Devica: Mini horoskop 2019 za vsak letni čas posebej

Niste zagovornik novosti in presenečenj, ki zmotijo vašo rutino in vas hitro vržejo iz tira. V novem letu se boste težko izognili nenadnim spremembam, zato morate ohraniti mirno kri, hitro premisliti o tem, kaj se dogaja, in sprejeti potrebne odločitve. Verjemite vase in se ne smilite sami sebi.

24. 12. 2018

Pričakujte dinamično leto, polno dobrih priložnosti za nove izkušnje. Če ste zaposleni, boste morali uspešno krmariti med družinskimi in službenimi obveznostmi, česar ste najverjetneje že vajeni. Večji stres boste doživljali, če z družinskimi okoliščinami niste zadovoljni. V tem primeru se obetajo novosti, ki bodo kratkoročno morda naporne, dolgoročno pa lahko pričakujete izboljšanje v osebnem življenju. Ustvarjalni poklici bodo zelo dobro aspektirani, prav tako bodo uspešni samostojni ustvarjalci in podjetniki. Leto je zelo dobro tudi za naraščaj.

Jupiter in Uran nakazujeta spremembe, ki bodo po vsej verjetnosti povezane z vašim osebnim življenjem, družino in vašim pogledom na svet. Dobro bi bilo, če bi na spremembe, ki se bodo dogajale, gledali kot na nove življenjske priložnosti, in ne kot breme ali kazen. Saturn vas bo silil, da se iz napornih novih okoliščin nekaj naučite in da ne ponavljate napak iz preteklosti. Ste se sposobni prilagoditi novi situaciji in spremeniti vzorce svojega vedenja in delovanja? V novem letu boste imeli priložnost, da se znebiti zastarelih vzorcev, negativnih prostorov in slabih odnosov, ki vas tlačijo na dno in vam jemljejo preveč energije. Čeprav ste po svoji naravi zavezani rutini in se čisto dobro počutite v tem, kar imate in kar vas obdaja, se boste letos morali prilagoditi na določene spremembe zato, da se boste v bodoče morali navaditi na še boljše, srečnejše življenjske okoliščine. S čim manj strahu se spustite v neznano in se učite!

Zima

Pestro dogajanje na družinskem področju vas bo morda presenetilo, a se boste morali hitro prilagoditi novim okoliščinam in sprejeti določena dejstva. Selitve, naraščaj, večji nakupi, razčiščevanja s preteklostjo, spori ali celo ločitev lahko močno spremenijo vaše domače življenje na bolje.

Pomlad

Samozavestnejši boste in odprti za nove izzive in izkušnje. Če študirate, boste v tem času veliko svoje energije vložili v zaključek nekega projekta. Bodite potrpežljivi do ljudi, ki imajo drugačno mnenje kot vi. Možno je novo delovno mesto, daljše potovanje, selitev ali stiki s tujino.

Poletje

Pričakujte manjše zatišje. Na silo v tem času ne boste veliko naredili, zlasti če je izhod neke situacije odvisen od drugih ljudi. Prepričevanja ne bodo obrodila sadov. Vzemite si čas za počitek, pojdite na počitnice. Od sredine avgusta naprej imate veliko več možnosti za uspeh.

Jesen

V splošnem boste zadovoljni z izkupičkom letošnjega leta. Nekaj nedokončanih stvari ali nerazčiščenih računov vas bo sicer še vedno motilo, a se stvari premikajo v pozitivno stran. Pozabite na zamere in se znebite maščevalnih misli. Zdaj je čas, da se veselite svoje prihodnosti.


Rojeni od 24. avgusta do 2. septembra

Po vsej verjetnosti se boste v tem letu še prilagajali na novosti, ki so se zgodile konec preteklega leta, ali pa boste zdaj pripravljeni sprejeti določene odločitve, ki bodo močno vplivale na vaš vsakdanjik. Počasi, a vztrajno se bližate cilju, bodite potrpežljivi in zaupajte v prihodnost.

Rojeni od 3. do 12. septembra

Poudarek bo na družinskih odnosih in morebitnih spremembah v domačem krogu. Morda boste obremenjeni z nerazčiščeno preteklostjo in boste hoteli najti odgovore na določena vprašanja. Letos bo odličen čas za nova izobraževanja, stike s tujino in potovanja.

Rojeni od 13. do 22. septembra

Pričakujte pozitivno in dinamično leto. Spremenil se bo krog vaših bližnjih prijateljev ali sodelavcev. Morda boste zamenjali službo ali študij, naredili vozniški izpit ali se odločili za drznejše in tvegane poteze na delovnem mestu. Novi interesi in hobiji lahko poživijo vaš vsakdan.


Preberite še: