Dvojčka: Mini horoskop 2018 za vsak mesec posebej

V novem letu se boste znali poglobiti v svoje delo in se s tem izognili površnosti. Bolj osredotočeni boste, pa tudi bolj organizirani, zato bo pravo veselje sodelovati z vami.

Dvojčka: Mini horoskop 2018 za vsak mesec posebej (foto: shutterstock) shutterstock
9. 12. 2017

Januar

Dobro kaže potovanjem in različnim stikom s tujino. Če študirate, pričakujte dobre rezultate. V partnerstvu razčistite z nedorečenimi stvarmi in z zamerami, saj se sicer ne boste mogli znebiti očitkov.

Februar

Veliko energije boste vložili v partnerstvo, vse kaže, da se boste na tem področju morali veliko prilagajati. Možno je, da ste se ali pa se boste zapletli v razmerje na daljavo. Bodite predvsem potrpežljivi.

Marec

Iskali boste prijateljsko družbo, v kateri vam ne bo treba zagovarjati svojih stališč. Če ste samski, boste morda ljubezen dočakali v prijateljskem odnosu. Konec meseca pričakujte nekaj več zamud.

April

Dovolj je sanjarjenja, čas je za uresničitev vaših ciljev. Poskrbite, da boste tokrat izpolnili svoje obljube, še posebej v partnerstvu. Če ste samski, boste v ljubezni potrebovali nekaj prijateljske spodbude.

Maj

Samozavestnejši boste, še posebej v ljubezni boste lažje sprejemali pobudo. V intimnih partnerstvih boste lažje povedali, kaj želite. V službi boste pripravljeni izkoristiti vse možnosti za napredek.

Junij

Za zmenke ali romantične izlete boste pripravljeni zapraviti veliko denarja. Pazite le, da se zaradi tega ne boste znašli v finančnih težavah. Veliko je možnosti za potovanja pa tudi različne stike s tujino.

Julij

Če razmišljate o študijskih priložnostih, se ne ustrašite novih obveznosti. Bolje bo stisniti zobe kot zamuditi odlično priložnost. Dobro kaže tudi drugim dolgoročnim načrtom, zato ne obupajte prehitro.

Avgust

Poudarek bo na partnerstvih. Čas je, da razrešite težave na tem področju, od zamer do razočaranj. Če iščete nov ljubezenski odnos, boste hitro našli primernega kandidata, vprašanje je le, ali mislite resno.

September

Delavni boste. Ne sprejemajte prenaglje­nih odločitev, še posebej ne na finančnem področju. V ljubezni boste precej naivni, zato bodite previdni v družbi oseb, ki ste jih šele dobro spoznali.

Oktober

Motil vas bo odnos s svojcem, ki bi ga bilo dobro čim prej zakrpati. Stres na tem področju bi vas lahko povsem izčrpal. V ljubezni se izogibajte odnosov na delovnem mestu, saj bi se lahko zelo zapletli.

November

Težko boste sodelovali z drugimi, saj boste precej neprilagodljivi. Partnerski odnos bo po dolgem času spet pozitivnejši ali pa boste morda spoznali novo osebo, s katero se bosta hitro zbližala.

December

Odnosi bodo precej zapleteni, najbrž tudi zaradi vaše trme. Vprašajte se, kaj lahko tudi vi storite za izboljšanje partnerskega odnosa. Če ste v novem odnosu, vam bo ta vzel zelo veliko časa in energije.

Marta Pirnar Tittle

Preberite še: