Dvojčka: Veliki letni horoskop 2019

Pretekle izkušnje in izzivi, pred katerimi boste letos, bodo močno zaznamovale vaš odnos do drugih ljudi. Kaže, da boste bolj pripravljeni prisluhniti in sprejeti več odgovornosti.

Dvojčka: Veliki letni horoskop 2019 (foto: Profimedia) Profimedia
24. 12. 2018

Ljubezen

Nove priložnosti za prijateljstva, partnerstva, poslovna ali študijska sodelovanja, izzivalni odnosi s starimi znanci, kolegi in prijatelji, pa tudi nova čustvena razmerja lahko pomembno vplivajo na vaše doživljanje odnosov in vaše vloge v njih. Morda boste pripravljeni večkrat reči ne tistim, ki so vas do zdaj čustveno ali materialno izkoriščali, ali pa boste končali odnose, ki so vas omejevali. Vse to bo vplivalo tudi na vaše ljubezensko življenje, kjer si boste zaželeli več stabilnosti in harmonije. Če ste v trdnem odnosu, boste v tem letu veliko naredili za to, da bi še poglobila medsebojno zaupanje. Če partnerstvo temelji na medsebojnih obtožbah, očitkih in prelaganju krivde, pa boste znali sprejeti izziv in se odločiti, kako naprej. Številni nezadovoljivi odnosi dvojčkov bodo v tem letu dočakali svoj konec, morda tudi vaš, s tem pa si boste dali svobodo in priložnost, da razmislite, s kakšno osebo si želite deliti svoje življenje in kaj morate sami storiti za to. Januar, april, julij in september bodo naporni meseci, ko lahko vaša čustva dosežejo višek v pozitivnem ali negativnem smislu. Če ste samski, so našteti meseci odličen čas za nova poznanstva in romantična razmerja, ki se lahko letos razvijejo v resne zveze.

Družina

Tudi družinski odnosi se lahko v tem obdobju močno spremenijo zaradi določenih novih okoliščin. Morda boste zaradi selitve v drugo mesto ali dom bolj pogrešali bližino svojcev ali pa vam bo selitev pomenila osvoboditev izpod omejujočega družinskega okolja. Ne dovolite, da bi kateri od bližnjih pretirano vpliva na vaše odločitve ali celo čustveno mani­puliral z vami. Vaše življenje je samo vaše, zato se imate vso pravico sami odločati glede svoje življenjske poti. Številni dvojčki se bodo v tem letu odločali za ustvarjanje lastne družine, zaradi česar bodo postavljeni pred popolnoma nove izzive in odgovornosti, ki jih lahko čustveno izpolnijo. Prepustite se spremembam, ki prihajajo in so sestavni del življenja.

Zdravje

Leta ne boste začeli najbolj energično. Kaže, da vam bodo naporni odnosi z drugimi pobrali veliko energije. Možno je, da boste morali skrbeti za nekoga, ki je bolan, ali pa si boste sami vzeli več časa zase in za okrevanje po določenih čustveno napornih dogodkih. V spomladanskem času boste imeli več energije in se boste pripravljeni bolj spopasti z novimi izzivi. Z lepšim vremenom boste imeli tudi več priložnosti za gibanje na svežem zraku, privoščite si kakšen pohodniški izlet, ki vas bo poživil in sprostil. V poletnem času boste precej muhasti. Julija bodite previdnejši kot sicer, predvsem v prometu, v jesenskem času pa si zaradi pretiranega stresa večkrat privoščite aktivnosti ali terapije, ki vas bodo sprostile.

Delo in denar

Letos boste veliko sodelovali z drugimi, kar pa ne bo vedno lahko. Poskusite se čim manj obremenjevati z negativnimi ljudmi in mirno opravite svoj del obveznosti. Možne so nove priložnosti, zaradi katerih se boste določili za spremembo položaja ali delovnega mesta. Ves čas se zavedajte lastne vrednosti in ne nasedajte zlobnim kritikam. Na finančnem področju pazite, da boste samo vi imeli dostop do svojega denarja. Če so vaši bližnji pretirano zapravljivi, se morate o tem čim prej pogovoriti z njimi. Možen je dodaten poletni zaslužek.

Preberite še: