Dvojčka: Mini horoskop 2022 za vsak mesec posebej

Dvojčka: Mini horoskop 2022 za vsak mesec posebej (foto: shutterstock) shutterstock
1. 12. 2021

JANUAR

S Soncem v znamenju kozoroga, ki je nasprotno vaši energiji, se boste težko predali tako v ljubezni kot tudi na področju dela. Idej ne bo od nikjer, tudi tekoče delo boste opravljali težje kot običajno. Vendar boste konec januarja samo zamahnili z roko in skočili novim dogodivščinam naproti, prepričani, da se boste tako ali drugače znašli.

FEBRUAR

Prihajajo številne obveznosti, tiste, ki ste jih morda pozabili, ter tiste, s katerimi ste odlašali, zato bo treba zavihati rokave. Zberite vse svoje moči in dokončajte, kar se od vas pričakuje, saj se vam bo obrestovalo v pozitivni smeri. Izognite se hitremu in površnemu delovanju, saj bi lahko storili usodno napako, ki bi vam prinesla finančne težave in slabo voljo.

MAREC

Približajte se tistim področjem, ki lahko doprinesejo k notranjemu zadovoljstvu. To je zagotovo področje ljubezni, ki mu v zadnjih mesecih niste namenjali dovolj pozornosti. Znali se boste približati osebi, ki že čaka na vaše povabilo. Ljubeznivi in hkrati strastni se boste skozi mesec prijetno počutili, odnosi bodo tisti, ki vas bodo globoko v srcu ves čas navdihovali. Tudi samski boste imeli zdaj več priložnosti.

APRIL

Dovolite, da vas energija Sonca v znamenju ovna popelje v prijetne situacije, ki vam bodo zaradi pozitivnega predznaka še dolgo ostale v spominu. Poprijeli boste za tiste stvari, s katerimi ste do zdaj nekako odlašali. Pogum bo premagal še tako veliko neodločnost. Ne oklevajte, ampak ukrepajte. Spontane energije vam, če jim boste znali slediti, podarjajo zanimivo popotnico za lepši jutri.

MAJ

Zberite se in osredotočeno začnite delovati tam, kjer vas najbolj potrebujejo. Znali se boste približati tistemu dejstvu, ki vas že nekaj časa dobesedno bode v oči. Prihaja tudi sreča na področju finančnega področja, ki bo sad preteklega dela. Ples čustvenih planetarnih energij bo namenjen predvsem tistim, ki ste samski, saj boste znali ujeti ritem. Približali se boste pravim priložnostim in spoznali resnico.

JUNIJ

Nekdo si vas bo šaljivo privoščil, vendar mu ne zamerite. Ugodna energija Sonca v vašem znamenju bo pričarala ploden mesec junij, obarvan z zadovoljstvom, prijetnimi komplimenti in manjšimi presenečenji. Če se že nekaj časa borite, lahko zdaj dosežete, kar ste si v preteklosti zastavili. Pravi odgovori prihajajo od tam, kjer ste se vedno dobro počutili, zato jim skrbno prisluhnite ter jih upoštevajte pri odločitvi.

JULIJ

Zasanjani in polni čustvene prtljage se boste težje osredotočili in zbrali. Želeli si boste biti ljubljeni in pohvaljeni, vendar ne boste imeli dovolj poguma in energije, da bi naredili kakšen konkreten korak. Medsebojni odnosi tokrat ne bodo najbolj stabilni, zato se kakšnemu večjemu razčiščevanju ali poglabljanju v kočljive teme raje izognite. Zaželeli si boste sprostiti se in doživeti nekaj lepega, drugačnega.

AVGUST

Poskušajte se na področju čustev čim prej odločiti, kako si želite nadaljevati določeno razmerje. S sproščenim pristopom, ki ga prinaša Sonce v levu, se vam bodo drug za drugim nizali pozitivni rezultati. Nekaj sreče se obeta tudi razočaranim in samskim, saj boste končno zaznali svetlo lučko na koncu temnega predora. Nikar se ne zapirajte vase, raje direktno brez zadržkov izrazite svoje mnenje.

SEPTEMBER

Vsa dejstva bodo obarvana z optimizmom, zato se vas tudi neuspehi in padci tokrat ne bodo preveč dotaknili. Znali se boste izogniti napetostim ter se zazreti v prihodnost z dobrim občutkom. Ne ugibajte, kaj si nekdo misli, raje vprašajte in nejasnosti bodo le še preteklost. Iznajdljivi in spretni se boste znašli, kjerkoli vas bodo potrebovali. Seveda pa boste za dobro opravljeno delo pričakovali tudi kakšno nagrado.

OKTOBER

Zastavljene meje vas bodo samo še dodatno vznemirjale, zato se neobremenjeno prepustite energiji, ki bo dovolila čutiti in to tudi izraziti na glas. Konec oktobra Sonce v škorpijonu ne prinaša nežnosti in skladnosti, ampak prebuja notranji nemir. Ne trudite se preveč ugajati in ustreči, raje poskrbite, da se zaradi bežnih malenkosti ne boste pretirano vznemirjali. Bo pa toliko bolj pestro na področju ljubezni.

NOVEMBER

Če iščete hitro rešitev za določen problem, jo boste s Soncem v škorpijonu lažje zaznali ter jo tudi udejanjili. V zadnjem delu novembra prehajate v skladno ter bolj umirjeno obdobje. Nič več vas ne bo motilo, nič vam ne bo težko, želje pa bodo obarvane predvsem s tem, da se na področju čustev počasi nekaj premakne v še lepšo smer. Takšno, ki vas bo popeljala v zadovoljstvo ter prebudila globoko ljubezen.

DECEMBER

Trma bo na vseh področjih stalna sopotnica. Nikar predolgo ne vztrajajte in se ne prepričujte, saj se vam lahko vse skupaj zavrti v negativni smeri. Posvetite se drobnim malenkostim, ki bodo prispevale k temu, da se boste zadovoljno nasmehnili ter pometli s starimi bremeni. Zadnji dnevi leta bodo usmerjeni k nenavadnim presenečenjem, novim pogledom in k temu, da končno pustite razne neuspele poskuse za sabo.


Preberite še: