Bik: Veliki letni horoskop 2022

Zaupajte sebi ter tistim lastnostim, s katerimi se boste lažje prebili v ospredje in si dovolili biti to, kar ste. Skrbelo vas bo za bližnje, vendar bo pomembnejša skrb zase, zato jo boste morali skozi vse leto skrbno in spretno negovati. Čas je ugoden, da se prepustite ljubezni in z njeno pomočjo postanete v odnosih še bolj sočutni in ljubeči.

Bik: Veliki letni horoskop 2022 (foto: shutterstock) shutterstock
1. 12. 2021

Planetarni vpogled 2021

Biki, sam vstop v leto 2022 sicer ne bo najbolj navdušujoč, saj prinaša možnosti za tehnološke okvare, tesnobo ter zamude. Pričakujete lahko tudi, da se boste predolgo zadržali ob nepomembnih stvareh ter se pretirano dotikali preteklosti. Vendar običajno velja: slab začetek, dober konec. Lepše nadaljevanje se vam obeta že v marcu, ko se boste z energijo Sonca v znamenju rib notranje umirili ter si nanizali temelje za pot do uspeha.

Bodite na področju kariere previdni pri izbiri besed ​​in se v kočljivih situacijah ne poskušajte prehitro odzvati. Poslovna pogajanja se bodo spreminjala, pravo stvar boste ujeli, če boste dosledno sledili. Sončni mrk v aprilu vam prinaša energijo, vitalnost in navdušenje. To je mejnik, ki vam bo namignil, da je pravi čas za nove začetke. Lahko se izrazite z novimi prijemi in bolj razigranim pristopom. Več samozavesti in poguma vam bo pomagalo doseči cilje. Nekatere pomembne podrobnosti se bodo v juniju in juliju komplicirale, informacije so lahko nezanesljive, zato vse skupaj trikrat preverite, preden podpišete.

V pozni pomladi vam bo področje čustev polepšala ugodna Venera. Z lahkoto boste odprto dajali in prejemali ljubezen in naklonjenost. Bolj boste privlačni, očarljivi in priljubljeni kot običajno. Prav tako boste znali na čaroben način pritegniti lepe stvari. Julij in avgust bosta čas za iskanje užitka v spolnosti ali druženju pa tudi za udobno sprostitev ali zabavo z otroki.

Avgusta se boste zakopali v ustvarjalno delo, nakupovanje in druge finančne odločitve. Zelo konstruktivni in produktivni boste, hkrati pa boste znali biti tudi ustvarjalni. Pogum vam bo omogočal, da se zavzamete za svoje pravice in zaščitite svoje ljubljene. Če boste preveč odločni in boste vsiljevali svojo voljo drugim, lahko pride do prepirov in sporov. Zapomnite si, napihnjen ego bo otežil pot do lastne sreče in dosege ciljev ter skrhal odnose, ki vam ogromno pomenijo.

Ljubezen in odnosi

Na področju ljubezenskih odnosov boste biki na začetku leta nekoliko na udaru. Želeli si boste pogovorov in skupnega odločanja, v resničnosti pa se bo dogajalo vse prej kot to. V pomladnih dneh se bo veliko dogajalo v hiši potomcev, zato je to primeren čas, če načrtujete naraščaj. Razmišljali boste zrelo, sposobni boste sprejemati skupne resne odločitve, in to brez strahu in dvomov.

Samskim bikom leto 2022 prinaša novo dimenzijo pogleda na čustvene zadeve. Želeli si boste mirno osebno življenje, zato tokrat avantur niti ne boste iskali. Vaša naravna sposobnost raziskovanja ali reševanja kritičnih situacij vam prinaša globlje zaznave na ljubezenskem področju. Pripravite se na dolga klepetanja in razglabljanja, preden boste stopili v določen odnos.

Zavedanje o pomembnosti poroke ostaja nedotaknjeno, vaša modrost pa ostaja usklajena s pomembnimi vrednotami. Vendar bodite previdni, da Saturn ne prebudi ljubosumja in negotovosti, kar lahko povzroči nekaj blagih ovir na koncu leta. Če boste znali odprto izražati svoja čustva, imeti potrpljenje in ostajati stabilni, si lahko z zanimivo planetarno kombinacijo obetate zanimiv zaključek leta, seveda zelo čustveno obarvan.

Kariera in finance

Biki na področju kariere se lahko pomaknete višje, vendar boste primorani ostati zvesti sebi ter svojim načelom. Tranzit Marsa v strelcu sredi januarja bo vplival na vašo osmo hišo, kar vas lahko navdihne z ogromno zanimivimi priložnostmi. Kočno boste lahko dosegli nekaj, kar ste do zdaj samo opazovali.

Do junija boste na področju izobraževanja dosegli zelo dobre rezultate. Novembra vas bo Jupiter motiviral, da boste porabili denar za uresničitev svojih želja. Ker se bo začela vaša dolgo pričakovana karierno rast, vam bodo dodelili pomembnejše vloge. Pomagalo vam bo lahko tudi, da ostanete kar se da vljudni. Če boste delovali sarkastično, obstaja velika verjetnost, da bi vas preprosta napačna razlaga lahko drago stala. Vaše trdo delo bo opaženo, prav tako pa boste hvaležni za vse, kar se vam bo ponudilo. Odlične povezave z nadrejenimi vas bodo postavile v središče pozornosti. Ostati prizemljeni bo ključ do ohranjanja ravnovesja.

Poslovni dogovori bodo potekali nemoteno, vaš vir dohodka pa se lahko poveča. Povezava Sonca in Merkurja med sredino avgusta in oktobrom prinaša na področju financ ugodne vibracije, zaradi česar se bodo finančne omejitve končale. Ustvarjalna inteligenca in eksperimentiranje prinašata nove ideje in odkritja. Poskušajte se izogniti tveganim vlaganjem, saj lahko vse s trudom pridobljeno hitro izgubite.

Družinsko okolje

V leto boste biki na področju doma in družine stopili malce napeti in razdražljivi, saj določenih družinskih članov nikakor ne boste razumeli. Prav tako se lahko pojavi nekaj sporov, v katerih bo treba odreagirati bolj diplomatsko.

Povezava Marsa, Venere in Jupitra sredi maja ponovno prinaša harmonijo in srečo v dom in družinske odnose. Prijatelji in družina vas bodo podpirali pri vseh prizadevanjih, kar bo vaš steber za boljšo prihodnost. Spoznali boste nove prijatelje, ki bodo povezani s širšim družinskim krogom. Venera bo tudi v tistih družinah, ki jih spremlja bolj negativen predznak, ustvarila čarobnost ter prebudila energije zadovoljstva in ljubezni.

Od septembra do novembra pričakujte naslednjo fazo, ki pa morda ne bo najbolj prijetna, bo pa vsekakor veliko bolj poučna. Prevladovalo bo tisto, čemur boste sledili s srcem, zato se nikar ne umikajte pred tem, da bi rešili odnose, ki so morda skrhani.

Zdravje in počutje

Zdravje in počutje boste biki postavili na prvo mesto, saj si boste želeli biti vitalni. V veliki meri bo počutje odvisno od tega, koliko ste pripravljeni vložiti v disciplino na področju zdravja in prehrane. Želeli si boste tudi boljše telesne pripravljenosti, zato se boste znebili ležernosti ter poskušali tako kot pri področju dela vztrajati tudi tukaj.

Če ne boste pozorni na zdravje, se lahko kar naenkrat začnejo kopičiti manjše težave, zato zagotovite imunskemu sistemu dovolj pravih hranil. Biki s kroničnimi boleznimi bi morali več korakov narediti tudi v smeri izboljšanja psihičnega stanja. Tudi zaradi preobremenitve pri delu se lahko duševna moč in vzdržljivost zmanjšata. Poskusite delo ali vadbo prilagoditi svojemu življenjskemu slogu.


Preberite še: