Česa se lahko naučite od ŠKORPIJONA?

Škorpijoni so posamezniki, ki delujejo s pristnostjo, močjo in užitkom. Pripisujemo jim tudi zvestobo, strast, neusmiljeno radovednost, trdo delo in sposobnost razmišljanja zunaj okvirov. 

Česa se lahko naučite od ŠKORPIJONA? (foto: shutterstock) shutterstock
30. 10. 2022

Odnosi so njihovo območje udobja, tako ljubezenski, kot tudi ostali. Preden pičijo, dajo možnost za popravek ali opravičilo. Kaj je tisto, kar bi se lahko ostala astrološka znamenja naučila od prodornih škorpijonov, namesto da vam gredo zaradi svojih izrazitih lastnosti včasih na živce?

OVEN

Oven, ki je prav tako strasten in prodoren kot škorpijon, se mora naučiti od škorpijona, da je na najboljše stvari vredno počakati, ne pa takoj zagnati se v nepreverjeno situacijo in močno tvegati. Od njih se lahko naučite tudi kako ostati umirjeni, ko bi najraje eksplodirali.

BIK

Biki bi se lahko naučili od škorpijona, kako se znebiti navezanosti na materialne stvari in sprejeti preprostost. Odtrgati se od materialnega je lahko za bika zahtevna naloga, vendar če se odloči, lahko tako kot škorpijon sprejme, da lahko poišče veselje tudi v brezplačnih stvareh, ter da lahko preveč denarja uniči srečo.

DVOJČKA

Dvojčki se lahko naučite od škorpijonov predvsem kako se potopiti v globino in kako se bolj intenzivno posvetiti ljudem, konceptom ter ciljem. Naučijo vas lahko, da je potrebno opazovati bolj precizno ter biti manj površen, tako pri delovnih nalogah, kot tudi pri ocenjevanju ljudi in sprejemanju raznih odgovornosti.

RAK

Občutljivi raki bi se lahko naučili od škorpijona, da sta trpljenje in bolečina del življenja, ki ga je potrebno sprejeti brez odvečnih solz in neskončnega žalovanja. Skušajte kot škorpijoni spoznati, da bolečina ni nekaj, čemur bi se moralki vedno izogniti. Prav tako se v življenju dogaja, da vas nekdo prizadene, naučite se kot škorpijon odpustiti.

LEV

Samozavestni levi, od škorpijonov bi se lahko naučili, da je lahko delovanje iz ozadja enako koristno kot delovanje v središču pozornosti. Začnite bolj zaupati vase, brez da pričakujete da vas pohvalijo drugi, škorpijon to resnično obvlada, zato veliko raje deluje iz ozadje, kar pa ne pomeni, da je manj uspešen od leva.

DEVICA

Device, škorpijoni znajo ravno tako kritizirati kot vi, vendar je razlika v tem, da so njihove kritike bolj premišljene, običajno namenjene temu da oseba nekaj popravi ali spremeni. Device, najprej razmislite, če imate resnično dober razlog da kritizirate, kot to počne škorpijon, ki kritizira na subtilen način.

TEHTNICA

Tehtnice, od škorpijonov se lahko naučite kako pogledati mimo površine, da bi našli globlji pomen stvari. Naučite se ujeti širšo perspektivo in se ne poglabljati v nepomembne faktorje. Naučijo vas lahko tudi tega, da globlji pomen vedno nosi s sabo določen smisel oziroma prave odgovore na vprašanja.

ŠKORPIJON

Škorpijoni, čeprav imate občutek, da je prav, da vse zadržite zase, se lahko v vseh informacijah in skrivnostih utopite. Zato se naučite odpreti se in izraziti svoje želje ter čustva na glas. Ne pozabite, da drugi običajno ne vedo, kaj se dogaja v vaši notranjosti.

STRELEC

Strelci se lahko od škorpijonov naučite, kako jemati stvari resno, ko situacija to zahteva od vas. Prav je da ste duhoviti in spontani, vendar bi bilo dobro, da bi se od škorpijonov naučili, kako se v resnem trenutku usmeriti vase in poiskati ustrezno rešitev, ki bo strateška in bo dejansko delovala.

KOZOROG

Kozorogi, ki ste običajno konservativni, bi se lahko od škorpijonov naučili, kako na vseh področjih delovati bolj strastno, z več entuziazma. Motivacija in vztrajnost včasih nista dovolj, zato se naučite od škorpijona, kako stvari početi z iskrico v očeh in kako v ljubezenskem odnosu večkrat prižgati ogenj strasti.

VODNAR

Vodnarji, od škorpijonov se lahko naučite biti bolj dosledni ter bolj točni. Če ste dogovorjeni za določeno uro, nikar zopet ne zamujajte, skušajte biti kot škorpijon, ki je vedno točen in zelo dosleden. Naučijo vas lahko tudi, da prelomiti obljubo v smeri dobrih odnosov ni najbolj priporočljivo.

RIBI

Ribice, včasih ste preveč naivne in zaupljive, zato bi se morale naučiti od škorpijonov, da je prav, da svojih osebnih podatkov ne delite z vsemi. Prav tako vas lahko naučijo, da je to kar čutite in zaznavate v globinah vaša stvar, saj bi lahko kdo izkoristil vašo iskrenost in zaupljivost.

Pripravil: Horoskop.si

Vas zanima tudi: