Devica: Veliki letni horoskop 2019

Po vsej verjetnosti boste tako osredotočeni na druga življenjska področja, da boste na ljubezen kar malo pozabili. Prav zato lahko samske device čaka prijetno presenečenje.

Devica: Veliki letni horoskop 2019 (foto: Profimedia) Profimedia
24. 12. 2018

Ljubezen

Manj energije boste potrošili za iskanje primernega ljubezenskega partnerja, več možnosti boste imeli, da ga najdete. Ljubezen se običajno zgodi takrat, ko to najmanj pričakujemo, zato ne gojite velikih upov, ampak preprosto živite svoje življenje in se pustite presenetiti. Priložnosti za pisanje nove ljubezenske zgodbe bo dovolj skozi vse leto, v poznem poletnem in zgodnjem jesenskem času pa boste čustveno in duševno najbolje razpoloženi in prilagodljivi. Če imate partnerja in družino, se bo letos za domačimi zidovi zelo veliko dogajalo. Ne glede na to, ali bo šlo za pozitivne ali negativne dogodke, boste z njimi precej obremenjeni, zato se boste morali sprijazniti s stanjem stvari in se sproti prilagajati na trenutne okoliščine. Negativni partnerski odnosi bodo v tem času še bolj izpostavljeni, zato se boste morali vprašati, koliko lahko sploh še prene­sete. Če vajin odnos slabo vpliva tudi na druge družinske člane, je še posebej pomembno, da sprejmete korenite odločitve. Če se vam ponujajo priložnosti za večje spremembe, kot so selitev, nakup novega stanovanja, nov naraščaj ali novo partnerstvo, sprejmite novosti, ki lahko izboljšajo vaše osebno življenje in vam prinesejo več radosti.

Družina

Jupiter, planet novih priložnosti, obilja in uspehov, vam na tem področju prinaša največ dogodkov in sprememb. Morda bodo te povezane z iskanjem samega sebe in korenin, z negativnimi družinskimi vzorci, ki se ponavljajo in jih je treba prekiniti, z razčiščevanjem odnosa s starši in njihovimi napakami, s selitvijo od doma, z novim naraščajem, ki bo polepšal in obenem obremenil vaš vsakdan, selitvijo, ki lahko povsem spremeni vaš vsakdanjik, ali pa morda z nestabilno partnersko zvezo, ki se mora bodisi končati ali preiti na višjo raven. Karkoli že se bo dogajalo, lahko skozi vse leto pričakujete dinamično in marsikdaj čustveno in psihično stresno obdobje, ki dolgoročno prinaša pozitivne spremembe.

Zdravje

V tem letu bo pomembno, da se naučite umiriti svojo živčno naravo. Najverjetneje že poznate in izvajate sprostitvene tehnike, ki vam najbolj ustrezajo, zato jih čim rednejše izvajajte in poskrbite za notranji mir. Še posebej v začetku leta bo pomembno, da obnovite meditativne prakse in si privoščite več gibanja, zlasti če ste v stresnih trenutkih nagnjeni k pretiranemu uživanju hrane. Letos bodo pomembni tudi zaupni pogovori, saj boste na ta način lažje izrazili svoje negativne misli, jezo, razočaranja ali strahove. Redni tovrstni pogovori s partnerjem, prijateljem, terapevtom ali enim izmed staršev bodo zdravilno vplivali na vašo psiho. Avgust in september bosta glede vašega splošnega počutja in zdravja najboljša meseca.

Delo in denar

Možna so napredovanja in spremembe delovnega mesta ali načina dela, kar vam prinaša obilico novih izkušenj in s tem napredek v vašem poklicnem ali študijskem razvoju in izpopolnjevanju. Ustvarjalni poklici bodo letos zelo poudarjeni, zato razvijajte svoje talente in tvegajte z velikopoteznimi projekti. S financami ne boste pretirano obremenjeni, razen če bodo te povezane z večjim družinskim nakupom, morda celo nakupom novega doma in selitvijo. V tem primeru bo zdaj pravi čas za najem posojila ali izkoristek kakšnega drugega vira denarja.

Preberite še: