Devica: Mini horoskop 2020 za vsak letni čas posebej

V novem letu lahko naredite velik pečat v življenju drugih, bodisi v ustvarjalnem ali osebnem smislu. Če se ukvarjate z umetnostjo ali ste kako drugače ustvarjalni, boste uresničili več svojih novih idej in naredili velik napredek v smislu lastnega razvoja in prepoznavnosti.

Devica: Mini horoskop 2020 za vsak letni čas posebej (foto: Profimedia) Profimedia
20. 12. 2019

Motivirani boste za večje dosežke in dokazovanja, zato vztrajajte. Na osebnem nivoju boste s svojo pozitivno naravo v veliko pomoč neki osebi ali osebam, ki se morda soočajo z večjo težavo ali ustvarjalno blokado. Čas je tudi za nov naraščaj ali pa boste prvič okusili radosti in odgovornosti starševstva.

Zima

Lepo boste napredovali, večjih poklicnih težav v tem času ne bo. Lažje boste izrazili svojo ustvarjalnost in se dogovarjali z drugimi. V težavnih odnosih boste zbrali več poguma. Družinsko življenje vam bo vzelo veliko časa. Če ste pred kratkim dobili naraščaj, bo to vaša prioriteta.

Pomlad

Zgodnja pomlad bo obetavna, še posebej glede različnih projektov, ki so morda povezani s tujino. Morda boste pridobili določena sredstva ali pomočnike, ki vam bodo pomagali uresničiti pomembne načrte. V drugi polovici pomladi pazite na zdravje, saj lahko zaradi stresa hitro zbolite.

Poletje

Čeprav bo čas počitnic, je zelo možno, da se boste zakopali v delo in pri njem vztrajali, dokler ne bo dokončano. Vse lepo in prav, toda mislite tudi na druge, ki so morda prav zaradi vaše vneme prisiljeni žrtvovati svoj dopust. Sodelovanja bodo malce napeta tudi zaradi vaše neučakanosti.

Jesen

To bo najobetavnejši čas za ljubezen in razna druženja. Odprti boste, duhoviti in očarljivi. Možni so romantični zmenki, izleti, pa tudi daljša potovanja. Zaupljivejši boste, zato se boste radi spuščali v intimnejše pogovore. Vaše počutje se bo novembra izboljšalo, a vseeno ne bo na vrhuncu.


Znali boste poudariti svoje talente in vrline, lažje se boste spopadali z ovirami in soočali z izzivi. K raznim projektom boste pristopili nekoliko svobodneje, morda boste raje prisluhnili mnenjem drugih ali pa boste lažje prisluhnili notranji ustvarjalni sili in se ravnali po svoji intuiciji. V odnosih boste pridobili več neodvisnosti, po drugi strani pa boste tudi drugim dali več svobode, da razmišljajo s svojo glavo. Možno je, da boste dobili novega poslovnega partnerja ali sodelavca, s katerim se bosta dobro ujela in izpolnjevala skupne načrte. Če ne prej, boste v drugi polovici leta dobili nove odgovornosti, ki bodo lahko povezane s poslovnimi priložnostmi ali z osebnimi podvigi. Ni izključeno, da boste v tem času postali starš, s čimer se bo vaše življenje obrnilo na glavo. Če se ukvarjate s športom, boste v tem letu pod okriljem kakovostnih mentorjev izredno napredovali in se veselili novih ciljev.

Rojeni od 24. avgusta do 2. septembra

Če ste neodločeni glede svoje prihodnosti, študija, poklica, odhoda v tujino ali kakšnega drugega podviga, boste v tem času zaradi določenih dogodkov prisiljeni sprejeti odločitev. Prisluhnite si in se ravnajte samo po svojih željah in ambicijah, ne pa po pričakovanjih in drugih.

Rojeni od 3. do 12. septembra

V ljubezni vam fantaziranje ne bo pomagalo vzpostaviti resnega razmerja. Zaključite z idealiziranjem in se spustite na realna tla. Po drugi strani lahko vaš sanjski ustvarjalni projekt v novem letu postane resničnost. V to boste morali vložiti veliko truda in denarja, a uspeh je skorajda zagotovljen.

Rojeni od 13. do 22. septembra

V tem letu boste lažje prekinili zastarele in škodljive vzorce svojega delovanja, zato se splača potruditi. Če je vmes naporen odnos ali celo partnerstvo, boste končno splavali iz čustvene godlje, v kateri ste najbrž kar dolgo životarili. Usmerite se v prihodnost, ki je svetla.


Preberite še: