Bik: Mini horoskop 2022 za vsak mesec posebej

Bik: Mini horoskop 2022 za vsak mesec posebej (foto: shutterstock) shutterstock
1. 12. 2021

JANUAR

Želeli se boste premakniti, vendar vam bo nagajala energija Mars v znamenju strelca, ki bo razpršeno vplival na odločitve in organizacijo področja kariere. Ustavite se, sproščeno zadihajte, šele nato prebudite vztrajnost, ki vas še posebej v zadnjih dneh januarja lahko popelje k višjim ciljem in zadovoljnemu nasmešku ob pogledu na bančni račun.

FEBRUAR

Prehajate v čas iznajdljivih priložnosti in nepričakovanih presenečenj, tako slabih kot tudi tistih, ki vas bodo zelo razveselila. Ugodna energija vas bo povabila k prijetnim stvarem in druženju, ki se bo še posebej pri ženskah prelevilo v nujno opravilo, seveda ob dobri kavi ali čaju. Raziskovali boste odnose in situacije ter pri tem z dobro intuicijo naleteli na številna zanimiva spoznanja, ki vas bodo presenetila. Nič ne bo enostavno, vendar bo vse skupaj vredno truda.

MAREC

Osebna rast vam ponuja nove razsežnosti, s Soncem v znamenju rib vas bo močno premamil svet duhovnosti, v katerem lahko s pravo mero zanimanja pridobite zanimiva spoznanja. Zaznali boste poželjive poglede osebe nasprotnega spola, s katero ste le v prijateljskem odnosu. Vse skupaj vas bo močno zbegalo, na koncu si boste priznali, da vam ta pozornost v resnici godi. Vendar se ne veselite prehitro, saj bo to le nekaj trenutkov, ne pa skok v novo razmerje.

APRIL

Na področju kariere boste spretno znali prepričati nekoga, ki je znan kot zelo trd oreh. Razveselilo vas bo mnenje sodelavcev, čeprav si z nekaterimi ne boste najbolj blizu. Zavidali vam bodo vztrajnost ter marljiv pristop, ki ga sami ne zmorejo. Ukvarjali se boste s tem, da bi bil čas, da izgubite kakšen kilogram oziroma da poskrbite za bolj zdravo prehrano. Začetek bo zahteven in obremenilen, vendar vztrajajte naprej!

MAJ

Misli, ki se vam bodo pletle po glavi, bodo potekale bolj spontano kot običajno. Zamikalo vas bo, da bi stopili izven svojih okvirjev ter poskrbeli, da se boste nekje imeli lepo. Najlažje boste ta lepi trenutek doživeli sami, brez odvečnih dejavnikov in oseb, s katerimi energetsko morda niste popolnoma kompatibilni. Prehajate na višjo raven zavesti, kar lahko marsikoga prestraši ter zmede do te mere, da vam bo očital, da ste se spremenili.

JUNIJ

S svojimi željami in dobrimi mislimi boste vplivali na situacijo nekoga, ki vas bo prosil za pomoč. Nesebično se boste odzvali ter se popolnoma posvetili. V domačem okolju prihaja manjša zmeda, v katero pa se preveč ne mešajte, saj določenih dejstev morda ne poznate dovolj dobro, da bi lahko o nečem sodili. Umaknite se in počakajte, da se vse skupaj zgladi.

JULIJ

Energije, ki jih boste dan za dnem zaznavali na delovnem mestu, lahko dosežejo vrelišče in nato tudi izbruh. Raje vse skupaj v miru analizirajte, razmislite o vseh podrobnostih, šele nato se umirjeno postavite zase. Morda vam bo celo ugodeno, vedite pa, da s tem zelo tvegate, tako da se v negativnem primeru čim prej soočite s posledicami. Finance bodo imele veliko težo.

AVGUST

Če boste dobro motivirani, če boste dovolili kreativnemu navdihu, da vas vodi, se boste počasi prebili do točke, ki jo ogledujete že nekaj časa. Postavljeni v ospredje se boste kljub sramežljivosti odlično znašli ter poželi kakšen kompliment. Na področju zdravja bodite pozorni na simptome, ki bodo tiho trkali na vrata in potem spet izginili, nikar jih ne poskušajte trmasto ignorirati. Namenite več časa branju, ki vas vodi na poti k modrosti.

SEPTEMBER

Prave odločitve bodo tiste, ki jih boste izbrali v povezavi s svojimi željami, ne tiste, ki vam jih bodo priporočali ali morda celo vsiljevali drugi. Ne dovolite si manipulacije, raje se že takoj postavite zase in nadaljujte v svoji smeri. Spoznali boste, da so pravi prijatelji tisti, ki priskočijo na pomoč v zagati, ko so težave, in žal prihaja prek določenih situacij tudi spoznanje, da imate takšnih prijateljev bolj malo.

OKTOBER

Nehajte se smiliti sami sebi, če se določene zadeve ne odvijajo po vašem scenariju. Iskali boste bližino in boljše razumevanje, naleteli pa boste na kritične pripombe in slabo voljo. Boljša energija prihaja v drugi polovici meseca, ko se bo vse nekako uredilo, ne da bi vložili dodaten trud. Pomembne vam bodo strastne dogodivščine, ki jih boste znali tokrat še dodatno popestriti.

NOVEMBER

Slabe misli bodo spolzele skozi pestro dogajanje na področju čustev. Morda se boste zaročili, izvedeli, da pričakujete naraščaj, skratka prihajajo čudovite novice, ki bodo v dobro voljo spravile še tako toge bike. Dovolite temu veselju, da se prepleta in se ne skrivajte več za jeznim obrazom, saj se vam takšen odraz sploh ne poda, poleg tega pa z njim odbijate osebe nasprotnega spola.

DECEMBER

Opazujte svoje reakcije do drugih in spoznali boste, kaj je tisto, kar bi morali spremeniti. Čas prilagajanja na drugačne vzorce, čas nedorečenih dejanj, ki je kljub temu čaroben in obarvan s toplimi čustvi, med katerimi bo prevladovala ljubezen do bližnjih. Na področju denarja vas čaka nekaj presenečenj, takšnih in drugačnih, odvisno od tega, kako ste čez leto delovali.


Preberite še: