Devica: Mini horoskop 2021 za vsak mesec posebej

1. 12. 2020
Deli
Devica: Mini horoskop 2021 za vsak mesec posebej (foto: Profimedia)
Profimedia

Device, doživele boste spremembe. Nekatere bodo dobre, druge pa morda slabe. Sprejmite jih ter se poskusite iz njih čim več naučiti. Imeli boste občutek, da ste sami za vse, zato se nikar preveč ne zanašajte na druge. Saturn vam bo razkril vaše napake in šibke točke. S tem vam ne bo želel škoditi, temveč pomagati pri osebnem razvoju. Situacije na čustvenem področju bodo bolj stabilne v zadnjem delu leta.

Januar

Venera v znamenju kozoroga vas bo intenzivno prebudila in popeljala k bolj intenzivnim željam. Pojavile se vam bodo notranje spremembe, ki bodo vplivale na poslovne ter finančne odločitve. Končno se odpira obdobje, ko boste bolj sposobni eksperimentirati in raziskovati.

Februar

Prirojena tradicionalnost se bo v sredini meseca dopolnila s številnimi igrivimi idejami, kar vas usmerja proti boljšim možnostim za napredek. Usmerili se boste v dobrodelna dejanja, ki vas bodo napolnila z zadovoljstvom. Konec meseca nikar ne hitite preveč

Marec

Z Merkurjem v znamenju vodnarja se boste večkrat znašli v ospredju dogajanja, vendar bodo naloge kljub temu težje izvedljive. Proti koncu meseca, ko prihaja energija ovna, boste bogatejši na družabnem področju, razmišljali boste tudi o svetovanju drugim, zlasti družinskim članom.

April

Na začetku aprila prihajajo večje in boljše možnosti, da končate tisto, kar ste si zadali. Zmanjšala se bo tudi trma, kar vam bo olajšalo življenje in odnose, tudi z osebami nasprotnega spola. V zadnjih dneh meseca si boste vzeli nekaj časa čisto zase, da se sprostite.

Maj

V prvih dneh maja, ko bo Sonce v biku, vas čakajo zanimivi dogodki. Razvedrila vas bo poslovna situacija, kjer imate celo možnosti, da spoznate novo prikupno osebo. Pravo razpoloženje vam bo povrnilo zaupanje v samega sebe in čez mesec boste delovali pogumno.

Junij

Na začetku junija, ko bo Sonce v dvojčkih, se boste z lahkoto soočili tudi z najbolj napornimi nalogami in ljudmi, ki bodo od vas ves čas nekaj zahtevali. Priložnosti, ki jih boste deležni na področju poslovnega delovanja, prinašajo nove dogodivščine in sprostitev v pravem pomenu.

Julij

Veliko priložnosti in lažji zaključki vas čakajo na področju dela, kjer boste nepremagljivi. Če želite še naprej ohraniti svojo vitalnost in dobro zdravje, se izognite kakršnemukoli pretiravanju, zlasti s hrano, saj lahko v tem primeru pridobite nekaj kilogramov.

Avgust

Dotaknil se vas bo vpliv Merkurja v dvojčkih, ki prinaša površnost, zato bodite pri zadevah, ki zahtevajo natančnost, še posebej previdni. Ničesar ne izločajte, saj bodo pomembni vsi dejavniki, poleg tega boste morali biti pozorni tudi na malenkosti. Zadnji dnevi v mesecu bodo sproščeni.

September

Napetosti so za vami, končno prehajate v mesec, ki vam bo omogočil, da se bodo stari vzorci sami po sebi razblinili. Na čustvenem področju si boste želeli poglobitve odnosa z osebo, s katero ste že dolgo povezani, vendar se zadeve zaradi neodločnosti nikamor ne premaknejo.

Oktober

Novice vas v oktobrskih dneh ne bodo zanimale, raje se boste ustavili pri preizkušenih osebah, kjer boste točno vedeli, kaj lahko pričakujete. Delo bo v zadnjih dneh meseca dobilo pozitiven pridih, saj se boste ustrašili za prihodnost in povezavo s financami.

November

Mars in Venera v sredini novembra v vaše življenje prinašata nekaj zmede in nejasnosti, poleg tega bo na preizkušnji tudi potrpežljivost. Proti koncu meseca vas bodo na vsakem koraku želeli zavajati, zato ohranite bistre misli in obdržite pomembne skrivnosti zase.

December

Najpomembnejše je, da se v prvi polovici decembra, ko vas bo spodbujalo Sonce v strelcu, znebite nesmiselnih bremen. To so obveznosti, ki vam le kradejo dragoceni čas, odgovornosti in pričakovanja od ljudi, ki vam ne morejo ponuditi ničesar, razen svojih neprestanih težav.


Preberite še:  

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu