Devica: Mini horoskop 2019 za vsak mesec posebej

Dolgoročni načrti se bodo zaradi nenadnih sprememb v vašem življenju znašli pod vprašajem, zato boste morali ukrepati. Ne vztrajajte pri starem. Prilagajanje na novosti je nuj­no.

Devica: Mini horoskop 2019 za vsak mesec posebej (foto: Profimedia) Profimedia
24. 12. 2018

Januar

Če se od prej spopadate z določenimi težavami, se z novim letom vaše osebne okoliščine ne bodo čudežno spremenile na bolje. Neki dogodek vas bo prisilil, da temeljito posežete v srčiko svojih težav.

Februar

Zelo zaposleni boste, težko boste našli čas zase in za premislek o tem, kaj se vam dogaja in kako naprej. Osredotočite se na vsakodnevne naloge in opravke, a obenem ne pozabite na svoje bližnje.

Marec

Malce lažje boste zadihali, pričakujte več pozitivne energije in dobrega razpoloženja. Nenadoma boste na svoje okoliščine pogledali s pozitivnejše plati. V družinskih odnosih pričakujte napredek.

April

V odnosih boste precej trmasti ali pa se bo nekdo pretirano vmešaval v vaše delo in vaše odločitve. Če vas nekdo izkorišča ali manipulira z vami, se boste zdaj morali pogumno postaviti zase.

Maj

Če razmišljate o tveganem koraku, ki bi močno spremenil vaš vsakdanjik in vam prinesel več možnosti za osebni ali poklicni napredek, potem je čas za akcijo. Okoliščine vam bodo naklonjene.

Junij

Zanesite se na pomoč prijateljev, sodelavcev in tudi šefa. Prisluhnite njihovim nasvetom in se učite. Če ste v nadrejenem položaju, prisluhnite različnim stranem, preden sprejmete pomembno odločitev.

Julij

Vzemite si čas zase in za tehten premislek o vsem, kar se je dogajalo v zadnje pol leta. Čas je primeren za počitnice, sprostitev in uživanje. Poskusite se znebiti zamer in pozitivno zrite v prihodnost.

Avgust

Pripravljeni poslovni ali osebni načrti morda ne bodo izvedljivi, zato se boste morali prilagoditi novim okoliščinam. V zadnji dekadi avgusta se bo vaše počutje izboljšalo, postali boste bolj optimistični.

September

Zdaj je idealna priložnost, da uresničite svoje želje ali pa začnete s projekti in procesi, s katerimi ste prej odlašali. Izredno ustvarjalni boste, drzni in polni novih zamisli. Izpostavite se!

Oktober

Poudarek bo na financah, pa tudi na izboljšanju fizičnega počutja. Lažje se boste odločali za večje nakupe in posojila, morda se boste odločili denar potrošiti za nov študij ali dodatna izobraževanja.

November

Družabni boste, zgovorni in pripravljeni spregovoriti o svojih poslovnih zamislih pa tudi o morebitnih zasebnih težavah. Bolj se boste zavedali svoje vrednosti in bili pripravljeni na nove izzive.

December

Bolj sproščeni boste in dovzetni za nova poznanstva. Veliko se bo dogajalo na čustvenem področju, možne so nove simpatije in romantična srečanja, novi ljubezenski začetki. Veselite se novega leta.

Preberite še: