Dvojčka: Veliki letni horoskop 2021

Dvojčki, leto 2021 kljub številnim oviram vključuje številne nove začetke, lahko na področju dela, družine ali odnosov.

Dvojčka: Veliki letni horoskop 2021 (foto: pixabay) pixabay
1. 12. 2020

Planetarni vpogled v 2021

Morda boste ugotovili, da vaš nemirni um ni tako čudovit, kot ste mislili. Prihaja nekaj trenutkov, obarvanih z občutkom tesnobe in zaskrbljenosti za prihodnost, morda se pojavijo nekatere zdravstvene težave. Vse bo medsebojno povezano, in če umirite svoje misli, bi morali vaši fizični simptomi počasi odkorakati vstran. Prav tako morate poskrbeti, da se prizemljite v sedanjost in to leto nehate gledati v preteklost ali pa zidati nerealne sanje za prihodnost. Poskusite se uglasiti s svojim elementom zraka in biti bolj odgovorni.

Zanimanje za duhovne zadeve se bo povečalo, kar lahko marsikoga preseneti, saj ste običajno bolj površinske narave. Na področju dela prihaja veliko priložnosti in uspeha, zahvaljujoč iznajdljivim in ustvarjalnim idejam. Tudi če vam manjka jasnosti in preciznosti, vas lahko vaša sposobnost, da se osredotočite, popelje do pozitivnih zaključkov. Aprila z ugodno Venero stopate v finančno in poslovno donosen čas, mikalo vas bo raziskovanje. Zaupanje vase se bo med poletjem krepilo, prav tako prihaja tudi dodaten zaslužek. Želja po raziskovanju narave in ponovnem povezovanju z njo bo zelo močna.

Razvili boste močno zanimanje za umetnost in ustvarjalnost, vendar se lahko pojavijo težave v pretirani zagnanosti in šibki motivaciji. Spoštovali boste ljudi, ki vas obkrožajo, in se obrnili nanje po resnico in modrosti. Poslušali boste do konca, pokomentirali in se šele nato odločili. Nekaj sprememb in burnih nihanj prihaja v novembru, kar bo pritegnilo vašo pozornost, vendar raje, kot da iščete brezglave rešitve, pozornost usmerite na prakso in metode, ki vas duševno in čustveno pomirijo. Skratka, konec leta vas bo spodbujal, da se pomaknete v fazo ravnovesja. Z vplivom Jupitra, Neptuna in Plutona se boste počutili bolj karizmatično in ustvarjalno.

Ljubezen in odnosi

Po dolgih letih bodo vaši odnosi postali globlji kot običajno. Če ste samski, bi to lahko pomenilo, da boste ljubezen našli v enem od prijateljev, ki so vam zelo blizu. Če ste že v razmerju, se pripravite na to, da bo veliko objemov in poljubov, vendar boste morali biti bolj predani kot običajno. Bodite pozorni na želje svoje ljubljene osebe, da izboljšate intimnost. Na ljubezenskem področju na vidiku ni večjih sprememb. Mars bo poskrbel za drobna presenečenja, ki bodo popestrila in zbudila ljubezenski odnos, tudi tisti, ki je v zadnjem obdobju morda malce škripal.

Za partnerja si boste skoraj vedno vzeli čas in se mu posvetili. Venera bo polepšala april, september in oktober, takrat je tudi najbolj ugoden čas za ljubezenske izpovedi, ki lahko obrodijo sadove. Samski, oči imejte na pecljih – zlasti konec maja bodite bolj spontani, saj boste nekoga spoznali. Potencialnih kandidatov bo dovolj, problem je lahko le vaša zahtevnost, ki jo boste težko izklopili. Vendar razmislite, morda lahko kakšno napakico celo spregledate, da ne boste ostali predolgo osamljeni.

Kariera in finance

Razveselili se boste novih energij, idej in načina razmišljanja, ki vam v letu 2021 vliva več vztrajnosti. Zaradi vpliva Sonca v kozorogu na vse zadeve, ki se jih boste lotili, boste januarja polni samozaupanja ter odločni, da boste letos dobro zaslužili. Nadvse družabni in sproščeni boste najprej rešitve iskali lahkotno, vendar bo Saturn od vas zahteval konkretne odgovore, brez nasmihanja in omahovanja. To vam bo po svoje všeč, kajti tako boste lahko končno pokazali, česa ste zmožni.

Največ energije vam bo Mars podaril v pomladnih mesecih, ko se vam nasmiha tudi nekaj sreče. V poletnih dneh boste o delu in denarju veliko razmišljali, vendar bolj malo realizirali, zato se lahko pojavi napetost, povezana z nedelom in pomanjkanjem denarja. Več poslovnih obveznosti spet prihaja v pozni jeseni, ko boste, če boste budni, deležni nekaj manjših priložnosti. Poslovni uspeh se tokrat skriva v sodelovanju in vzajemni pomoči, zato nikar ne odklanjajte sodelovanja z drugimi, tudi če vam na prvi pogled niso najbolj simpatični.

Nikar ne obupajte prehitro, saj proti koncu leta prihaja težko pričakovan zaslužek, povezan s preteklim delom. Nikar pa denarja takoj ne zapravite, saj se lahko kmalu spet pojavi slabše obdobje. Za tiste, ki ste na samostojni poti delovanja, bo vse, kar je povezano s strankami, prometom in denarjem, postajalo bolj stresno. To pomeni, da boste morali bolj trdo ter zbrano delati in pogosteje celo tako, kot bodo želeli drugi. Vendar se boste želeli na glas postaviti zase, se poskušajte najprej ohladiti ter vdihniti. Leto 2021 ni pravi čas za kakršne koli finančne spremembe, zlasti tiste, ki vključujejo trgovanje, na primer trgovanje z delnicami.

Družinsko okolje

Planetarni vidiki v prvi polovici leta 2021 vam bodo pomagali izboljšati odnose z mlajšimi in starejšimi družinskimi člani. Lažje se boste soočali, ker boste bolj ustvarjalni in boljše volje tudi takrat, ko boste več časa preživeli v domačem okolju. Nekateri sorodniki vas bodo zaradi vaše navihanosti pohvalili za čudovito interakcijo z otroki. To je odlično leto, da stabilizirate vzorce, povezane z družino, in uredite tiste odnose, ki so bili v razkolu. Jesen je zelo ugoden čas za zanositev. Skozi vse leto boste deležni občutka, da je družina za vas bolj pomembna, kot ste čutili v preteklosti. Vse, kar se bo dogajalo, vas lahko zbliža, vendar bo treba upoštevati določene meje.

Zdravje in počutje

Jupiter bo imel v letu 2021 velik vpliv na vaše znamenje. Prinaša vam tako fizično kot tudi duševno rast. To lahko pomaga izboljšati osebno zdravje ter počutje in razširiti vaše znanje na teh področjih. Fizično zdravje bo v veliki meri odvisno od tega, ali boste znali poskrbeti zase in se, ko bo treba, ustaviti. Če boste med retrogradnimi obdobji planetov pogosto telovadili, lahko izboljšate tudi kondicijo in se odločite za kakšen nov šport.

To je pravi čas, če potrebujete nasvet od svojih prijateljev, saj vas bodo zagotovo podprli tako finančno kot tudi na druge načine. Odnosi bodo končno postali globlji kot v preteklosti. Druga polovica leta bo zaslužna za izboljšanje komunikacijskih spretnosti v bolj diplomatsko smer. Novi ljudje, ki jih boste spoznali, vas lahko popeljejo tudi do novih priložnosti. Na splošno bodo ta prijateljstva stabilna, morda za prihodnost celo bolj trdna kot nekatera iz preteklosti.


Preberite še: