Dvojčka: Mini horoskop 2021 za vsak mesec posebej

V letu 2021 boste nekoliko razočarani na področju družine in družabnega življenja. V prvi četrtini leta se bodo vrstile težave, povezane z notranjim doživljanjem določenega odnosa. Jupiter bo v drugi polovici leta poskrbel za prijetna in vznemirljiva presenečenja, Saturn pa za stabilnost na področjih, kjer ste v zadnjem času nekoliko zaspali. Naredite korak, za katerega že dlje časa zbirate pogum.

Dvojčka: Mini horoskop 2021 za vsak mesec posebej (foto: Profimedia) Profimedia
1. 12. 2020

Januar

Zaustavite se na področju dela, nizajte si načrte ter se prepustite energiji kozoroga, da vas postavi na tisto mesto, po katerem hrepenite že nekaj časa. Konec meseca bodo na vrsto prišle tudi ljubezenske vibracije, ki jih boste znali začiniti s strastjo.

Februar

Ne bojte se tistih, ki želijo odkriti resnico, kajti ta vas bo peljala do pravih odgovorov. Močno boste zaznavali lunine vplive ter se borili za to, da vas čim več ljudi opazi ter pohvali vaš čudoviti pristop, ki je povezan s simpatičnim nasmeškom.

Marec

Preberite drobni tisk in ne dovolite energiji znamenja ribi, da prodre v najbolj občutljive delce vaše notranjosti. Nikar se ne borite agresivno, raje trikrat razmislite in podajte odgovor na popolnoma umirjen način. Presenečeni boste nad reakcijo, ki vodi v skladnost.

April

Kljub energiji ovna, ki povečuje impulzivnost, obvladajte svoje nestrpne misli in ne dovolite, da vas označijo za nekaj, kar niste. Ljubezen proti koncu aprila dobiva pomembnejšo vlogo, zato se nikar ne zapirajte vase in ne prelagajte zadev.

Maj

Vedno toplejši dnevi bodo prebujali vašo željo po počitku in oddihu, vendar se za nekaj časa še uprite ležernosti, saj bo sredina maja od vas zahtevala trdo delo, povečano motivacijo in predvsem prilagajanje, ki vam ni najbolj pisano na kožo.

Junij

Zavedate se, da določeni odnosi niso urejeni, vendar boste zaradi vpliva Marsa čutili strah, da bi s prekinitvijo sami sebe pahnili še v slabše stanje. Izogibali se boste samoti in na vsakem koraku iskali priložnosti, da lahko sproščeno poklepetate.

Julij

Poletna sapica vam bo močno godila, večeri bodo vaša poslastica, vendar boste kljub vsem drobnim prijetnim malenkostim notranje nemirni. Venera v levu bo drezala v svet čustev in iskala resne odgovore na dolgoročna vprašanja, ki jih ne boste našli.

Avgust

V sredini avgusta, ko Venera preide v tehtnico, se vam vračajo zadeve, povezane s preteklostjo. Morali se boste poglobiti vase in narediti korak v smeri priznavanja svojih napak. Ne bo enostavno, vendar bo to način, ki vam dolgoročno obljublja več stabilnosti.

September

Končno se boste s pomočjo Sonca v devici dokopali do boljših vibracij na področju dela in denarja. Zagon, ki spontano prihaja, bo vredno izkoristiti. Predajte se temu, kar vam ponuja življenje, in se konec meseca nikar ne zapirajte preveč vase.

Oktober

Všeč vam bodo komplimenti, ki prihajajo z ugodno planetarno kombinacijo, vendar nikar ne nasedajte le na podlagi nekaj sladkih besed, najprej se bolj prepričajte. Področje izobraževanja bo obiskala sreča, le z malce truda jo je treba podkrepiti.

November

Nekaj, kar je že dolgo velika uganka na področju čustev, se vam bo sredi novembra končno razjasnilo. Prihajata tudi pogum in zadovoljstvo s sabo, zato bo mesec poln lepih situacij, ki vam bodo ostale v lepem spominu tudi v prihodnje.

December

Zaključek leta bo po eni strani vznemirljiv, po drugi strani pa se bodo v ozadju risale razne obremenitve in skrbi, ki jih boste rešili le tako, da se z njimi soočite. Nikar naj vam ne bo nerodno, če boste prisiljeni prositi za pomoč nekoga, ki je zelo odločen.


Preberite še: