Bik: Veliki letni horoskop 2019

Vaše notranje nezadovoljstvo vpliva tudi na vašo ljubezen. Raziskovanje lastnih notranjih želja in utrditev samozavesti vas bo ob pravem času pripeljalo do primernega partnerja.

Bik: Veliki letni horoskop 2019 (foto: Profimedia) Profimedia
24. 12. 2018

Ljubezen

V tem letu bodo srečno obstala le tista partnerstva, ki temeljijo na vzajemnem zaupanju, spoštovanju in medseboj­ni opori. Tista, ki stavijo na hipna zadovoljstva in spontane vročekrvne prepire, vas bodo preveč utrujala, če sta s partnerjem skupaj zaradi določenih koristi ali nuje, pa boste zaradi takšnih okoliščin postajali čedalje bolj nezadovoljni. V življenju je mogoče imeti pozitiven odnos s partnerjem, dobro službo z zadovoljivim zaslužkom in odlično psihično in fizično zdravje. Če žrtvujete eno, drugo ali tretje zato, ker verjamete, da je tako prav, se pripravite na spremembe, ki prinašajo popolnoma nov pogled na življenje. Morda se boste na vrat na nos zaljubili v neko osebo; morda vas bo vaš dolgoletni partner ali partnerica postavila pred dejstvo glede neke odločitve, pred katero bežite; morda boste o ljubljeni osebi izvedeli nekaj, kar vas bo razočaralo; morda pa boste spoznali, da s partnerjem ne najdeta skupnega jezika glede pomembne odločitve. Karkoli že bo vplivalo na vajin odnos, bosta morala sprejeti pomembno odločitev. Februar, marec, maj, junij, avgust in september bodo najboljši meseci za uvajanje novosti v vaše ljubezensko življenje.

Družina

Imeli se boste priložnost spopasti se s težavami, ki se že dalj časa kopičijo za domačimi zidovi. Možna je selitev, ki bo pomembno pripomogla k družinski harmoniji. Številni biki lahko v novem letu pričakujejo naraščaj in s tem nove odgovor­nosti, ki bodo močno vplivale na družinsko dinamiko. Bodite prilagodljivi in ne obupujte. Če ste mlajši, vas bodo starši podpirali v vaših odločitvah. A boste morali v zameno držati svoje obljube. Tudi sicer vam bodo letos družinski člani v veliko oporo pri uveljavljanju sprememb v vaše življenje. Obstaja možnost, da se boste zaradi bolezni ali drugih težav družinskega člana morali odreči določenim načrtom ali obveznostim, kar vas lahko prisili v temeljit razmislek o lastnem življenju.

Zdravje

Zaradi stresnega leta lahko pričakujete nekaj več nadležnih prehladov. Še zlasti v spomladanskem času vas lahko izda poslabšan imunski sistem. Redno jemanje vitaminov in drugih snovi za krepitev organizma vas lahko obvaruje pred takšnimi zdravstvenimi tegobami. Popazite tudi na psihično zdravje, saj boste zaradi zahtev in pritiskov okolja precej napeti. Izogibajte se izčrpavajoči vadbi in se raje odločajte za daljše sprehode. Če imate hišnega ljubljenčka, vam ta lahko zelo pomaga pri ohranjanju dobre kondicije, predvsem pa notranjega miru in radosti. V jesenskem času se izogibajte stresnih okoliščin in ljudi, ki ne vplivajo dobro na vas. Takrat si vzemite več časa zase in za svoje hobije.

Delo in denar

Čeprav si v službi želite predvsem miru, vse kaže, da letos ne bo šlo po vaših željah. Zaradi novih zahtev in pričakovanj boste večinoma na trnih, težko se boste osredotočili na delo. Okoliščine se bodo umirile šele, ko boste sprejeli neizogibno odločitev, povezano z novim izobraževanjem, novim delovnim mestom ali odhodom iz podjetja. Sprememba bo dobro vplivala na vas in na vaše bližnje, zato jo sprejmite. Na finančnem področju boste letos imeli veliko koristi od preteklih prihrankov. Pazite, da ne boste preveč zapravili za poletne počitnice.

Preberite še: