Devica: Mini horoskop 2022 za vsak mesec posebej

Devica: Mini horoskop 2022 za vsak mesec posebej (foto: shutterstock) shutterstock
1. 12. 2021

JANUAR

Vse postavljene meje in obljube, kaj vse boste spremenili, se vas bodo v prvi polovici januarja, ko bo Sonce v znamenju kozoroga, še dotikale, nato se bodo začele počasi oddaljevati, ne da bi vas to sploh motilo. S starši se lahko znajdete na čudnem razpotju, tokrat ne boste prepričani, kdo ima prav in kdo ne. Nikar ne odreagirajte prehitro in preveč občutljivo.

FEBRUAR

Samske device se poskušajte naučiti uživati v svoji družbi. Močna energija bo vse skupaj pomešala in postavila na glavo. Nič ne bo tako, kot ste si zamislili, zato prihaja nekaj nakopičene jeze in kakšen bolj konflikten stavek, ki lahko zaneti resen prepir. Obremenjeni boste tudi s tem, kaj si o vas mislijo drugi, vendar vas ta občutek vodi v nazadovanje, zato se ga poskušajte čim prej znebiti.

MAREC

Spočiti in zbranih misli si lahko naredite odličen načrt, ki bo vključeval tudi izboljšanje medsebojnih odnosov. Nekdo, ki vam je prirasel k srcu, se bo malce poigral z vami, vendar nikar ne zamerite, ampak raje vse skupaj obrnite na šalo. Želeli si boste več strasti in spontanih ter žgečkljivih ljubezenskih vragolij, vendar zanje ne boste našli časa. Konec meseca, ko bo Sonce v znamenju ovna, pričakujte veliko zanimivega in predvsem nenavadnega.

APRIL

Besede bodo tekle popolnoma brez zavor, odzivali se boste s simpatičnim nasmeškom na obrazu. Področje dela in denarja bo od vas zahtevalo prilagajanje in zbranost, zato nikar ne bodite preveč samosvoji ter raztreseni, saj bi lahko spregledali nekaj zelo pomembnega. Dobra in sproščena komunikacija se bo konec meseca, ko ne boste več tako zbrani, prepletala z zmedenostjo ter površnostjo. Želeli se boste približati stvarem, ki jih čutite, vendar boste preveč nemirni, da bi lahko zbrano sledili toku, ki vam prinaša osebni napredek.

MAJ

Kar boste začutili in opazili, boste zagotovo izrazili tudi na glas ter prejeli odličen odziv zanimivega sogovornika. Odnosi bodo razgibani. Naložili si boste ogromno bremen in nalog, vendar vsega skupaj ne boste zaključili, saj vas bodo ves čas mikale majhne in sladke pozornosti. Nikar se spet ne ustavljajte tam, kjer ste se ravno pred kratkim že močno opekli. Raje izberite preverjeno pot, na kateri vam bo nekdo ponudil roko sprave, kar vas bo spravilo v dobro voljo.

JUNIJ

Ljubezen bo prijetno obarvana. Spontani odzivi bodo fantastična rešitev, če se želite zapletom, ki se bodo vrstili, nasmejati. Ves čas boste v gibanju, v iskanju tistega nečesa, kar bi vam lahko popestrilo dolgočasne trenutke. Ne upirajte se novostim, saj se lahko kmalu pretvorijo v realno stanje, ki vas bo spodbudilo k napredku. Ljubljeni osebi boste zašepetali nekaj lepega, nekaj, kar lahko odnos konec meseca popelje še v lepše razsežnosti.

JULIJ

Ne prestrašite se, če se v trenutku ne boste zavedali pravega vzroka svojih dejanj. Obujali boste lepe in manj lepe spomine na preteklost. Imeli boste povečano potrebo po pozornosti in nežnosti, kar vas bo privedlo do tega, da naredite kakšen romantičen premik. Druženje vas bo vznemirjalo, saj bodo misli preveč intenzivne, da bi jih delili. Sami s sabo lahko najdete vse odgovore, po katerih že nekaj časa hrepenite.

AVGUST

Zaupajte notranjemu občutku, saj vas ne glede na vsebino vodi k pravim odločitvam. V negativnem smislu se bo nakopičilo veliko skrbi in obremenitve, vendar bo ljubezen tista, ki vas bo navdihovala. Najboljše počutje se vam obeta ob ljubljeni osebi ali v domačem okolju, kjer bodo vsi bolj previdni z vami. Čas nikakor ni primeren za kakšne večje prekinitve, zato se tisti v kočljivih situacijah še malce zadržite.

SEPTEMBER

Z vplivom Sonca v znamenju device, ki krepi resnost in odgovornost, se boste še kako dobro zavedali, da je določene zadeve treba končati. Veliko boste tehtali, vendar bo prava odločitev tista, ki vam jo narekuje razum. Več pozornosti namenite področju financ, saj bi se lahko v nasprotnem primeru ujeli v zanko ali spretno zvijačo. Preverite tudi droben tisk. Z ljubezenskimi zadevami se boste ukvarjali bolj proti koncu meseca.

OKTOBER

Razveselili se boste informacije ali priložnosti, ki prihaja popolnoma nepričakovano. Zdaj je pravi čas, da nastopite pogumno, diplomatsko ter da si povrnete pravi ugled. Zadovoljni boste s potekom dejanj, samozavestni in prepričani, da vam lahko uspe vse, kar ste si zastavili. Skrivnosti bodo zajele področje ljubezni, vendar naj ne bo ljubosumje vzrok za reševanje težav, raje zamahnite z roko in začnite zaupati.

NOVEMBER

Čeprav boste popolnoma prepričani, da nekaj nujno potrebujete, razmislite, ali je to res, saj boste močno nagnjeni k brezglavemu zapravljanju. Pri hišnih opravilih in drugih nalogah se boste znašli, v njih boste tokrat celo uživali ter se po končanem delu z veseljem zazrli v lep rezultat. Več pozornosti boste namenili področju nege in zdravja, kar se vam lahko kmalu obrestuje.

DECEMBER

Postavljeni boste na realna tla in energija bi vam lahko odvzela občutljivost ter labilnost. Morda se boste zaradi svojega ega nekoliko lovili, čeprav bo še vedno prisotnih nekaj ovir, ki pa jih boste v sredini decembra lažje premagali. Zapomnite si, da boste brez samozaupanja in dela na sebi težko ujeli pravo srečo in zadovoljstvo. Najdaljša noč bo nosila s sabo svojo moč ter strast, ki vas bo prebudila.


Preberite še: