Dvojčka: Mini horoskop 2020 za vsak letni čas posebej

Pred vami je predvsem leto samoizpraševanja in osebne rasti. Če ste se znašli v obdobju stagnacije ali dvomite o svojih odločitvah, boste v tem času sčasoma lažje razumeli svoje življenjsko izhodišče in kako naprej. 

Dvojčka: Mini horoskop 2020 za vsak letni čas posebej (foto: Profimedia) Profimedia
20. 12. 2019

V vas se bodo izoblikovale nove osebne in poklicne želje, s tem pa novi cilji, za katere boste veliko bolj motivirani. Možna so razčiščevanja s preteklostjo in pomiritev s tistim, kar je bilo. Predvsem v intimnem partnerstvu boste prišli do določenih zaključkov, ki vam bodo omogočili pot naprej in možnost za srečno partnersko razmerje.

Zima

Pred vami je intenzivno čustveno obdobje, ko boste veliko tuhtali in premlevali. Čas ne bo primeren za večje odločitve, vseeno pa velja zdaj premisliti, kako naprej, bodisi v partnerstvu bodisi na splošno v življenju. Osredotočite se na vsak dan posebej in napredujte po malih korakih.

Pomlad

Počutje se bo malce izboljšalo, še posebej če vam je v preteklem obdobju uspelo razčistiti določene osebne zadeve. Izpostavljeni bodo predvsem osebni odnosi z drugimi, najverjetneje intimni odnosi. Zlahka se lahko znajdete v ljubezenskem trikotniku, kar pa ni najboljša rešitev za vaše okoliščine.

Poletje

Družabni boste in brezskrbni. Muhasta finančna situacija vas lahko pahne v obup, zato med počitnicami malce brzdajte svojo zapravljivo naravo. Imeli boste veliko priložnosti za razvijanje osebnih talentov. Ustvarjalni poklici bodo še posebej dobro cveteli, zato si dajte duška.

Jesen

Čas bo primeren za obiske različnih delavnic in tečajev. Možno je, da boste spoznali nov krog ljudi, s katerimi boste delili podobne interese. To vas bo dodatno motiviralo in veselilo. V službi ne boste najbolj zadovoljni. Razmislite, kaj bi lahko sami storili, da izboljšate delovne okoliščine.


Čeprav se na zunaj morda zdi, da živite idealno življenje, se bo vaše nelagodje nadaljevalo. V novem letu boste znali izkoristili priložnost, da se poglobite vase, prisluhnete svojim čustvom in željam ter ugotovite, kaj morate spremeniti za to, da bi bili notranje izpolnjeni. Na pot nadaljnjega osebnega razvoja vas lahko napoti tudi partnerski odnos oziroma partner. Morda bo ljubljena oseba tista, ki bo hotela več od odnosa ali vajinega skupnega življenja, kar vas bo prepričalo, da je čas za določene spremembe. Če ste se znašli na poklicnem razpotju in vas vsakdanje delo ne zadovoljuje več, boste prav tako v tem času dočakali nove priložnosti. Pot do nove kariere ali delovnega mesta bo morda dolga, a dovolj motivirani boste, da boste sprejeli izziv in se veselili nečesa novega. Zelo možno je tudi, da boste v tem času zamenjali krog prijateljev. Odnosi, ki vas več ne zadovoljujejo, bodo počasi zamrli, rojevali se bodo novi.

Rojeni od 22. do 31. maja

Morda vas bo nekaj prisililo, da se bolj osamite in povežete sami s seboj. Lahko boste bolj zaposleni kot običajno, morda bo kriv zdravstven razlog ali pa boste zgolj začutili potrebo po večji samoti. V vsakem primeru boste izvedeli veliko novega o sebi, o svojih strahovih in o svojem pogumu.

Rojeni od 1. do 10. junija

Manj optimistični in brezskrbni boste kot sicer. Kaže, da boste v skrbeh za nekoga, ki vam veliko pomeni, ali pa boste obremenjeni s pomisleki glede lastne prihodnosti. V drugi polovici leta boste lažje sprejeli določene odločitve glede tega, a je pomembno, da prisluhnete sebi, ne drugim.

Rojeni od 11. do 21. junija

Izpostavljeni bodo predvsem odnosi, ki vam veliko pomenijo, a vam morda v tem času ne prinašajo zadovoljstva. Ne prilagajajte se drugim, temveč v tem času upoštevajte svoje želje. Prisluhnite svoji intuiciji in ostanite zvesti sami sebi, čeprav drugi morda ne bodo razumeli vaših okoliščin.


Preberite še: