Dvojčka: Veliki letni horoskop 2020

Vaša življenjska pot je samo vaša, zato se osredotočite le nase, na svoja čustva in izkušnje. Če se boste primerjali z drugimi, za katere se vam morda zdi, da živijo lažje in boljše življenje kot vi, se ne boste nič bolje počutili. Ostanite zvesti sebi, prisluhnite višjemu jazu ter zaupajte svojim odločitvam

Dvojčka: Veliki letni horoskop 2020 (foto: shutterstock) shutterstock
20. 12. 2019

Ljubezen

Brez pretirane drame, prosim

Ljubezenski odnosi bodo pod drobnogledom. Te lahko spodbudite sami ali pa vas bodo v to prisilile okoliščine. Razhodi, slovesa, ločitve, afere ali partnerske svetovalnice niso izključene. Težavne, če že ne mučne okoliščine v ljubezenskem odnosu vas ne bi smele presenetiti, saj so se že dalj časa nakazovale. Morda ste si do zdaj zatiskali oči pred resnico ali pa ste bili preveč osredotočeni na druga življenjska področja. V vsakem primeru boste zdaj bolj obremenjeni s svojim intimnim življenjem. Če ste samski, se boste v tem letu najbrž povsem nepričakovano zaljubili in se znašli v vrtincu strasti, kakršnega prej morda še niste izkusili. Takšne pozitivne izkušnje lahko močno vplivajo na vašo samozavest, samopodobo in potrebo po večji svobodi, zato se pripravite na novo življenjsko poglavje. Obdobje od aprila do avgusta bo v tem smislu zelo intenzivno. Če ste v stabilnem partnerstvu, bosta v tem letu sprejela določene odločitve, ki lahko spremenijo vajino življenje in dinamiko odnosa. Možne so selitve, nov naraščaj, nov krog prijateljev ali pa se bosta odločila za skupni tečaj, potovanje ali kakšno drugo aktivnost, ki lahko spremeni vajin pogled na življenje. Če v odnosu niste zadovoljni in hrepenite po nečem boljšem, si boste to v tem letu lažje izborili. Pazite le, da ne boste slepo podlegli strastem do neke druge osebe, saj lahko to v vaše življenje vnese preveč drame in mučnih razčiščevanj.

Delo in denar

Osebni napredek, ki mu boste predani letos, bo pozitivno vplival tudi na vaše poklicno življenje. Lažje boste sodelovali z drugimi in bili sposobni prebrati njihove namere, kar vam lahko močno pomaga pri različnih poslovnih pogajanjih in dogovorih. Če iščete službo, boste v tem letu samozavestnejše in pogumneje opravljali razgovore in s svojo prilagodljivo naravo znali narediti vtis na nove delodajalce. V tem smislu bo pomembno predvsem spomladansko obdobje, ko boste z močno voljo in samozavestjo prepričljivejši in bolj komunikativni. Na finančnem področju se večjih nakupov in naložb izogibajte predvsem v drugi polovici februarja, prvi polovici marca, aprila, maja in junija, ko boste bolj kot z razumom delovali s čustvi.

Zdravje

Stres lahko letos dodobra načne vaše zdravje, zato poskrbite za redno vadbo in druge aktivnosti, prek katerih se boste lahko znebili odvečne negativne energije. Zaupni pogovori ali pogovori s terapevtom naj bodo sestavni del vašega življenja, saj boste tako lažje izrazili vse, kar vam leži na duši. Še posebej naporne trenutke lahko pričakujete januarja in februarja, ko boste čutili večje pomanjkanje energije, posledica česar bo večja izčrpanost. Takrat bi se bilo dobro malce osamiti in se predvsem izogibati ljudem, ki vam gredo na živce. Od septembra do novembra se osredotočite predvsem na svoje počutje, saj to ne bo najboljše. Možno je, da bo v tem jesenskem času treba k zdravniku, če nič drugega iz preventivnih razlogov.

Družina

Če imate svojo družino, bodo družinski odnosi še posebej izpostavljeni. Pričakujete določena razčiščevanja med svojci; morda boste spregovorili o preteklosti in določenih negativnih izkušnjah ali pa se boste spominjali srečnih družinskih uric, ki vas bodo motivirali za nove dosežke, morda za nov naraščaj. Kaže, da vam bo eden od starejših družinskih članov ali sorodnikov za zgled pri večjem poslovnem ali osebnem podvigu ali pa se boste pogosteje zatekali k njemu po nasvete. Avgust in september bosta dobra meseca za večja družinska srečanja, skupna dela, praznovanja in dopustovanje.


Preberite še: