Bratje in sestre, rojeni v teh znamenjih, imajo najpogosteje rivalski odnos

Med katerimi astroznamenji se najpogosteje razvije rivalstvo?

Bratje in sestre, rojeni v teh znamenjih, imajo najpogosteje rivalski odnos (foto: Profimedia) Profimedia
8. 2. 2023

Rivalstvo med brati in sestrami je precej pogosto in odvisno od številnih dejavnikov. Veliko vlogo pri tem igra vzgoja, naklonjenost staršev, vplivi družbe, pa tudi sam značaj otrok.

Med nekaterimi astroznamenji pa je rivalstvo še bolj pogosto.

Dvojčka & ribi

Med dvojčki in ribami lahko pride do veliko konfliktov predvsem zaradi drugačnega načina razmišljanja. Dvojčki so zelo bistri in njihov miselni proces se nenehno spreminja, zasanjane ribe pa težko dohajajo njihov hiter tok misli.

Druga težava pa je, da imata obe znamenju potrebo po tem, da imata prav. Namesto, da bi se ti znamenji potrudili razumeti drug drugega, energijo raje vložita v to, da pričneta tekmovati in dokazovati svoj prav.

Lev & kozorog

Ker jima veliko pomeni uspeh, sta kozorog in lev že po naravi precej tekmovalna. Rada sta najboljša v vsem, zaradi česar bosta med seboj tekmovala v vsaki najmanjši malenkosti.

Prav tako pa obe znamenji obožujeta pohvale in pozornost, zato se bratje in sestre v znamenjih leva in kozoroga pogosto borita za naklonjenost in pozornost staršev. Njuna borba pa se hitro lahko sprevrže v ljubosumje in prepire.

Bik & vodnar

Bik in vodnar sta si v svojem bistvu zelo različna, zaradi česar težko najdeta skupni jezik. Bik potrebuje občutek varnosti in stabilnosti, medtem ko je svoboden vodnar precej spontani, celo uporaniški.

Obe znamenji pa iščeta potrditev pri družini, zato se med njima pogosto lahko vname prepir. Hitro se zgodi, da se bik in vodnar spreta zato, ker imata občutek, da starš drugemu namenja več pozornosti.

Prirejeno po: bustle.com