Dvojčka: Mini horoskop 2019 za vsak mesec posebej

Na področju osebnih in službenih odnosov pričakujte določene spremembe. Nove izkušnje bodo močno vplivale na vaše razumevanje in videnje določenih odnosov.

Dvojčka: Mini horoskop 2019 za vsak mesec posebej (foto: Profimedia) Profimedia
24. 12. 2018

Januar

Nekdo vam bo pomagal izpolniti željo, po vsej verjetnosti povezano s službenimi načrti. Ne pozabite ob priložnosti vrniti usluge. S tveganjem lahko v ljubezni veliko izgubite, zato bodite previdnejši.

Februar

Odlično boste sodelovali z drugimi, še zlasti pri raziskovalnih in poslovnih dejavnostih. Pričakujte uspeh. V ljubezni se izognite osebi, ki je pretirano posesivna in bi lahko kratila vašo svobodo.

Marec

Odnosi z nadrejenimi ne bodo najboljši, zato se raje ne izpostavljajte. Na silo ne boste nikogar prepričali o svojem prav, tudi partnerja ne. Čas je primeren za študij in potovanja, obiščite kakšno delavnico.

April

Odlično se boste počutili, zato energijo usmerite v konstruktivna dela, ki vas izpolnjujejo. Neki načrti se ne uresničujejo po vaših željah, za kar obstaja dober razlog. Za zdaj pozabite na tovrstne ambicije.

Maj

Vaše razpoloženje bo nihalo tako kot okoliščine, v katerih se boste znašli v službi, doma ali v šoli. Namesto da se sprašujete, zakaj, bo bolje počakati na boljše razmere. Ne pretiravajte z alkoholom.

Junij

Zadovoljni boste z izkupičkom nekega projekta, saj boste popravili finančno situacijo in si zagotovili novo spoštovanje. V ljubezni boste imeli več sreče kot prej, zato pojdite na zmenek ali dva.

Julij

Posvetite se predvsem nedokončanim nalogam in izpolnite obljubo nekomu, ki je že rahlo razočaran nad vami. Pogovori glede novega projekta bodo uspešni, a zdaj še ni čas za njihovo uresničevanje.

Avgust

Družabni boste, zgovorni, sproščeni in polni elana. Čas je primeren za počitnice, in če ste samski, za poletno romanco. Tisti v partnerstvu čim bolj izkoristite ta čas za romantična doživetja.

September

Veliko boste kritizirali, bolj malo pa storili, da bi izboljšali stvari. Površni boste, zato trikrat preverite svoje delo, preden ga predate naprej. V ospredju bodo tudi družinske zdrahe. Bodite potrpežljivi.

Oktober

Čas je, da se posvetite svoji intimi in bližnjim. Partnerstva in ljubezenska razmerja bodo cvetela, prav tako ustvarjalna dela in različni hobiji. Konec meseca je možen obisk pri zdravniku.

November

V ljubezni se boste znašli pred čustveno preizkušnjo. Morda vas bodo presenetila močna čustva ali pa boste neodločni glede neke odločitve. Ne pozabite, da se za pristno srečo splača tvegati.

December

Dvomili boste o sebi in svojih odločitvah, še zlasti tistih, povezanih z vašo družino. Če imate glede nečesa slabo vest, se opravičite osebi, ki ste jo prizadeli. Veselite se novega leta in s tem novih začetkov.

Preberite še: