Dvojčka: Veliki letni horoskop 2022

Zakaj ne bi sledili svojim željam, čeprav se zdijo nerealne ali neizvedljive. Nehajte se ozirati na mnenja drugih in še pravi čas prebudite svoj občutek za prav in narobe. Žal vam bo, če se boste spet trmasto prepričevali, zato raje pojdite v akcijo in sledite svojemu srcu.

Dvojčka: Veliki letni horoskop 2022 (foto: shutterstock) shutterstock
1. 12. 2021

Planetarni vpogled v 2022

Dvojčki, leto 2022 ne bo najbolj enostavno, bo pa številne med vami navdihnilo v prav posebni smeri. Želeli boste biti drugačni, sanjali boste o tem, da prodrete naprej, vendar ne boste imeli dovolj dodelanega realnega načrta, da bi lahko dejansko ujeli nove priložnosti. Tudi drugi bodo nasprotovali vašim prizadevanjem, obtožili vas bodo celo, da ste preveč odločni, ker se bodo počutili ogrožene.

Kompromisi in pohvale vam bodo dvignili samozavest in vas zaščitili pred zlobnimi jeziki. Prihajajo pestre situacije, hkrati se jih bo dotikala negotovost, ki je običajno ne poznate. Prišli boste do pomembnih spoznanj, v stilu, da ste živeli tako, kot so pričakovali družina, prijatelji ali družba, ter ugotovili, da je čas, da se približate lastni identiteti, naj vas ona usmerja, kako in kam naprej.

Do marca bo Saturn prisoten v osmi hiši, zato delujte čim bolj previdno in premišljeno, v nasprotnem primeru se vam obetajo finančni zlomi in izgube. Notranje ter nejasne spremembe, nepričakovani dogodki in nezaželene situacije vam lahko v pomladnih mesecih, če jih ne boste sprejeli stabilno in z razumom, povzročijo tesnobo in napetost. Omejitve in bremena, ki se bodo nalagali, če ne boste z njimi razčistili, lahko povzročijo občutek frustracije, osamljenosti in žalosti.

Ključ do uspeha bo, da se omejite na en sam cilj ter se poslovite od razpršenosti, saj se boste veliko lažje odločali, negotovost pa bo že ob prvem uspehu nadomestilo notranje ravnovesje. S strpnostjo, odločnostjo in vztrajnostjo se v jeseni, ko prihaja nekaj zapletov v medsebojnih odnosih, soočite s težavami, v tem primeru boste prebudili odločnost in izboljšali samozavest.

Obremenijo vas lahko bolečine v sklepih, zato namenite več časa pravilnemu gibanju. Izzivi vam bodo pomagali pri razvoju intelektualnih sposobnosti, zato se boste lažje posvetili razumevanju zapletenih vsebin.

Ljubezen in odnosi

Dvojčki v leto stopate zadovoljni na področju čustev, tisti, ki ste vezani, ste zelo zaljubljeni. Vpliv ugodnih planetov na začetku leta sicer prinaša združljivost, vendar bo planetarna povezava že aprila vse skupaj obrnila na glavo.

Med resnimi pogovori s svojo ljubljeno osebo do junija, ko boste notranje zelo nemirni ter dvomljivi, previdno izbirajte besede. Očitki in razna psihična izsiljevanja vas bodo naredili agresivne v komunikaciji. Poletje in jesen bosta ugoden čas, ko lahko nadgradite ljubezensko področje ali spoznate nekoga zanimivega ter privlačnega, če ste samski.

Z Jupitrom, ki prinaša novosti v življenje, in Saturnom, ki odpira življenjske lekcije, bo nastopila tehtnica ravnovesja. Koliko se bo dogajalo slabega, toliko se vam bo v nihajočih obdobjih povrnilo z dobrim. Vaša nepotrpežljivost in pretirana razigranost lahko pri tistih, ki ste dlje v razmerju, povzroči nekaj resnih izzivov, še posebej glede skupnih financ, ki bodo večkrat zelo občutljiva tema. Če boste dodatno pozornost namenili skupnemu in usklajenemu delovanju, boste preprečili dodatne konflikte.

Tisti, ki razmišljate, da bi se spet spustili v razmerje z bivšimi, najprej razmislite o realnosti življenja z njimi. Ni dobro imeti glave v oblakih.

Kariera in finance

Rezultati na področju dela in denarja bodo v letu 2022 kot vaša osebnost. Nihanja, ki se jim boste težko izognili, se bodo spreminjala celo prehitro za vaš okus. V enem trenutku bodo rezultati ugodni, v drugem pa prihajajo neugodni vplivi. Morda boste morali delati nadure in se truditi, da dosežete vsaj srednjo pot. Ne bojte se, saj občasno prihajajo tudi prijetna presenečenja, zlasti na področju financ.

Podjetniki se boste soočali z ogromno konkurenco in dodatnimi ovirami. Nekaj minimalnih izgub je neizogibnih, zato se s tem čim prej soočite tudi podzavestno. Vztrajno trdo delo in dobra motivacija bosta zmagovalna kombinacija, če si želite napredovati ter žeti sadove svojega preteklega dela.

Saturn in Jupiter bosta poskrbela za srečo in ugodne okoliščine pri tistih, ki se izobražujete. Če boste vložili vsaj nekaj dela, se vam obeta tudi kanček sreče. Nihanje bo povzročilo tudi impulzivno porabo in manjše finančne izgube, po katerih pa se boste hitro znali pobrati in stabilizirati.

Ne vlagajte v ponudbe, ki se zdijo sicer na prvi pogled zelo donosne, pomagalo vam bo, da se pred večjo resno odločitvijo posvetujete. Izogibajte se vsakršnemu sporu glede lastnine prednikov. Vsak sodni postopek se lahko še posebej v drugi polovici leta zakomplicira.

Družinsko okolje

Družinsko življenje bo naletelo na številne prelomnice in preobrazbe, ki vas lahko na začetku močno obremenijo. Razvili boste več ravnodušnosti do družinskih članov, želeli boste, da bi bilo vse umirjeno, vendar bodo drugi poskrbeli, da se bodo vrstile kočljive situacije. Če boste dovolj obzirni in empatični, bo ohranjanje sprememb v družinskem življenju v drugi polovici leta prineslo več stabilnosti.

Če se zaradi reakcije tik pred izbruhom polastite taktike nespoštovanja in žalitev, morate biti previdni, saj vam lahko nekdo močno zameri. Odnos med brati in sestrami bo prava zdravilna rešitev za družinske spore.

Zaradi Jupitrovega vpliva na prvo hišo se lahko tisti dvojčki, ki imate v družini že dlje časa resne težave, popolnoma distancirate od nje. Izognite se ostrim izjavam, da bo vse skupaj manj boleče. Prav je, da se odločate zase, vendar bi bilo v letu 2022 priporočljivo, da ste s tistimi, ki vas vežejo močne vezi, bolj potrpežljivi in prilagodljivi.

Zdravje in počutje

Nekoliko bolj šibko pri nekaterih fizično, pri drugih dvojčkih psihično stanje je lahko posledica vzponov in padcev na preostalih področjih. Ne ignorirajte raznih manjših opozoril, saj lahko vodijo v večje težave. Zelo priporočljivo je, da ste previdni pri vožnji, tako z avtom kot tudi s kolesom, da se ne poškodujete.

Še posebej do meseca marca boste zaznavali telesno šibkost in želodčne težave. Zdrava hrana in zmerno gibanje vam bo povrnilo stabilnost, prav tako bo dobro vplivalo tako na um kot tudi na telo. V zadnjih mesecih leta boste zelo občutljivi na področju glave, še posebej zob in dlesni.


Preberite še: