Devica: Veliki letni horoskop 2022

Zanesite se nase, vendar dovolite, da vas vodijo tudi drugi, saj boste letos ugotovili, da je v slogi moč, čeprav ste velik individualist. Razočaranja boste znali brez težav poteptati, trdo delo pa bo orodje, s katerim lahko izboljšate svoje finančno stanje. Ne bojte se, da bi vas nekdo razočaral, saj boste veliko bolj stabilni, razumski in odločni, kot ste bili v zadnjih letih.

Devica: Veliki letni horoskop 2022 (foto: shutterstock) shutterstock
1. 12. 2021

Planetarni vpogled v 2022

Device se boste v leto 2022 podale z mislijo, da bi si morale urediti denar, premoženje, ljubezen in priklicati v svoje življenje uspeh. V nobenem primeru vas ne bo skrbelo, da vam ne bi uspelo, saj boste obdarjeni z neverjetnim pogumom. Tistim, ki iščete novo službo, se bodo letos uresničile sanje, saj bodo prepoznali vašo dodano vrednost in talent, ki se je dolgo skrival.

Ne pozabite pa, da je delo, opravljeno v naglici, površno opravljeno, kar ne zadovoljuje vaših standardov, zato takrat, ko ste zelo utrujeni, raje prenehajte. Vsaka hitra odločitev lahko povzroči izgubo, zato delujte premišljeno in počasi boste zgradili tisti most, ki ga načrtujete v mislih. Globoko se boste zazrli v družinske zadeve in morda boste ravno vi tisti, ki boste zgladili sprte strani in s tem vnesli boljšo energijo v domače okolje.

Še naprej boste nagnjeni k prevzemanju preveč odgovornosti, vendar tokrat tega vaše telo in um ne bosta več prenesla. Precenjevanje moči vas lahko zelo drago stane in pusti sledove na vašem zdravju. Bolj priporočljivo je, da partnerjem, sorodnikom ali sodelavcem zaupate in nanje prenesete nekatere odgovornosti. Nato se boste lahko osredotočili nase, in to brez odvečnih bremen in skrbi. Tisti, ki ste v preteklih letih trdo delali, boste v drugi polovici leta zagotovo dosegli želene rezultate.

Finančno se boste v jeseni sicer spopadali s hudimi pritiski, vendar bo to le opozorilo, ki ga boste znali razumeti in pretvoriti v uspešno reševanje. Pomemben ključ v letu 2022 bo soočanje z dejstvi, kar za vas, ki ste zelo razumni, niti ne bo prevelika težava. Sanje boste dali na stran, prav tako tudi občasno filozofiranje, raje se boste usmerili v to, da sledite tistemu, kar vam je dosegljivo. Na poti se boste srečali z različnimi mnenji in argumenti, od vas pa je odvisno, ali se boste ustavili pri tistih, ki so za vas ugodna in z vami kompatibilna.

Ljubezen in odnosi

Z ljubezenskega in partnerskega vidika boste zapluli v bolj lahkotno in plodno obdobje, ki pa se bo v pravi smeri začelo odvijati po koncu maja. Do takrat pričakujte neskladnost, čudne dvome in konflikte, ki bodo zahtevali od vas predvsem to, da v odnose vnesete več iskrenosti.

Počutje in delovanje ter postavljanje temeljev za prihodnost bo najbolj odvisno od resnice. Neiskrenost in zapiranje vase lahko ustvari razpoke v vašem odnosu, zato bodite previdni. Vezani boste od junija dalje deležni veliko priložnosti, da se povežete in ustvarite lepo pravljico, ki bo trajala.

Medsebojne napetosti se bodo končale, prihajajo mir, blaginja in prijetno vzdušje. V obdobjih težav je pomembno, da imate nadzor nad situacijo ter da ohranite dostojanstvo. Nekaj ​​zoprnih planetarnih učinkov bi lahko tistim, ki ste v skrivnem razmerju, prineslo smolo in nezadovoljstvo. Samske device boste imele v jeseni priložnost začeti novo poglavje, trdno in hkrati navihano, zato spustite svoj preveč analitični pristop in se poskušajte spontano prepustiti lepemu dogajanju.

V kočljivih situacijah poskusite biti bolj potrpežljivi in ​​izlijte neizmerno ljubezen, saj lahko tako rešite vse. Spoznali boste, da so prepiri in spopadi sestavni del zdravega odnosa. Spopad z egom bo vplival na ljubezenske odnose, potrpežljivo ravnanje pa vam lahko pomaga obvladati vsako situacijo.

Kariera in finance

Vi ste tisti, ki vam materialno in karierno področje največ pomeni, zato si boste že na začetku leta poskušali postavljati visoke cilje. Ne bodite presenečeni, če se do marca ne bodo razvili v pravi smeri. Sledi nekaj spodrsljajev, razočaranj in - ne boste verjeli - celo nedokončanih nalog. Vendar ne obupajte, saj se bo po koncu aprila vse skupaj počasi začelo pomikati v pravo smer, manj bo kaotično kot prej in vsekakor bolj uspešno.

Ključ uspeha bo v tem, da se boste morali svojih dolžnosti lotiti nekoliko drugače. Stare metode in navade ne bodo žele sadov, lahko so celo zavrnjene, nove naloge, ki bodo pred vami, pa bodo zahtevale še preciznejši pristop. Če se boste potrudili, lahko v drugi polovici leta zamenjate delovno mesto ali se podate v nekaj novega. Če želite ohraniti finančno varnost, si pod nobenim pogojem ne morete privoščiti, da bi delovali kot zapravljivec ali zapravljivka.

Poslušajte nasvete in poiščite način, kako se izogniti izgubam. Želeli boste več nadzora nad denarjem, kar pa vas lahko psihično obremeni. Glede na gospodarske razmere bo pot delovanja otežena, vendar ne za vse, saj si boste nekatere device znale utreti inovativno pot ter povečati svoj zaslužek, seveda s trdim delom in predanostjo. Tisti, ki se izobražujete, se boste lažje osredotočili na študij in dosegli odlične rezultate.

Družinsko okolje

V letu 2022 bo ključ do dobrih družinskih odnosov vseh devic potrpljenje. Večkrat se vam bo pojavila v mislih fraza, da nikoli ne veš, kaj si izgubil, dokler tega dejansko nisi izgubil. Naj bo to opomnik, kako globoka je vaša družinska vez in koliko ste zanjo sposobni narediti.

Izpustite neupravičeno kritiko ali jezo, le tako boste lahko v medsebojnih odnosih v domačem okolju delovali skladno. Namesto da uporabljate ostre besede, raje poiščite način, kako se obnašati lepše, prijazno in bolj sočutno. Zaradi veliko dela in obveznosti morda ne bo dovolj priložnosti, da z družino kakovostno preživite čas. Ne čakajte na povabila, ampak povabite vi. Ne pozabite, da je družina ena najpomembnejših stvari v vašem življenju.

Ko se bodo pojavili kakšni zapleti, boste začeli analizirati svoje prioritete v življenju. Vaša prizadevanja in predanost vzpostavljanju odnosa lahko pomagajo odpraviti vse nesporazume.

Zdravje in počutje

Device ste znane po tem, da izmed vseh znamenj najbolj skrbite za zdravo prehrano in vitalno telo. Radi ste na meji svojih zmogljivosti, zato vas bo v letu 2022 šport sproščal in vaše telo ohranjal vitalno.

Tiste device, ki imate prekomerno težo, imate v sredini leta odlične priložnosti, da se popolnoma disciplinirate in naredite korak na tem področju. Če boste sledili svojemu tempu, vam ni treba pretirano skrbeti zaradi obiska zdravnikov ali velikih zdravstvenih težav. Previdni bodite le julija, saj boste lahko nagnjeni k poškodbam. Tudi med vožnjo bodite v poletnih dneh bolj zbrani. Ne pozabite, da je vaše telo tudi tempelj.

V decembru se boste zaradi prehladov in manjših težav počutili fizično šibko. Mučila vas bosta kašelj in vneto grlo, kar bo glasen signal, da bi se morali malce ustaviti in se spočiti. Vitalnost bo pozitivno vplivala na ravnovesje med umom in telesom in vas bo zagotovo pomirila. Pozitivna sprememba vam lahko prinese duševni in čustveni mir, zaradi česar se boste počutili bolj sproščeni.


Preberite še: