Bik: Veliki letni horoskop 2020

Zaupajte vase Imeli boste veliko možnosti in priložnosti za napredovanje in izražanje svojih talentov. Imeli boste občutek, da vsi nekaj hočejo od vas in da se morate na vsak način dokazati. To bo zelo stresno, zato ostanite samozavestni in zaupajte v svoje sposobnosti. Znali se boste soočiti z izzivi in zmagati.

Bik: Veliki letni horoskop 2020 (foto: shutterstock) shutterstock
20. 12. 2019

Ljubezen

Več svežine in optimizma

Tudi v ljubezenskem življenju bo zavel nov veter. Samski boste samozavestno pristopili k romantičnim srečanjem, medtem ko bodo tisti v razmerju hoteli izpopolniti odnos s partnerjem. Zaradi novih interesov in odgovornosti, ki jih boste imeli, boste v novem letu imeli priložnost spoznati več novih obrazov, s katerimi si delite podobne interese. Zato pričakujte, da se nove romantične vezi lahko razvijejo tudi v poslovnem ali študijskem svetu, kjer boste še posebej odprti za tesnejša sodelovanja. Če ste samski, bo močna čustvena navezanost lahko še dodatna motivacija za vaš napredek. Priložnosti za nova poznanstva, ki se lahko razvijejo v kaj več, bo veliko skozi vse leto, še posebej pa marca, avgusta in novembra. Če se s partnerjem razhajata, tega ne razumite kot življenjski neuspeh, temveč kot priložnost, da svoje življenje spremenite na bolje. Čeprav je v trenutkih čustvene krize vedno težko videti luč na koncu predora, boste sčasoma razumeli. Obdobje od julija naprej bo še posebej intenzivno za vse tiste, ki ste ujeti v težaven ljubezenski odnos in s tem povezane odločitve. Stabilna partnerstva bodo letos v luči sprememb in novosti dobro napredovala. Kaže, da vaju bodo še dodatno zbližali določeni skupni načrti, morda večji nakup ali kakšen drug skupni projekt, ki bo v vajino življenje vnesel več svežine in pozitivnosti. V tem času lahko pričakujete tudi naraščaj, ki bo spremenil vajin odnos.

Delo in denar

Kot rečeno, se boste v poslovnem svetu veliko raje odločali za tesnejša sodelovanja z drugimi. Vaš optimizem in pripravljenost na sklepanje kompromisov bosta nalezljiva, zato pričakujte, da boste pogosto glavna gonilna sila pri raznih projektih. Če imate nadrejen položaj, boste še posebej znali navdahniti in motivirati svoje sodelavce. Malce več previdnosti pri poslovnih pogajanjih in dogovarjanjih svetujemo konec februarja, na začetku marca in oktobra. V tem času lahko pričakujete več nesporazumov in zamud, zato ostanite prilagodljivi in optimistični. Finančna situacija bo letos zelo na udaru. Pazite na svojo zapravljivost, izogibajte se večjim vlaganjem in tveganjem. Lahko boste izvedli večji nakup, ki se bo precej zavlekel.

Zdravje

Dinamičen vsakdanjik bo v novem letu sicer vplival tudi na vaše počutje, a večjih posledic ne pričakujte. V prvi polovici boste razdajali veliko svoje energije in bili še posebej spontani in pozitivno naravnani. Od julija naprej pa bi bilo pametno, če bi si vzeli več časa zase in za duhovno zdravje. Če je treba, se takrat odpravite na kakšen zdravniški pregled. Še posebej v obdobju od septembra do novembra boste čutili pomanjkanje energije, zato je pomembno, da si v poletnem času napolnite baterije in si privoščite daljši oddih. V poznem jesenskem času boste morali popaziti predvsem na psihično zdravje, zato se nekoliko umaknite od vrveža in si privoščite več sproščujočih uric v krogu ljudi, ki dobro vplivajo na vas.

Družina

Mlajše bike bo bolj kot družina v novem letu zanimala njihova samostojna pot, pri čemer jih bodo podpirali tudi svojci. Od njih si lahko obetate tudi določeno finančno pomoč. Če imate svojo družino, si junija in julija obvezno vzemite več časa za druženje z njimi. Takrat načrtujte počitnice ali izlet. Obeta se lahko tudi večji nakup, ki lahko spremeni kakovost vašega družinskega življenja. Številni biki se bodo v tem času odločili za snovanje lastne družine in čakali na naraščaj ali pa se bodo odločili za hišnega ljubljenčka, ki jim bo spremenil vsakdanjo rutino.


Preberite še: