Dvojčka: Mini horoskop 2019 za vsak letni čas posebej

V tem letu se lahko od drugih zelo veliko naučite, zato jih opazujte, analizirajte njihovo delo ali besede, in razmislite, kako bi jih lahko uporabili tudi v svojem življenju. Prisluhnite tudi nasvetom, ki vam jih bodo poskušali dati, saj boste tako lahko samo izboljšali sami sebe in svoje delo.

24. 12. 2018

V novem letu boste po zaslugi Jupitra veliko spoznali o sebi in drugih. Možna so razočaranja, ki vas bodo od­daljila od določene skupine ljudi, ali pa nove priložnosti, zaradi katerih se boste odločili zamenjati okolje. Čeprav boste zaradi tega pod stresom, bodo spremembe dobrodošle. Kot kaže, se bo največ dogajalo na področju službenih odnosov, kjer boste pridobili nove izkušnje in lekcije, ki vam bodo pomagale napredovati. V ospredju bodo tudi partnerski odnosi. Številni dvojčki se bodo v tem letu odločali za resne zveze, ki zahtevajo več odgovornosti.

Jupiter v vaši sedmi hiši, ki vlada odnosom, prinaša veliko izzivov in s tem novih izkušenj na področju čustvovanja, sodelovanja, povezovanja, prejemanja, dajanja in splošnega druženja z drugimi. Prek odnosov z drugimi boste lažje uvideli lastne napake in vrline, pa tudi pozitivne in negativne lastnosti drugih. Z opazovanjem drugih se lahko veliko naučite o tem, kako bi lahko izboljšali svoje odnose z drugimi in kako bi se lahko morda sami spopadli z določenimi izzivi. Saturn v Kozorogu v vaši osmi hiši kaže na to, da bodo spremembe v odnosih močno vplivale na vaše doživljanje samega sebe in sveta okrog vas. Možno je, da se boste odločili za spremembe na intimnem področju, si priznali določene stvari in bili pripravljeni sprejeti odgovornost za intimne odnose. K temu vas bo morda prisilila neka izguba ali pridobitev, morda nepričakovana novica o naraščaju, selitvi ali kakšen drug dogodek, ki vas bo pahnil na pot spremembe.

Zima

Možne so zdravstvene težave ali pa se na splošno ne boste dobro počutili. Predvsem v službi bo napeto, zaradi česar boste morda začeli pogledovati za drugimi priložnostmi. Pred kratkim začeta razmerja bodo od vas zahtevala veliko energije in pri­lagajanja, a se splača vztrajati.

Pomlad

Izredno čustveni boste. Obetajo se nove ljubezni, vse skupaj pa se bo zelo hitro dogajalo, kar lahko prestraši ali vas ali pa vašega novega partnerja. Na delovnem mestu ali pri študiju bodite potrpežljivi in ne tako zahtevni do samih sebe. Dobro napredujete in boste tudi v prihodnje.

Poletje

Konec junija in začetek julija izkoristite za dokončanje različnih nalog, pozneje pa se odpravite na počitnice. Nekateri dvojčki se boste odločili za daljše potovanje, spet drugi boste zaradi dodatnega zaslužka sprejeli dodatno delo. V tem obdobju imate priložnost, da se veliko naučite.

Jesen

V tem obdobju poudarite predvsem svoje adute, saj boste imeli odlične priložnosti, da pokažete, kaj znate, in koliko ste se skozi leto naučili. Veliko bolj taktno boste nastopili proti nekomu, ki vas nenehno izziva in se ga celo malce bojite. Osredotočite se na svoje pozitivne lastnosti.


Rojeni od 22. do 31. maja

V tem letu se imate priložnost predvsem učiti in razširjati svoja obzorja. Nove študijske smeri, raziskovalni projekti, potovanja in druge podobne dejavnosti vam bodo pomagale priti do novih spoznanj, ki vam bodo olajšala marsikatero odločitev. Tudi v ljubezni pričakujte nove lekcije.

Rojeni od 1. do 10. junija

V prvi polovici leta boste obremenjeni z določeno osebo ali odnosom, ki bo močno vplival na vašo nadaljnjo pot, bodisi osebno ali poklicno. Možne so ljubezenske afere, tekmovalnost s sodelavcem, zavist ali ukazovalna politika nadrejenih. Poskusite razrešiti odnose, ki vas omejujejo.

Rojeni od 11. do 21. junija

Zelo delavni boste. Kaže, da boste dobili nove delovne priložnosti, ki jih boste želeli kar najbolje izkoristiti. Pazite, da ne boste pregoreli in da zaradi delovne vneme ne bodo trpeli ljubezenski in družinski odnosi. Pomembno je najti ravnotežje in se zavedati, kaj je res pomembno v življenju.


Preberite še: