Dvojčka: Mini horoskop 2017 za vsak mesec posebej

Krajša potovanja in pogoste poslovne spremembe bodo v novem letu močno popestrile vaš vsakdan.

18. 12. 2016

Sprejmite spremembe, ki se obetajo, in naredite korak k izboljšanju svoje poklicne in finančne situacije. Če želite uspeti v tujini, to naredite načrtno in imejte že pripravljen teren, še preden se odpravite čez mejo. V nasprotnem primeru se lahko zgodi, da se boste praznih rok hitro vrnili domov.

V ospredju bodo tudi odnosi. Osredotočite se predvsem na tiste konstruktivne, ki spodbujajo vašo ustvarjalnost in vas ženejo k novim podvigom. Če imate partnerja, ki vam je v oporo, bosta v novem letu odnos še utrdila in se veselila novih skupnih dosežkov.

Dobro kaže vsem dvojčkom v pedagoških in ustvarjalnih poklicih, ki zahtevajo veliko igrivosti, inovativnosti in optimizma. Če imate otroke, boste v novem letu veliko lažje razumeli njihove težave in njihov način razmišljanja, zato se boste veliko raje družili z njimi.

Januar

Na nekoga boste zelo ljubosumni. Če je posredi ljubezen, čim prej razčistite z negativnimi čustvi. Poslovni projekti bodo zastali zaradi nepričakovanih težav. Ne podpisujte ničesar, česar ne razumete dovolj.

Februar

Okrepili se bodo stiki s tujino, morda resno razmišljate o tem, da bi si zagotovili službo čez mejo. Dobro kaže vsem, ki študirate ali kako drugače pridobivate nove izkušnje. Poudarjena bo ustvarjalnost.

Marec

Prevladovala bodo sodelovanja. S sodelavci si boste vzajemno pomagali in tako vzpostavili zelo konstruktivno ozračje. Možna je ljubezen na delovnem mestu. Pazite, da to ne bo slabo vplivalo na vašo učinkovitost.

April

Izogibajte se tveganim naložbam, poslovnim spletkam in raznim službenim ogovarjanjem, saj bi to slabo vplivalo na vašo psiho. Konec aprila boste zapravljivi, morda vas bo nekdo silil v nakup, ki ga ne potrebujete.

Maj

Ljubezenski odnosi bodo cveteli, posvetili se boste skupnim partnerskim ciljem in uživali v družbi ljubljene osebe. Spet je poudarjena ljubezen na delovnem mestu. Če ste samski, si lahko od zmenka veliko obetate.

Junij

Vrstile se bodo nove poslovne priložnosti. Veliko je odvisno od srečnega naključja, zato budno spremljajte poslovno dogajanje. Može je dodaten zaslužek ali pa vam bo nekdo končno vrnil denar, ki vam ga dolguje.

Julij

Zaljubljeni boste do ušes, partnerstva bodo cvetela, saj si boste pripravljeni vzeti čas za ljubljeno osebo. Romantičen dopust ni izključen. Če ste samski, vas bo srečanje z neko osebo popolnoma prevzelo.

Avgust

Pričakujte izdatke, povezane s počitnicami. Po drugi strani lahko v tem času veliko zaslužite s priložnostnim delom. Čas je primeren za posojila in druge finančne mahinacije. Najbrž se boste malce zredili.

September

Posvetili se boste intelektualnemu delu. Če študirate, dobro izkoristite jesensko obdobje, saj boste motivirani in željni novih uspehov. Če imate otroke, bodo v tem času potrebovali več vaše naklonjenosti.

Oktober

Poskusite uresničiti ustvarjalne zamisli, pa najsi bodo povezane s poslovnimi projekti ali pa mrda s prenovo vašega doma. Uživali boste v pogovorih z enako mislečimi, odpravite se na kakšno kulturno predstavo.

November

V službi bo naporno, zaradi stresa so možni konflikti s sodelavci. Ne boste razpoloženi za kompromise, a boste morali prisluhniti zamislim drugim. Tudi do partnerja boste te dni malce bolj negativno nastrojeni.

December

Poudarjena bodo poslovna partnerstva, še posebej s tujino. Če študirate, lahko z zbranim in trdim delom še pred prazniki dosežete zastavljene cilje. Ne odlašajte z nalogami, ki jih lahko storite pred novim letom.

Marta Pirnar Tittle

Preberite še: