Česa si vaše astroznamenje v razmerju želi in kaj v resnici potrebuje?

Nekaj, kar si želimo, ni vedno enako kakor tisto, kar v resnici potrebujemo - tudi na ljubezenskem področju. Preverite, česa si vaše astroznamenje v razmerju pogosto želi in kaj je tisto, kar zares potrebuje.

Česa si vaše astroznamenje v razmerju želi in kaj v resnici potrebuje? (foto: Profimedia) Profimedia
19. 8. 2022

Oven

Morda na prvi pogled ne deluje tako, a strastni in energični ovni cenijo privlačnost. Tudi na partnerju si želijo čednega obraza, fit telesa in bleščečega nasmeha. Želijo si nekoga, ob katerem bodo tudi sami videti še boljše, obenem pa nekoga, ki bo v njihov vsakdan prinesel vznemirjenje in strast.

Ognjeni ovni veljajo za dinamične in impulzivne, zato potrebujejo partnerja, s katerim jim ne bo dolgčas. Obenem potrebujejo tudi nekoga, ki bo potrpežljiv, ki jim bo sledil pri drznih odločitvah in bo pripravljen odpustiti za impulzivna dejanja.

Bik

Stabilni biki sanjajo o razmerju, kot v filmi; z nekom se spoznajo in vstopijo v večnost pozornosti in ljubezni. Želijo si partnerja, ki na njih ne bo videl nobene napake, obenem pa se zaveda svojih in jih je pripravljen odpraviti za vas.

Takega človeka je seveda zelo težko (oziroma praktično nemogoče) najti, zato je bik lahko včasih razočaran. Zares pa biki potrebujejo partnerja, ki jih bo spoštoval in cenil, veliko mero spoštovanja pa bodo tudi z veseljem vračali.

Dvojčka

Dvojčki imajo precej visoka pričakovanja na področju odnosov. Ker se nekoliko bojijo zavezati, bodo to storili šele takrat, ko spoznajo nekoga posebnega. Želijo si zabavnega, pametnega, družabnega, pustolovskega in svobodno naravnanega partnerja. Želijo si nekoga, ki razmišlja enako, kakor oni.

V resnici pa bi se dvojčki zveze s sebi enako osebo hitro naveličali. Potrebujejo nekoga, ki bo uravnotežil njihovo veliko osebnost in jih znal prizemljiti. Realista, ki bo krotil njihovo sanjaško osebnost na sočuten, razumevajoč način.

Rak

Od čustvenih rakov je pričakovati, da si bodo želeli odnosa, polnega naklonjenosti in ljubezni. Želijo si partnerja, ki jih tako močno ljubi, da jim zmore prebrati misli. Od partnerja pričakujejo, da jih ta ne bo nikoli prizadel ter jim bo vedno ustregel.

Seveda je tako razmerje precej malo verjetno. V resnici raki potrebujejo osebo, ki se jim bo pomagala odpreti in spregovoriti o svojih občutkih. Potrebujejo zvestega, potrpežljivega in poštenega partnerja, ki jih bo spodbudil, da opustijo svoja pričakovanja in preprosto uživajo v ljubezni.

Lev

Levi obožujejo pozornost in iščejo nekoga, ki bo njihov zvesti oboževalec. Od partnerja pričakujejo, da jim bo oprostil za vse napake, obenem pa da bo tudi sam očarljiv in da bo znal navdušiti njihovo družbo.

Zares pa levi potrebujejo nekoga, ki jih bo prizemljil. Potrebujejo partnerja, ki jim bo na sočuten način povedal, kdaj se obnašajo egoisično ali naduto in jim tako omogočil, da razširijo svoje obzorje in zrastejo kot oseba.

Devica

Neodvisne device si želijo partnerja, ki bo prav tako neodvisen, inteligenten in sposoben obenem pa si želijo osebe, ki se jim bo brez vprašanj podredila. Želijo si nekoga, ki jim bo omogočil prostor zase, hkrati pa bo tam vedno, ko ga bodo potrebovale.

Želje device so precej zahtevne, v resnici pa to znamenje potrebuje nekoga, ki jih bo cenil in spoštoval. Potrebujejo iskrenega partnerja, ob katerem se počutijo varno, obenem pa nekoga, ki bo znal prevzeti pobudo in jim včasih dal tudi konstruktivno kritiko ter jih tako spodbudil k osebnostnem razvoju.

Tehtnica

Skrita želja tehtnic je imeti razmerje, zaradi katerega jim bodo drugi zavidali. Želijo si prikupnega in romantičnega partnerja, ki jim bo namenil vso pozornost, obenem pa razumel, kdaj potrebujejo prostor zase.

A tehtnice v resnici ne potrebujejo filmskega razmerja. Potrebujejo partnerja, ki bo njihov najboljši prijatelj. Nekoga, s katerim se lahko v nedogled pogovarjajo in na ta način poglabljajo svojo vez. Potrebujejo preprosto osebo, ki ni intenzivna in bo pripomogla k umirjenemu, harmoničnemu odnosu.

Škorpijon

Škorpijonom veliko pomeni nadzor, zato so lahko v odnosu precej posesivni. Želijo si biti v razmerju, v katerem imajo občutek kontrole in želijo si partnerja, ki bo podrejen in predan.

Tisto, kar škorpijoni v resnici potrebujejo, pa je oseba s hrbtenico. Potrebujejo nekoga, ki se jim bo postavil po robu in jih na ljubeč način naučil, da ne more biti vedno po njihovo. Potrebujejo zvestega in poštenega partnerja, ki jih bo naučil prilagajanja ter kompromisov.

Strelec

Zabavni in svobodni strelci pogosto izrazijo željo po pustolovskem, zanimivem partnerju. Na nek način si želijo osebe, ki jim je podobna in ima enako sanjaško, svobodno miselnost.

Razmerje dveh sanjačev pa lahko hitro postane naporno. Strelec v resnici potrebuje partnerja, ki bo v odnos prinesel doslednost, obenem pa bo strelca brezpogojno ljubil in mu odpustil za vse nepremišljene odločitve.

Kozorog

Ambiciozni kozorogi si želijo osebe, ki jih ne ovira pri delu. Želijo si natančnega, bistrega ter zrelega partnerja, ki ima prav tako visoke ambicije in ki mu veliko pomeni kariera.

Toda tisto, kar kozorogi resnično potrebujejo je nekoga, ki v življenju uživa. Potrebujejo mladostnega, sproščenega partnerja, ki jim bo pokazal tudi manj resne plati življenja in jih spodbudil, da se sprostijo.

Vodnar

Ker vodnarji zelo cenijo svobodo, si želijo ob sebi tudi partnerja, ki vam omogoča neodvisnost. Obenem pa si želijo pametne, romantične in zabavne osebe, nekoga, ki bo tudi vodnarjev najboljši prijatelj.

Pametni vodnarji pa v resnici potrebujejo nekoga, ki jim bo nudil intelektualno stimulacijo. Potrebujejo partnerja, s katerim bodo lahko imeli pametne, spoštljive debate, s pomočjo katerih bodo razširili svoje obzorje in se skupaj učili novih stvari.

Ribi

Večno romantične ribe iščejo pravljico. Želijo si poetičnega in neizmerno ljubečega razmerja. Želijo si partnerja, ki jih bo osupnil, obenem pa nekoga, ki ima svoje napake in ga ribe lahko junaško "popravijo".

Zares pa ribe potrebujejo močno osebo, ki se zna postaviti zase. Potrebujejo partnerja, ki ne želi biti "popravljen" in ki bo od rib zahteval, da ga sprejmejo takšnega, kakršen je. Potrebujejo nekoga, ki bo ribe prizemljil in v odnos vnesel stabilnost.