Bik: Veliki letni horoskop 2021

Letošnje leto se bo za vas začelo z več upanja in veliko uspeha na vseh ključnih področjih življenja.

Bik: Veliki letni horoskop 2021 (foto: pixabay) pixabay
23. 12. 2020

Planetarni vpogled v 2021

Pozorni bodite predvsem v prvem tednu leta, ko vas bo Merkur v znamenju kozoroga po eni strani motiviral, po drugi strani pa se lahko zaradi prevelikih ambicij znajdete v težavah. Redno sproščanje in meditacija vam lahko pomagata lažje prebroditi leto 2021. Začetek leta do februarja bo namenjen predvsem poslovnemu področju, kjer boste želeli urediti vse, kar še ni urejeno. Postavili si boste nove zahteve in poskušali vztrajati.

Prepričajte se, da boste izkoristili vse priložnosti, ki vam jih do 25. februarja prinaša Venera v vodnarju. Ljudje vas bodo v pomladnih dneh zaradi vaših sposobnosti začeli opažati, začeli boste izstopati tudi glede tega, ker boste dvignili tudi druge. Pomladno obdobje prebuja tudi ljubezen, skrb in sočutje. Urejen odnos bo glavno vodilo za prijetno obdobje, vendar se boste morda morali zaščititi pred tistimi, ki vam kradejo energijo. Vpliv Venere bo konec marca in na začetku aprila prebudil vašo željo po raziskovanju. Ne glede na to, kako se boste odločili, vam bo šlo dobro od rok vse, česar se boste lotili. September je pravi čas, da razmislite o svojem zdravju in načrtujete ponoven korak v svet izobraževanja.

Ne bojte se sanjati prevelikih sanj, kajti usoda vam pomaga na poti, da se stvari zgodijo, vsaj nekatere od njih. November je čudovit čas za nove korake in pristope, ki bodo izboljšali vašo kariero in prijateljske odnose. Konec leta prinaša zadovoljstvo in uspeh. Trudili se boste še naprej ter znali na pravi način pobirati sadove svojega dela, kar vas bo spodbujalo tudi na osebnem področju. Letos tvegajte, verjetno se bo obrestovalo.

Ljubezen in odnosi

Biki, v ljubezenskem življenju ter na področju doživljanja globljih čustev v letu 2021 verjetno ne bo veliko sprememb, vendar to ne pomeni, da ne boste zadovoljni. Če ste samski že dlje časa, boste verjetno ostali samski tudi v tem letu, čeprav se lahko pojavi nekaj prijetnih oseb. Na prvi pogled vas lahko očarajo, v naslednjih trenutkih pa sledi trden padec na realna tla in odločitev, da vam tega pa res ni treba. Če ste poročeni ali v daljšem partnerskem razmerju, potem boste verjetno ostali v zvezi.

Če se že nekaj časa spopadate s težavami, se boste še naprej borili. Samski biki boste v leto sicer vstopili odprti za avanture. Spomladi se boste umirili, saj boste spet ugotovili, da potrebujete nežnosti, ne le spolnih odnosov. Vaša občutljiva narava bo v jeseni pripravljena na učenje predanosti v ljubezni. To pomeni, da bodo tista razmerja, ki so se znašla na kakšnem manjšem razpotju, postala bolj trdna in globlja. Venera vas bo spodbujala k užitkom, med drugim tudi k novim oblikam intimnosti ter drugačnemu, bolj odprtemu načinu delovanja.

Kariera in finance

Čeprav vas v letu 2021 spodbujajo številni pozitivni planetarni vidiki, boste na trenutke nepremišljeni. Podajali se boste v nove izzive, srečali pa vas bomo tudi v nekaj ponesrečenih projektih. Morali se boste boriti in malce zbrati svoje misli ter energijo usmeriti v prave stvari. Predvsem ne v hitrost, ampak v umirjene odločitve, podkrepljene z dejstvi. Leto 2021 bo na trenutke muhasto. Za dosego poslovnih ciljev, ki bodo sicer bolj dosegljivi, boste potrebovali več kot samo željo, znanje in ustvarjalnost.

Na delovnem mestu se bo treba dokazovati, zagovarjati svoja stališča in skleniti tudi kakšen neprijeten kompromis. Če boste prebrodili vse te stopnice, vam lahko celo uspe priti do vrha. V pozitivnem smislu bo področje kariere potekalo v znamenju odkrivanja skrivnosti življenja. Na svetu je veliko ljudi in vi boste iskali tiste z ustvarjalnimi idejami. Karkoli boste načrtovali, bo ob upoštevanju prejšnjih načel oživelo, ob neupoštevanju pa lahko kakšna zadeva ali projekt tudi propade. Sposobni boste zapreti eno poglavje ter že začeti morda razmišljati o novem.

Če boste prenehali izgubljati čas za nekoristne stare projekte, bodo ti le naredili prostor za nove. Dobra komunikacija bo ključ do uspeha. S kolegi se uskladite in pogovorite o načrtih, sledili boste načelu več glav več ve. Biki, 2021 je odlično leto za sodelovanje z drugimi, če imate možnost, morda tudi s kakšno dobrodelno organizacijo. Ker boste več delali, boste tudi več zaslužili, vendar kljub temu ne dovolite egu, da zraste.

Družinsko okolje

Družina je za vas zelo pomembna in tako bo tudi v letu 2021. Če imate brate in sestre, je leto namenjeno temu, da se z njimi ponovno povežete ali preživite več časa skupaj. Tudi druženje z drugimi družinskimi člani bo za vas odlična izbira. Med njimi boste ugotovili, da je njihova podpora vredna ogromno, saj vas vendar poznajo tako zelo dobro, da znajo spregledati vaše pomanjkljivosti. Leto morda vključuje poroko, rojstvo otroka ali osebo, ki se lahko preseli k vam. Za tiste, ki ste bili v preteklem obdobju v kakršnihkoli sporih ali večjih odmikih, bo druga polovica prinesla ponovno vzpostavitev stika z družinskimi člani, ki jih imate resnično radi.

Zdravje in počutje

Počutje se bo v prvih mesecih leta 2021 stabiliziralo in končno boste imeli občutek, da so se določene zdravstvene težave umaknile. Od maja do julija boste imeli težave zaradi prenajedanja, zato bodite pozorni na prehranjevalne navade. Iskali boste veliko dejavnosti in želeli biti koristni, veliko priložnosti se bo pojavilo tudi za osebni razvoj. Optimizem, ki ga boste izžarevali, se bo izražal tudi na področju odnosov, kjer boste privlačili ljudi, ki so zadovoljni s sabo. Mars lahko v letu 2021 močno vpliva na vas, tako v pozitivni kot tudi v negativni smeri.

Zaradi tega je lahko rutinsko delo bolj stresno, kar lahko negativno vpliva na duševno zdravje. Na srečo prihajajo tudi več energije, s katero se boste na področju osebne rasti lažje motivirali. Objemanje dreves bo naredilo čudeže v smeri izboljšanje zdravja ter počutja. Proti koncu leta bo za vas bolj družabno, morda boste sklenili prijateljstva na podlagi podobnih ravni inteligence in konjičkov. To je čudovit čas za navezovanje stikov z novimi ljudmi na internetu, saj lahko najdete nove prijatelje.


Preberite še: