Bik: Veliki letni horoskop 2018

Besedno in fizično izražanje čustev bo v novem letu izrednega pomena. Na ta način se boste dodatno povezali s partnerjem in vzpostavili večjo mero zaupanja.

Bik: Veliki letni horoskop 2018 (foto: shutterstock) shutterstock
1. 12. 2017

Ljubezen

Zahrepeneli boste po tesnejšem stiku s partnerjem. Če med vama že dlje časa vlada hladen odnos, vas bo to začelo čedalje bolj motiti. Poskusite narediti prvi korak in pokažite več čustev, potem pa opazujte, kako se bo na to odzval vaš partner. Leto 2018 bo idealno za razrešitev različnih problemov, tudi v ljubezni, zato boste pod okriljem Jupitra v svoji sedmi hiši lažje sprejeli odločitev, kako naprej. Če ste v trdnem odnosu, bo vajina zveza še naprej stabilna. Vse kaže, da boste našli več časa za ljubljeno osebo, zato bosta skupaj preživela več kakovostnih skupnih trenutkov. Novo leto bo primerno tudi za naraščaj in druge spremembe v dvoje.


Če ste samski in ste nagnjeni k temu, da si ljubezenske partnerje izbirate med svojimi prijatelji, vam v novem letu priporočamo, da si ljubezen najdete v povsem novem okolju. Priložnosti bo veliko, zato se ne zapirajte vase, temveč uživajte v novih srečanjih. Zelo možno je, da boste v tujini spoznali osebo, ki vam bo všeč, ali pa vas bo očaral nekdo, ki ga boste spoznali na kakšnem tečaju ali delavnici. Že januarja vas lahko presenetijo močna čustva do nekoga, veliko sreče v ljubezni pa pričakujte tudi februarja, aprila, maja in julija.

Družina

V novem letu poskusite več časa preživeti s svojo družino. Glede pomembnejših odločitev, ki jih boste sprejemali letos, se poskusite pogovoriti s starši oziroma s tistimi svojci, katerih mnenje vam veliko pomeni. Na ta način bodo tudi oni veliko lažje sprejeli vaše odločitve, še posebej, če bodo te povezane s selitvijo, novo službo ali drugo korenito spremembo, ki bo vplivala tudi nanje. Ostanite v stiku z njimi tudi takrat, ko za to ne boste imeli veliko časa, saj vam bo podpora družine letos zelo pomembna. Številni mlajši biki se bodo v tem letu odločali za naraščaj, poroko ali za kakšno drugo spremembo v družini. Možen je tudi nov partner, ki ga boste predstavili ožji družini in ki bo s svojo prisotnostjo spremenil družinsko dinamiko.

Zdravje

Ker boste imeli več časa zase, se boste pogosteje spogledovali z različnimi duhovnimi tehnikami sproščanja in vadbe. Privoščite si več duhovnih delavnic, ki bodo izostrile vašo intuicijo in čuječnost. Če ste sredi obdobja spremembe, bo toliko bolj pomembno, da najdete notranje ravnovesje in ne pozabite na redno prehrano. Mars v Vodnarju bo od maja precej blokiral dovod fizične energije, zato varčujte z močmi in jih črpajte predvsem iz sebe. Vse do sredine novembra vam zato priporočamo, da se izogibate sporom in večjim nesporazumom doma in v službi, saj bi vas to hitro spravilo v nepotrebno paniko. Raje se osredotočite na redne fizične aktivnosti in duhovno ozaveščanje.

Delo in denar

V začetku leta morda ne boste zelo zaposleni, a se bo to kaj hitro spremenilo. Bodite vztrajni in pripravljeni na kompromise. Vse kaže, da bo vaš uspeh v tem letu v veliki meri odvisen od sodelovanj z drugimi. Od spomladi naprej bo Mars v vaši deseti hiši močno razburkal dogajanje na področju poklicnega napredka, kariere in odnosov z nadrejenimi. Izogibajte se predvsem trmastemu vztrajanju pri svojem ter taktično iščite podpornike med nadrejenimi in podrejenimi. Finančno stanje bo dobro, a boste najverjetneje zelo veliko tudi zapravili.

Marta Pirnar Tittle

Preberite še: