Devica: Mini horoskop 2018 za vsak mesec posebej

Pod okriljem pozitivnega vpliva planetov boste imeli veliko sreče, zanjo pa boste kot vedno pripravljeni tudi veliko delati. Največ preglavic vam bodo delale komunikacijske veščine. 

Devica: Mini horoskop 2018 za vsak mesec posebej (foto: Shutterstock) Shutterstock
10. 12. 2017

Januar

Pričakujte napredek v svežih ljubezenskih odnosih, čas je primeren za zmenke in zaupne pogovore. Ustvarjalni projekti bodo uspešni, dobro boste sodelovali z drugimi. Izognite se kritiziranju in pritoževanju.

Februar

Vsega bo preveč, zato boste morali kdaj reči tudi ne. V službi postorite predvsem tekoče obveznosti, drugače se boste znašli v časovni stiski. Konec meseca lahko računate na pomoč nekaterih sodelavcev.

Marec

Poudarjeni bodo predvsem intimni odnosi, uživali boste v spolnosti in partnerski zaupljivosti. Če je možno, si privoščite romantičen izlet. Od sredine meseca boste pri delu nagnjeni k površnosti in zamujanju.

April

Ta mesec boste težje uveljavljali svojo voljo, manj razpoloženi boste za sodelovanja. Če študirate, boste s samostojnim delom v tem obdobju naredili največ. Doma poskusite biti boljše volje.

Maj

Čas je za spomladansko čiščenje, zato pospravite omare in se rešite stare krame. Tudi v čustvenem smislu razčistite stare zamere in se znebite negativnosti. Konec meseca se boste počutili svobodnejše.

Junij

Veliko se bo dogajalo, nenadoma boste v službi zelo priljubljeni. Ponudbe bodo mamljive, a jih bo najbrž preveč, zato bodite selektivni. Če ste samski, bo zdaj pravi čas, da nekoga povabite na zmenek.

Julij

Venera v vašem znamenju bo dobro vplivala na vaše družabno življenje in učinkovitost. Do konca meseca zaključite zahtevnejše naloge in pogajanja, saj bo pozneje dogajanje precej zastalo.

Avgust

Čas je, da se ustavite in si privoščite počitek. Dopust bo dobra izbira, predvsem daljša potovanja, po drugi strani pa boste povsem zadovoljni, če boste nekaj dni uživali kar v svojem domu.

September

Dobro boste razpoloženi, pri delu in študiju boste znali prevzeti pobudo in voditi druge. V ljubezni boste imeli zelo dobre priložnosti za nov začetek. Prijateljski odnos se lahko razvije v kaj več.

Oktober

Poskrbite za dolgoročno finančno varnost, zato se v tem času izognite pretiranemu razpravljanju. V ljubezni se boste počutili nerazumljene in odveč. Ljubljeni osebi povejte, kako se počutite.

November

V službi bo malce kaotično, saj ne boste vedeli, pri čem ste. Ne načenjajte novih pobud, temveč raje dokončajte stare naloge. Od sredine meseca naprej boste v partnerstvu veliko lažje zadihali.

December

Vaše počutje se bo močno izboljšalo, srečni boste v ljubezni in v prijateljskem krogu. Službenih nalog nikar ne nosite domov, še posebej ne med prazniki. Preživite jih sproščeno in v dobri družbi.

Marta Pirnar Tittle

Preberite še: