Dvojčka: Mini horoskop 2020 za vsak mesec posebej

Začutili boste potrebo po večji svobodi in neodvisnosti, predvsem v duhovnem smislu. Če se vam zdi, da svoje življenje živite tako, kot to pričakujejo drugi, bo zdaj pravi čas, da si prisluhnete.

Dvojčka: Mini horoskop 2020 za vsak mesec posebej (foto: Profimedia) Profimedia
20. 12. 2019

Januar

Vztrajni boste in pripravljeni reševati določene osebne težave. Lažje boste prisluhnili drugim in težje sprejeli čustvene odločitve, s katerimi ste odlašali. Več bo tudi intelektualnega sodelovanja.

Februar

Izčrpani boste, predvsem mentalno. Kaže, da boste veliko energije vložili v neki odnos. Če se počutite izkoriščane, boste morali ukrepati. V službi se lahko znajdete v nehvaležni vlogi posrednika.

Marec

Počutje ne bo najboljše. Možen je obisk pri zdravniku ali pa se boste v tem času odločili za kakšno obliko terapije. Intimni odnosi bodo močno zamajani. Če ste samski, je možna strastna romanca.

April

Dobre volje boste, več časa si boste vzeli za druženje. Zmenkom dobro kaže, zanesite se na svojo zgovornost in očarljivost. Izpostavljeni so stiki s tujino, morda potovanje ali poslovne obveznosti na tujem.

Maj

Dobre volje boste, več časa si boste vzeli za druženje. Zmenkom dobro kaže, zanesite se na svojo zgovornost in očarljivost. Izpostavljeni so stiki s tujino, morda potovanje ali poslovne obveznosti na tujem.

Junij

Počutje se bo izboljšalo, prav tako odnosi z drugimi. S partnerjem se osredotočita na uresničevanje načrtov, ki lahko izboljšajo vajino življenje. Samski, poletne romance bodo živahne in obetavne.

Julij

Energični boste, dobre volje in uspešni. Čas je primeren za kakršnekoli podvige, predvsem za dokončanje projektov, ki so prej stagnirali. Tudi v ljubezni pričakujte pozitivne spremembe in romantične trenutke.

Avgust

Pričakujte pozitiven in sproščen mesec. Veliko boste zapravljali in si privoščili več počitka v dobri družbi. Ta mesec je idealen za počitnice. V službi boste imeli več časa za ljubše projekte.

September

Najlažje bodo stekle naloge in projekti, ki so odvisni od vas samih in od vaše iznajdljivosti. Težave se bodo pojavile tam, kjer ste odvisni od drugih. Kompromisi bodo nujni, zato bodite potrpežljivi.

Oktober

Nič ne bo šlo po pričakovanjih. Zlasti v drugi polovici meseca pričakujte določene zamude in sitnosti, ki bodo otežile vaš napredek. Odnosi z nadrejenimi ne bodo dobri, zato se ne izpostavljajte.

November

Veliko boste kritizirali, bolj malo pa storili, da bi izboljšali stvari. S pozitivno naravnanostjo lahko več prispevate tako v delovnem kolektivu kot doma. Konec meseca boste motivirani za spremembe.

December

Poudarjeni bodo odnosi. Hoteli boste razčistiti določene nesporazume ali pa se boste po dolgem času odločili poklicati stare prijatelje. Konec leta pričakajte v družbi ljudi, s katerimi se dobro razumete.


Preberite še: