Devica: Veliki letni horoskop 2020

Vztrajajte in zaupajte ne glede na to, ali se šele poskušate uveljaviti ali ste v svojem poklicu že prekaljen maček, je v tem letu pomembno, da vztrajate pri svojih inovativnih idejah in jih poskušate izpeljati, pa čeprav za to najprej ne boste dobili potrditve. Kozmos vam bo naproti poslal ljudi, ki bodo znali prisluhniti.

Devica: Veliki letni horoskop 2020 (foto: profimedia) profimedia
20. 12. 2019

Ljubezen

Več igrivosti, manj resnosti

Ljubezenska razmerja bodo zelo poudarjena, predvsem tista nova. Če ste samski, vam v tem letu priporočamo, da v nova razmerja vstopate predvsem sproščeno, igrivo in brez velikih pričakovanj.Večja pričakovanja bi vas lahko hitro pahnila v razočaranje, zato dajte novemu partnerju in razmerju čas, da raste in zori. Če bo dozorelo v resno razmerje, bo to odlična novica za vse tiste, ki hrepenite po stabilnem partnerstvu; če se to ne bo zgodilo, pa se boste v tem letu hitro spet postavili na svoje noge. Ključnega pomena je, da se pri novih ljubezenskih zvezah izogibate dramatičnim čustvenim izlivom ter obljubam. Ostanite na tleh, ne fantazirajte preveč in se osredotočite na vsak dan posebej. Ne glede na to, ali ste v partnerstvu ali ne, bo od aprila do avgusta še posebej pomembno, da ljubezenske in partnerske odločitve sprejemate z dobro mero razuma in mislite v dobro vseh vpletenih. Če ne prej, bodo nestabilna partnerstva zašla v krizo spomladi, medtem ko boste do poletja morali sprejeti odločitev, kako naprej. Po oktobru se bodo različne ljubezenske drame nekoliko umirile. Takrat je tudi več možnosti, da samski spoznate osebo, ki vam bo ustrezala tako v čustvenem kot intelektualnem smislu. Če ste v stabilnem partnerstvu, lahko jeseni vajino ljubezen nagradite z romantičnim potovanjem ali pomembno skupno odločitvijo, kot je zaroka, poroka, naraščaj ali selitev.

Delo in denar

V tem letu boste imeli več možnosti, da izrazite svojo ustvarjalnost. Zaupajte svojim talentom in načrtom, tudi takrat, ko vse ne bo šlo po vaših željah. Pri poslovnih in drugih sodelovanjih boste brez težav sprejemali vodilne vloge, a pazite, da ne boste prestrogi in prezahtevni do svojih kolegov. Predvsem v poletnih mesecih jim privoščite več počitka, če si ga že sami ne boste vzeli. Finančno si lahko v tem letu močno opomorete, predvsem zaradi delovne vneme. Kaže, da boste pripravljeni na svoja pleča sprejeti več bremen, s čimer boste opozorili nase širši krog svojih poslovnih znancev ali partnerjev. Umetniški in drugi ustvarjalni projekti vam lahko letos prinesejo večji zaslužek. Oktobra pričakujte več nenad­nih izdatkov.

Zdravje

V prvi polovici leta bo vaše počutje veliko boljše kot pozneje. Zaradi poslabšanega imunskega sistema, kar bo predvsem posledica stresa, lahko od sredine maja naprej lažje zbolite za raznimi nahodi in prehladi. Če ste nagnjeni k želodčnim težavam, v tem času pazite na prehrano in se izogibajte vsega, kar lahko razdraži vaš želodec. V spomladanskem času se lahko pojavijo tudi alergije ali druge nevšečnosti s kožo. Julija in avgusta se bo počutje izboljšalo, a pazite, da svoje energije ne boste preveč trošili za naporne odnose z drugimi. Če imate kakšne kronične zdravstvene težave, se lahko te spet pojavijo v obdobju od septembra do novembra. V tem času se tudi primerno zaščitite v primeru spolnih odnosov.

Družina

Poudarjeni bodo predvsem odnosi z otroki ali mlajšimi brati in sestrami. Če imate svoje otroke, boste v tem letu iz različnih razlogov zelo osredotočeni nanje. Po vsem sodeč je pred njimi pomembno obdobje, ko jim boste hoteli stati ob strani, ali pa si boste prizadevali z njimi preživeti več kakovostnega časa. Zelo možno je tudi, da boste v tem letu pričakali prvi naraščaj, kar bo močno spremenilo vaš vsakdanjik, pa tudi pogled na svet. Predvsem jesenski čas bo lahko v tem smislu naporen, a se boste po prvih zapletih tudi vi privadili na novo življenje.


Preberite še: