Dvojčka: Mini horoskop 2018 za vsak letni čas posebej

Pred vami je živahno leto, v katerem boste imeli veliko več volje in energije za različne opravke. Vsakdanja rutina bo zelo pomembna. 

9. 12. 2017

Morda si boste omislili nov hobi, se veselili novih delovnih izkušenj ali pa boste v razmerju z nekom, ki bo prav tako aktiven kot vi. Če ste nagnjeni k ustvarjalnim poklicem, se boste v tem letu, kot kaže, lotili več novih projektov, ki vas bodo motivirali tudi za sodelovanja z drugimi. Prav bo prišla tudi vaša intuicija, zato boste lažje sprejemali sprotne odločitve, ki vas sicer spravljajo v obup.

Pod okriljem Jupitra v Škorpijonu v vaši šesti hiši boste znali zagristi v zahtevne projekte in s tem boste pridobili pomembne izkušnje. Zelo možno je, da vam bo pri tem pomagal kolega ali kateri izmed nadrejenih, ki v vas najbrž zaupa veliko bolj, kot zaupate sami vase. Čeprav se boste marsikdaj bojevali sami s seboj, se boste skozi celoten proces naučili vztrajnosti, potrpežljivosti in pomembnosti dokončanja nalog. V delovni okolici si boste na račun svoje nove delovne vneme pridobili boljši ugled in možnost hitrejšega napredovanja. Na osebni ravni se boste lažje poglobili vase in ne boste bežali od odločenih strahov in izzivov. Morda vam bo pri tem pomagal nov intimni partner ali pa vas bo kakšna druga sprememba v partnerstvu ali v družini pripeljala do sklepa, da se morate naučiti prevzeti odgovornost za svoja dejanja in prenehati iskati izgovore za to, da bi se spremenili. Zaupajte vase in nadaljujte v tej smeri.

Zima

Če čakate na določeno odločitev, se bo ta najbrž zavlekla. Ne bodite preveč razočarani. Držite se bolj zase, vzdržite se kritik in opravljajte svoje delo. Vaša vztrajnost bo poplačana. Konec januarja in začetek februarja boste klepetavi, očarljivi in pripravljeni na nova poslovna in ljubezenska poznanstva.

Pomlad

Aprila ne sprejemajte spontanih poslovnih odločitev in ne obljubljajte preveč. Možno je, da boste v tem času prejeli slabo novico, ki pa se bo dolgoročno izkazala za zelo dobro. Maja boste odlično razpoloženi, tako fizično kot čustveno. Ljubezenskih priložnosti bo na pretek, zato jih izkoristite.

Poletje

Konec julija ali avgusta pojdite na dopust, saj boste takrat nagnjeni k površnosti in slabim odločitvam. Izogibajte se hitrim finančnim kupčijam. Morda boste v tem času denar potrebovali za izobraževanje ali kakšno pomembno potovanje. Avgusta bodo cvetela ljubezenska partnerstva.

Jesen

Delavni boste, novembra tudi precej nepotrpežljivi. V začetku novembra ne zamudite priložnosti za ljubezensko razmerje, sredi novembra pa previdno glede površnosti. V ljubezni se proti koncu leta bolj poglobite v čustva svojega partnerja, zlasti če sta pred pomembno odločitvijo.


Rojeni od 21. do 31. maja

Bolj introvertirani boste. Še vedno boste izredno aktivni v svojem krogu prijateljev, a si boste obenem vzeli več časa zase in za razmislek o sebi in svojih občutjih. Zaradi nekega dogodka ali osebe boste na svet pripravljeni pogledati z drugačne perspektive, kar vam bo na neki način prineslo olajšanje.

Rojeni od 1. do 11. junija

V ospredju bodo različni ustvarjalni projekti in sodelovanja. Vse kaže, da boste zaradi določenih zapletov ali nepričakovanih dogodkov morali prevzeti vodenje določenega projekta, naloge ali oddelka, zaradi česar boste morali zelo na hitro 'odrasti' in biti kos novim odgovornostim.

Rojeni od 12. do 21. junija

V ljubezni bo precej kaotično. Ljubezenski trikotniki bodo najslabša možna izbira, zato bodite iskreni do sebe in do svojega partnerja. V službi boste aktivni in učinkoviti, imeli boste veliko zamisli za nove projekte, zaradi česar boste morda na vrat na nos pridobili veliko novih odgovornosti.


Pripravila: Marta Pirnar Tittle

Preberite še: