Devica: Mini horoskop 2020 za vsak mesec posebej

Konstruktivno boste pristopili k izzivom, zato lahko v tem letu veliko ustvarite in dosežete. Obetajo se tudi finančne nagrade in druge ugodnosti, ki lahko izboljšajo vaše življenje.

Devica: Mini horoskop 2020 za vsak mesec posebej (foto: Profimedia) Profimedia
20. 12. 2019

Januar

Ustvarjalni boste in željni novih podvigov. Osredotočeni boste na svoj študijski ali poklicni napredek. Če imate otroke, boste ta mesec veliko časa preživeli z njimi. Samske device čaka obetaven zmenek.

Februar

Veliko se boste prilagajali, tako doma kot v službi. Morda bi bilo bolje, če bi se vsake toliko časa postavili zase in se ne pustili izkoriščati. Vzemite si več časa zase, preberite dobro knjigo ali pojdite v kino.

Marec

Pozitivni boste in konstruktivni glede raznih sodelovanj. Na začetku meseca boste tekmovalni, kar vas bo še dodatno motiviralo. Dajte duška svoji ustvarjalnosti in uživajte v razvijanju svojih potencialov.

April

Možne so nenadne spremembe v vaši vsakdanji rutini, kar vas lahko vrže s tira. Prilagajanje bo ključno. V partnerstvu ne vztrajajte pri svojem in ljubljeni osebi dovolite več vpliva na skupne odločitve.

Maj

Ambiciozni boste, radovedni in željni novih znanj. Znali boste poudariti svoje vrline. Če iščete novo službo, boste naredili zelo dober vtis. Študiju, raziskavam in potovanjem zelo dobro kaže.

Junij

Počutje ne bo najboljše, muhasti in precej izčrpani boste. V službi ohranite konstruktivno držo, čeprav to ne bo lahko. Pomembne izpite, naloge in projekte poskusite opraviti v prvi polovici meseca.

Julij

Izpostavljena bodo predvsem sodelovanja. Ta vam morda ne dišijo preveč, a se boste morali podrediti volji večine in posledično ekipnemu duhu. Če se soočate z večjimi izzivi, se zanesite na pomoč drugih.

Avgust

Čas je za počitnice. Ustrezala vam bo samota, družabne urice lahko počakajo. Če imate partnerja, bo romantični oddih v dvoje, daleč stran od vsega, kar vam je poznano, kot nalašč za vašo utrujeno dušo.

September

Tudi ta mesec vam ne bo do družbe. Iskali boste priložnosti za intimne in zaupne pogovore, iskali boste dober nasvet. Za to bo morda kriva tudi določena osebna težava enega od svojcev.

Oktober

Intimna bližina bo tudi ta mesec zelo pomembna za vaše duševno zdravje. Če ste samski, boste našli uteho pri osebi, ki vam je zelo podobna. Pazite le, da se ne boste prehitro čustveno preveč navezali.

November

Boljše volje boste, tudi počutje se bo izboljšalo. Uživali boste v dobri družbi in se dogovarjali za nove poslovne projekte in osebne podvige. Samske device boste samozavestnejše in zmenek vam ne uide.

December

Ponosni boste na dosežke iztekajočega leta. V prvi polovici meseca boste hiteli dokončati pomembne naloge, pozneje pa si vzemite več časa zase. Povežite se s prijatelji, za katere čez leto niste imeli dovolj časa.


Preberite še: