Česa se lahko naučite od STRELCEV?

Strelci so pravi popotniki, ki življenje zajemajo s polno žlico. Karkoli storijo, ničesar ne obžalujejo. Polni energije hitijo skozi življenje in zaupajo v to, da bodo kjerkoli se znajdejo uspešni in zadovoljni.

Česa se lahko naučite od STRELCEV? (foto: shutterstock) shutterstock
28. 11. 2022

Kaj je tisto, kar bi se lahko ostala astrološka znamenja naučila od svobodnih strelcev, namesto da vam gredo zaradi svojih izrazitih lastnosti včasih na živce?

OVEN

Ovni, od strelca se lahko naučite, kako bolj zaupati v to, da boste dosegli cilj in kako nadaljevati s svojimi idejami ter prizadevanji, dokler se ne približate želenemu cilju. Bodite večkrat kot strelec, ki je filozof in raziskovalec, žene pa ga iskanje modrosti. Zaupajte še bolj vase, kot to počne strelec, ki verjame, da je v vsem kar počne najboljši.

BIK

Biki, ne narekujte svojih pogojev, začnite se zavedati, kot strelec da ljudi ni mogoče ujeti v kletko s pravili in rutino. Dovolite si tudi kdaj prekršiti kakšno pravilo ter biti bolj neodvisni. Izpustite ljubosumje, ki je za strelca popolna neznanka in v odnosih boste veliko lažje delovali, spontano in razigrano, kot to počne neobremenjeni strelec.

DVOJČKA

Dvojčki, čeprav ste na nekaj ali nekoga zelo jezni, se naučite od strelca, da je življenje lažje in lepše, če izpustite zamere ter preteklost. Dvojčki, kaj če bi začeli jadrati naprej kot strelec in se z veliko navdušenja osredotočati na življenje, ki je pred vami. Ko boste opustili zamerljivo plat, boste okusili vonj po bolj svobodnem delovanju.

RAK

Raki, od strelcev bi morali povzeti neodvisnost, ki je njihovo vodilno načelo. Iztrgajte se iz oklepa, dovolite si čutiti in delovati željni življenja. Ujemite svobodo, ki vam omogoča prehod v bolj stabilno delovanje, še posebej na področju čustev. Bodite kdaj kot strelec in se podajte tja, kamor vas vleče srce, brez da bi predhodno vse skupaj analizirali.

LEV

Levi, od strelca bi se lahko naučili, da je drama samo odvečna navlaka, ki ne prinaša nič dobrega. Strelec nima časa vlagati energije v neutemeljene trače ali sodelovati v nepotrebni drami. Namesto da ste prepričani, da morate biti povsod, kjer se nekaj dogaja prisotni, se raje kot strelec posvetite težavam ali izzivom svojih bližnjih, se o njih pogovorite in poiščite rešitev.

DEVICA

Device, zakaj bi življenje dojemale tako zelo resno, ko pa se lahko kot strelec večkrat nasmejite tudi sebi. Jupitrov optimizem je tisti, ki strelcu omogoča, da se zna nasmejati tudi najbolj črni situaciji in ob največjih težavah zamahne z roko. Device, naslednjič, ko boste tik pred tem da se zjočete, bodite kot strelec in se vsemu skupaj raje nasmejte.

TEHTNICA

Tehtnice, zakaj bi se v življenju zadovoljile z malenkostmi, ko pa si lahko kot to zna strelec zaželite velike stvari. Strelec se nikoli ne zadovolji z manj, poln entuziazma, se zaveda, da velike sanje niso nemogoče. Tehtnice, namesto da ves čas nihate, vso svojo energijo usmerite v velike sanje. Razmišljate napredno kot strelec in nemogoče vas bo preslepiti.

ŠKORPIJON

Škorpijoni, pojdite večkrat iz temačnih odtenkov v bolj svetle, kot to počne strelec. Ne glede na življenjske razmere strelci vse kar doživljajo dojemajo na zanimiv način. Zaradi duhovite narave in smisla za humor z lahkoto preživljajo izzive življenja. Škorpijoni, naučite se sprejemati življenje z bolj pozitivnimi mislimi in lažje boste ujeli srečo.

STRELEC

Strelci, lepo je da ste direktni in neposredni, vendar bi se lahko ob opazovanju strelcev naučili biti bolj taktni. Zavedajte se, da sarkazma vsi ne prenašajo najbolje, ter da so določeni ljudje veliko bolj občutljivi kot vi, zato vam lahko marsikaj brez da se zavedate zamerijo.

KOZOROG

Strelec ne izgublja časa z analiziranjem in s tem, kako ga vidijo drugi, zato se skušajte naučiti od njega, da drugi niso pomembni, pomembno je le, da se v svoji koži dobro počutite. Strelci ne ovinkarijo, povedo, kar mislijo, zato se skušajte naučiti od njih, da je nesmiselno besede zavijati v celofan, saj je direkten pristop najboljši.

VODNAR

Vodnarji, čeprav radi svoji zgodbi dodate še nekaj blišča, bi se lahko naučili od strelca, da je življenje najbolj enostavno, ko vse povemo tako kot je in uporabljamo resnico, da se dokopljemo do odgovorov. Ko v svojih mislih zaznavate sliko prihodnosti, naj bo bolj svetla, kot je tista, ki si jo ustvari strelec.

RIBI

Ribice, tudi optimistični strelci imajo težave in slabe dni, vendar so preveč osredotočeni na pot pred sabo, da bi jih skrbelo, kako bodo vse skupaj rešili. Naučite se od njih, da je naslednji ovinek najpomembnejša in najbolj vznemirljiva stvar, saj je vse to del pustolovščine. Bodite naslednjič, ko vas bo nekaj zmotilo ali zamorilo bolj podobni strelcu.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite tudi: