Bik: Mini horoskop 2021 za vsak mesec posebej

Leto 2021 vam bo prineslo nekaj nihanja – ugodnega in neugodnega. Obetajo se vam zanimiva poznanstva, ki vam bodo vlivala pozitivno energijo in koristi na poslovnem področju. Iskali boste številne nove navdihe. Spremembam, ki jih boste deležni, se nikar ne upirajte preveč, saj bi lahko bila katera izmed njih točno tisto, kar ste si nekoč zastavili.

Bik: Mini horoskop 2021 za vsak mesec posebej (foto: Profimedia) Profimedia
1. 12. 2020

Januar

Merkur v znamenju vodnarja vam ne bo dovolil, da bi se predolgo ustavljali ob nepomembnih zadevah. Motivacija se bo izboljševala iz dneva v dan in tokrat bo večina energije usmerjena v poslovne ali finančne zadeve. Ne skrbite, vse drugo bo počakalo.

Februar

Prva polovica meseca bo stabilna in usklajena na vseh področjih. V zadnjem delu februarja prihaja z Venero v znamenju rib povečana potreba po tem, da ste ljubljeni, varni in pohvaljeni. Odnosi bodo vaše lekcije, iz katerih se boste lahko naučili nekaj zelo pomembnega.

Marec

Konjunkcija med Venero in Neptunom vam bo proti sredini marca prinesla sladke sanje, ki pa se lahko hitro spreobrnejo v bolj kruto realnost. Ne nasedajte, ne bodite naivni, predvsem pa se poskušajte odločati s svojo glavo, ne da bi določeni posamezniki krojili vaše življenje.

April

V april se boste podali z energijo Sonca in Merkurja v znamenju ovna. Naraščali bosta borbenost in nepotrpežljivost, zato se lahko vaša prirojena umirjenost hitro razblini. Čeprav se boste težko zadrževali, boste znali ohraniti zdravo mero in se včasih raje umaknili.

Maj

Maja bodite previdni, saj vam Merkur v znamenju dvojčkov dovaja površnost in pretirano radovednost. Več boste spraševali in bolj boste hiteli, slabši bodo vaši rezultati. Poskušajte slediti tistim, ki najprej vdihnejo, šele nato podajo svoj diplomatski odgovor

Junij

Prihaja nežnost, Venera v raku vas bo prepričala, da bi bilo dobro več časa nameniti ljubezni. Naraščal bo občutek, ki vas bo vodil k raznim lepim gestam, prav tako pa tudi k povečani občutljivosti. Kar boste čutili na notri, boste pokazali tudi na zunaj.

Julij

V poletnih dneh ne boste najbolj navdušeni nad tistimi, ki vas bodo želeli zvabiti nekam, kjer se ne počutite dobro. Raje boste sami s sabo, energija znamenja raka vam bo všeč, saj se boste v njenem objemu počutili varno in seveda ob pravi osebi tudi ljubljeno.

Avgust

Sonce v levu bo vaš pogum in optimizem popeljalo še višje. Končno si boste izborili prednost in se lažje povzpeli višje, še posebej tam, kjer veste, da vse skupaj obvladate. Zdravje vam bo dobro služilo, pazite le, da vas ne bodo preveč vabile gazirane pijače.

September

Merkur v znamenju tehtnice bo z vami stkal pravico in odgovore na tiste zadeve, ki vas morda begajo. Znali se boste umirjeno pogovoriti in končno nekomu izpovedati svoja čustva. Proti koncu meseca boste začeli hiteti veliko bolj počasi.

Oktober

Jesenski dnevi so vaša poslastica in komaj boste čakali, da se podate na sprehode, ki polnijo vašo dušo z novim upanjem. Ne boste si dovolili, da bi bili jezni ali potrti, raje se boste zavihteli čez vse ovire na bolj lahkoten način, kar običajno ni v vaši naravi.

November

V ljubezni boste tokrat težko napredovali ali se poglobili, saj bo Venera v znamenju kozoroga porušila nekaj spontanih trenutkov. Preveč boste resni, da bi razumeli šalo, zato se lahko kdaj celo počutite užaljeni. Nameni nekoga, ki vas želi le razvedriti, ne bodo slabi.

December

Vsi v vaši bližini hrepenijo po praznikih, tudi vi jih imate običajno radi, tokrat pa bi jih najraje preskočili. Vaše energije bodo usmerjene popolnoma drugam, v tisto smer, kjer bi lahko v prihodnje osebno ali poslovno napredovali. Malenkosti vas bodo begale, prazne fraze pa utrujale.


Preberite še: