Dvojčka: Veliki letni horoskop 2018

Površinski odnosi bodo zamrli, pojavila se bo potreba po globljem stiku z ljubljeno osebo. Če ste samski, se boste v novem letu morali odločiti, ali želite resno zvezo ali ne.

Dvojčka: Veliki letni horoskop 2018 (foto: shutterstock) shutterstock
9. 12. 2017

Ljubezen

S Saturnom v vaši osmi hiši bo veliko bolj izpostavljena potreba po intimi in medsebojnem zaupanju. Če sta s partnerjem predvsem v prijateljskem odnosu, zaupanje med vama in poglobljeni pogovori pa so postranskega pomena, boste zdaj veliko bolj hrepeneli po skupnih pogovorih in intimnih trenutkih v dvoje. Če ste samski, boste morda spoznali nekoga, ki si od odnosa želi veliko več kot zgolj telesno ljubezen, zato se boste morali odločiti, kaj si v ljubezni in življenju pravzaprav želite. Ne razmišljajte o prihodnosti, osredotočite se na vsak dan posebej, ki ga preživita skupaj, in uživajta v skupni družbi. Tako bosta počasi lahko zgradila temelje odnosa, ki se lahko izkaže za dolgotraj­nega ali pa ne.

Možno je tudi, da vas bodo neki zunanji dogodek ali pa nenadne okoliščine prisilile, da boste morali na hitro sprejeti odločitev glede novega odnosa.
Sveža razmerja bodo zelo aktivna in zato uspešna. Če ste v dolgoletnem razmerju, boste v novem letu veliko raje in pogosteje iskali partnerjevo družbo. Odlično kaže romantičnim potovanjem ali zmenkom. Največ sreče v ljubezni boste imeli konec aprila in maja, malce napornejše pa bo predvsem oktobra.

Družina

Družinska dinamika bo v novem letu zelo pomembna. Morda boste zaradi globljega vpogleda vase prišli do novih zaključkov glede svojih staršev ali katerega izmed bratov ali sester, spoznali, kako je kdo vplival na vas ali vaš razvoj, po kom ste podedovali določene vzorce in kakšne prednosti imate zaradi njih. Vsa ta spoznanja lahko pomembno vplivajo na vaš odnos z njimi, ki se lahko v tem letu spremeni. Možno je tudi, da boste zaradi bolezni morali več časa nameniti enemu izmed svojcev. Če imate svojo družino, boste zaradi tega ali onega prevzeli več odgovornosti na svoja pleča in pri tem prišli do novih spoznanj, povezanih z vašimi željami in pričakovanji.

Zdravje

Že v začetku leta poskrbite za dobro mentalno in fizično stanje. Zaradi vašega aktivnega vsakdanjika je namreč zelo pomembno, da vas telo ne pusti na cedilu. Redna vadba bo okrepila vaše telo, z rednim sproščanjem prek druženja s pozitivnimi ljudmi in ukvarjanjem s hobiji pa boste lažje kos zahtevnim nalogam in napornim dnevom, ki so pred vami. Mars v Vodnarju bo od maja do sredine novembra bolj ali manj dobro vplival na vaše počutje in vam dovajal pozitivno energije. Le julija in avgusta ne pretiravajte s fizičnimi aktivnostmi, še posebej ne v vročem vremenu. Prav tako boste v tem času nagnjeni k prehladom, zato ne preživite preveč časa v pretirano hladnih prostorih.

Delo in denar

Zelo učinkoviti boste in veliko bolj osredotočeni na svoje delo. Morda vas bo v začetku leta površnost drago stala, zato se boste pozneje pripravljeni temeljiteje pripraviti na svoje delo. Obeta se vam več odgovornosti, možno je, da boste prevzeli neko vodilno funkcijo ali pa bili glavni organizator nekega dogodka ali projekta. Svoje delo boste opravili brez težav. Finančno stanje bo stabilno. Morda boste vi ali pa kateri od svojcev potrebovali pomoč zaradi nakupa družinske ali druge nepremičnine, možna pa je tudi dediščina ali kak drug vir dohodka prek družinskih vezi.

Marta Pirnar Tittle

Preberite še: