Devica: Mini horoskop 2017 za vsak letni čas posebej

Pred vami so novi izzivi, ki bodo povezani predvsem z družino in domom.

17. 12. 2016

Če ste mlajši, boste poskušali pridobiti večjo samostojnost ali zavzeti pomembnejšo vlogo v krogu družine. Zelo mogoče je, da boste v to zaradi določenih okoliščin celo prisiljeni. Zaradi specifičnega položaja Saturna in Jupitra je mogoče tudi, da se boste odločili za nakup nepremičnine, ali pa boste veliko denarja potrošili za najem stanovanja. Vaše odločitve, povezane z zasebnim življenjem, bodo večinoma pozitivne in bodo dolgoročno dobro vplivale na vse domače.

Zima

Obremenjevala vas bo finančna situacija. Dobili boste priložnost za večji zaslužek, a ne boste vedeli, ali je to prava poteza za vas. Ne odlašajte do februarja, ko bo priložnost že izgubljena. V službi bolj zaupajte sodelavcem, ni treba, da v vsakem izmed njih vidite le grožnjo.

Pomlad

Več se boste ukvarjali z družino, veliko se boste pogovarjali s partnerjem ali z enim od staršev. Če nimate svoje družine, boste veliko razmišljali o tem, da bi si jo ustvarili. Vaše počutje ne bo najboljše, zato si v tem času vzemite več časa za počitek in razmislek o prihodnosti.

Poletje

Imejte več zaupanja v ljubezensko romanco, v katero se boste zapletli. Ni nujno, da je vse že vnaprej izgubljeno. Avgusta boste imeli težave s sporazumevanjem. Mogoče je, da boste pretirano kritični in da boste zato nekoga zelo prizadeli. Bodite bolj razumevajoči do sodelavcev.

Jesen

Jesen bo vaše obdobje. Boljše volje boste, imeli boste več energije in lažje se boste soočali z izzivi in s težavnimi ljudmi. V službi boste večkrat dali pobudo za nove projekte, kar je za vas precej nenavadno. V ljubezni ne bodite preveč izbirčni in kritični, ko boste šli na zmenek.

Rojeni od 23. avgusta do 2. septembra

Hoteli boste izboljšati družinsko finančno situacijo in veliko naredili za to, da si boste lahko privoščili neki večji nakup, morda celo nakup novega doma. Izkoristite priložnost za dobro posojilo, čeprav vam ta sprva ne bo dišala. Ne pozabite, da lahko s skupnimi močmi naredite več.

Rojeni od 3.do 12. septembra

V prvi polovici leta boste zelo odprti za nove poslovne zamisli in lasten intelektualni razvoj. Obetajo se nove službene poti in poznanstva pa tudi možnost za dodatno izobraževanje. V drugi polovici leta boste misli usmerili k družini. Osvežite partnerski odnos, ki je zašel v rutino.

Rojeni od 13. do 22. septembra

Kaže, da si bosta s partnerjem zadala finančni cilj, ki ga bosta hotela doseči. Po začetnih težavah vama bo proti koncu leta dobro kazalo. Upoštevajte tudi, da lahko stres zaradi denarnega položaja načne vajin odnos, zato si zaupajta skrbi in strahove ter težave rešujta skupaj.

Marta Pirnar Tittle