživali. Tudi v ljubezni vas čaka pozitivno obdobje. Če imate partnerja, bosta v tem času sprejela pomembno odločitev ali izvedla večji nakup. Septembra bodite skromnejši in se osredotočite na delo.

Jesen

Izpostavljeni bodo odnosi, tako osebni kot poslovni. Odprti boste za mnenja drugih in sklepanje kompromisov, zato pričakujte dober napredek v poslovnih sodelovanjih. Tudi nova ljubezenska razmerja bodo dobro napredovala. December boste pričakali zadovoljni in mirni.


Čeprav boste včasih polni dvomov o sebi in o tem, ali boste zmogli postoriti vse nove obveznosti in bili kos nakopičenim odgovornostim, aktivirajte svojo trmasto in vztrajno naravo, s pomočjo katere boste kos različnim izzivom. Najpomembnejše je, da ne boste vrgli puške v koruzo, saj bi vam bilo lahko hitro žal za zapravljene priložnosti. Ostanite predani svojim željam in ciljem. Uran vam prinaša nove izvirne ideje in kreativno energijo, ki jo izkoristite tako na osebnem kot poklicnem področju. Če študirate ali se kako drugače izobražujete in pilite svoje znanje, letos pričakujte velik napredek, ki bo posledica vašega trdega dela in osredotočenosti na uspeh. Z močnim pozitivnim vplivom Jupitra, Saturna in Plutona se boste znali povezati z drugimi in s konstruktivnim sodelovanjem izpolniti zadane cilje. Čas bo primeren tudi za snovanje novih načrtov in pridobivanje podpore za njihovo uresničitev.

Rojeni od 21. do 30. aprila

Sprejmite val sprememb v svojem življenju in to razumite kot nekaj pozitivnega. Čas je, da napredujete na osebni in poklicni ravni, zato ne vztrajajte pri starih vzorcih. Tudi v ljubezni se odpirajo nove možnosti, a najprej morate zaključiti stare odnose, zamere in razočaranja.

Rojeni od 1. do 10. maja

Česar prej iz različnih razlogov niste mogli uresničiti, bo zdaj postalo povsem otipljivo. Želite potovati? Spremeniti poklic ali službo? Se vrniti na faks? Si ustvariti družino? Kaj še čakate? Vse možnosti imate, da sanje postanejo resničnost. Bodite pogumni in življenje zajemite z veliko žlico!

Rojeni od 11. do 21. maja

Osredotočeni boste predvsem na osebni napredek. Morda se boste začeli več ukvarjati z duhovnostjo ali pa se boste odločili prekiniti določene negativne vzorce svojega delovanja in odziva na okolje. V vsakem primeru pričakujte pozitivne spremembe, s katerimi boste zelo zadovoljni.


Preberite še: