Devica: Veliki letni horoskop 2021

Device boste leto začele z željo po izobraževanju in obogatitvi misli.

Devica: Veliki letni horoskop 2021 (foto: profimedia) profimedia
1. 12. 2020

Planetarni vpogled v 2021

Merkur vas v pomladnih mesecih vodi k novim podvigom. Ustvarili boste nekaj stroškov, vendar denarnih težav kljub temu ne bo, zato se ne obremenjujte, če morate vlagati. V poletnih dneh boste v službi trpeli zaradi pomanjkanja koncentracije. Duhovitost in šarm vam bosta pomagala, da boste ponovno blesteli. To je pravi čas, da se vrnete k duhovnim praksam, da ostanete povezani ter da se usmerite v osebno rast. Jeseni prihajajo nove delovne zadolžitve in novi odnosi, čeprav boste imeli občasne težave pri soočanju s tem, da tudi drugim privoščite veliko sreče, poklicnega uspeha in finančne koristi.

Vaša samopodoba se lahko nekoliko poruši, vendar vam lahko spreminjanje okolja prinese čudeže, zato si vzemite nekaj časa zase, da stvari spremenite. Junija lahko svojo usodo vzamete v svoje roke, postali boste namreč bolj odločni, kar vas bo navdalo z boljšim občutkom o sebi. Dobili boste moč in nadzor. Če boste dali veliko, boste veliko tudi dobili. Razmislite, kaj želite doseči, in se potrudite, da to dosežete. Opazili boste, da je v pisarni lažja obremenitev, ki otežuje izvajanje stvari. Iskanje ljubezni bo zaradi prevelikih obremenitev letos nemogoče. Z naraščajočo stopnjo samozavesti boste iskali načine za profesionalno širitev in rast.

Do jeseni boste spoznali, da vas misli usmerjajo v napačne teme, kljub temu se boste morali vzdržati. Osredotočenost in disciplina bosta vaša najboljša prijatelja in spoznali boste njun pozitivni učinek na življenje. Proti koncu leta boste morda prebudili srčne priložnosti, zavedali se boste, da je ljubezen ogenj, ki ga je treba nahraniti. Poskrbite, da boste ljubljeni osebi ponudili obilo romantike, predanosti in prijaznosti ter se še naprej trudili za odnos. Leto lahko zaključite z občutkom topline, dosežka in zadovoljstva. Planeta Uran in Saturn bosta imela ključno vlogo v vašem življenju.

Ljubezen in odnosi

Device, polne ste pričakovanj in leto 2021 bo nekatera izmed njih celo uresničilo. Neptun bo s svojim vplivom čez leto deloval na vaše odnose. Ljubljena oseba se bo zanašala na vas bolj kot običajno. Naredite vse, kar lahko, vendar ne dovolite, da vas izkoristi. Snemite rožnata očala in se najprej prepričajte, kdo v resnici je oseba, za katero ste pripravljeni narediti vse. Šele ko boste to storili, se lahko odločite, ali naj ostane v vašem življenju ali ne. Jupiter bo vašo zvestobo, ki bo še bolj očitna, nagradil s prelepo in zaljubljeno prvo polovico leta.

Ljubezenska čustva bodo najbolj intenzivna v obdobju jeseni, ko vas bo obiskala naklonjena Venera. Za samske bodo najugodnejši meseci marec, julij in oktober. Če ste pripravljeni na novo ljubezen, jo boste v teh treh mesecih z malo sreče tudi našli. Upočasnite tempo, znebite se načrtovanja in se prepustite toku. V razmerja vložite več zaupanja. V smislu prijateljstva in ljubezni bodite pripravljeni na vse.

Kariera in finance

Delo je za vas ključnega pomena, zato boste v tem letu še bolj vztrajni kot običajno. Uspešno boste rešili tudi zadeve, ki so bile do zdaj nejasne. Imejte široko odprte oči in komunicirajte s tistimi, ki vam lahko koristijo pri napredovanju. Najboljši čas za nove začetke, menjavo službe, spremembe in sodelovanje bo v jesenskih mesecih, ko boste polni optimizma in pripravljeni na trdo delo, ki bo obrodilo sadove. V poletnih mesecih bodite pripravljeni na ovire, saj bo na vidiku mnogo kariernih izzivov, vendar nič takšnega, kar bi vas prepričalo.

Počasi vas bodo dohitevale stare zadeve, zlasti slabe finančne odločitve ali izpadi dohodka. Vendar ne bodite panični. Svoje počasno in premišljeno delovanje uporabite v svojo korist. Vrnite se v tirnice, potrebnega bo samo nekaj preurejanja, kar pomeni načrtovanje, ki ga tako zelo obožujete. Čeprav bo kakšen trenutek težak, bo nadaljevanje donosno. V zimskih mesecih boste morda morali prevzeti dodatne odgovornosti. Da se ne boste preveč obremenjevali, je najbolje, da se naučite, kako naloge prenesti na druge. Prav tako se ne bojte prositi za pomoč. To je odlično leto za naložbe v nepremičnine. Uran bo konec leta stabiliziral finančno stanje.

Družinsko okolje

Družinski odnosi bodo v letu 2021 preživeli fazo ponovnega rojstva. Razveselili se boste lepših vibracij, še posebej tisti, ki ste bili v preteklem letu deležni večjih obremenitev. Nekoga boste končno znali razumeti na pravi način. Odnosi z otroki, brati in sestrami ter sorodniki se bodo med letom spremenili. Spremembe bodo verjetno usmerjene na bolje. Spoznali boste, da vam nekdo od domačih, ki ves čas bdi nad vami, želi le dobro, nato sledijo prijetne vibracije, ki vas bodo prepričale o več druženja z družino. Bolj previdni bodite s kritiko in svojimi opazkami proti koncu leta, saj ne boste takoj zaznali, da ste nekoga v bistvu užalili. Nimate vedno prav, tudi če ste popolnoma prepričani, da imate.

Zdravje in počutje

Zdravje je vaša glavna prioriteta in tudi v letu 2021 ne bo ničesar, kar bi vas na tem področju posebej presenetilo. Znali boste slediti počutju in se z njim uskladiti na ustrezen način. Vpliv kozoroga vas bo na začetku leta spodbudil, da boste kljub hladnemu vremenu več časa preživeli na prostem. Februar vas bo spodbudil k umskim treningom z učenjem novih veščin in preizkušanjem novih stvari, kar lahko še izboljša vaše duševno zdravje. Zlasti v pomladnih mesecih, ko boste bolj vitalni, lahko Mars pripomore k boljšemu duševnemu in fizičnemu zdravju. Z veseljem si boste privoščili več jutranjih sprehodov, ki vam bodo vlili svežo energijo.


Preberite še: