Bik: Mini horoskop 2020 za vsak mesec posebej

V tem letu lahko zelo izboljšate svoje življenjske okoliščine. Odprla se vam bodo vrata prihodnosti, zato izkoristite možnosti, ki se vam ponujajo. Stresno bo, a se splača vztrajati.

Bik: Mini horoskop 2020 za vsak mesec posebej (foto: Profimedia) Profimedia
20. 12. 2019

Januar

Ne izpostavljajte se preveč, temveč se osredotočite na svoje delo. Večji načrti naj počakajo. Več dogajanja bo v partnerstvu, še posebej, če ste se pred kratkim spustili v razmerje. Varčujte z energijo.

Februar

Pomembna oseba vas lahko zaradi svoje muhavosti pahne na rob obupa. Pogovorite se o tem, kaj vas moti in kaj se da spremeniti. Na delovnem mestu ali pri študiju se bolj zanesite nase in na svojo presojo.

Marec

Čas bo primeren za uresničevanje različnih načrtov, ki so povezani s sodelovanjem in usklajevanjem različnih mnenj. V ljubezni vas bo spremljala sreča. Če ste samski, boste to znali dobro izkoristiti.

April

Vso energijo boste usmerili v svoje delo in bili pod velikim stresom. Pohvala, ki jo tako močno želite, morda ne bo prišla. Brzdajte svojo ali partnerjevo zapravljivost, ki vas lahko tokrat drago stane.

Maj

Spet bo izpostavljeno finančno stanje, zato tudi v tem mesecu pazite na zapravljivost. Možno je tudi, da se bo neki nakup zavlekel ali padel v vodo. Morda je bolje tako. Dobro kaže raznim sodelovanjem.

Junij

Finančne težave ali problemi z nekim nakupom se lahko nadaljujejo. Aktivno boste iskali rešitev za to. Stresa se boste najlažje znebili s fizičnimi aktivnostmi, saj vam druženje s prijatelji ne bo ustrezalo.

Julij

Posvetite se sebi in telesu. Priporočamo vam več telesnih aktivnosti in krajšo shujševalno kuro, saj bi se takoj bolje počutili v svoji koži. Dopust bo zabaven, a vse kaže, da tudi drag

Avgust

Privoščite si sprostitev v dobri družbi, obkrožite se z ljudmi, ki jih imate radi in jim zaupate. Tudi ta mesec je primeren za dopust, pa tudi za ukvarjanje z raznimi konjički. Službene skrbi naj ostanejo v službi.

September

Precej negativni boste in nagnjeni k prepirom. Predvsem v družinskem krogu boste nepotrpežljivi, morda boste izvedeli slabo novico. S sodelavcem si delita skupne cilje, zato združita moči.

Oktober

Več časa boste namenili partnerstvu, zlasti če se je to zaradi vaše prezaposlenosti znašlo v težavah. Romantičen oddih bo dobra rešitev za vajine tegobe. V službi se boste manj obremenjevali z drugimi.

November

Sklepanje kompromisov ni vaša vrlina, toda tokrat boste veliko bolj odprti za mnenja drugih in jim pripravljeni prisluhniti. Nova ljubezenska razmerja bodo obetavna, morda je čas za resen odnos.

December

V ospredju bo vaše osebno življenje. Z družino se boste veselili konca leta in praznikov. Če ste samski, boste poskušali narediti močan vtis na nekoga. Previdno, saj je oseba, ki vam je všeč, morda že v zvezi.


Preberite še: