Elementi in počutja od 9. 9. – 15. 9. 2015

Vodna znamenja - razčistite s preteklostjo. Ognjena znamenja - bodite odprti za novosti. Zračna znamenja - začnite razmišljati o sebi in o svojih prioritetah. Zemeljska znamenja, pričakujte novosti na področju financ.

9. 9. 2015

OGNJENA ZNAMENJA: oven, lev, strelec

Sredi težjega obdobja prihaja v prvi polovici tedna nekaj več srčnih novosti, ki vas bodo ogrele. Zdi se vam, da ste si pravzaprav kaj takšnega zaslužili, ker je bilo veliko poskusov in porazov, ki so vam jemali vašo energijo. Pomagala vam bo samozavest, ki bo občutno izboljšala vašo komunikacijo. Konec tedna bo tokrat povsem v znamenju izpolnjenih želja in akcije, ki jo prinašajo rešene situacije.

Samski naredite korak naprej pri novih ljudeh, ki bodo vstopali v vaše življenje. Le nasmejati se bo treba in pokazati nekaj zanimanja, pa boste lahko začeli novo, prijetno zgodbo. Vse, kar se bo dogajalo, vam po eni strani prinaša srečo, po drugi strani pa nekaj zmede. Nekaj časa ste imeli glavno besedo, tokrat pa se morate prilagoditi, kar je za vas vedno precej naporno.

Nečesa ne morete ali nočete dojeti, kar je težavno za oba s partnerjem ali prijateljem. Velikokrat se namreč sprva navežete na ljudi, ki so čustveni, ustvarjalni, umetniški in polni domišljije, potem pa začnete iskati povsem druge lastnosti. Bodite odprti za novosti, ki prihajajo v vaše življenje, da vam priložnosti ne spolzijo iz rok! Konec tedna se bo pojavila jeza, povezana z odnosi, ki vam niso všeč.

POČUTJE: 4/5

ZDRAVJE: 5/5

POSEL: 3/5

FINANCE: 4/5

STRAST:4/5

INTIUTIVNO: 3/5

ZRAČNA ZNAMENJA: dvojčka, tehtnica, vodnar

Zavzetost in intuicija bosta vaša zanesljiva pomočnika v prvi polovici tedna, saj boste po nekem skritem pravilu nizali uspeh za uspehom. Lahko bi rekli, da boste, kamor boste položili roko, naredili nekaj dobrega. Zato ne bodite začudeni, če vas bodo številni prosili za nasvet – ne samo v poslovnih zadevah, ampak tudi zasebno. Na čustvenem področju se boste nekoliko oddaljili od simpatije ali ljubljene osebe.

Končno boste začeli razmišljati tudi o sebi in o svojih prioritetah, ki ste jih v zadnjem času močno postavili na stran ali celo čisto zanemarili. Ljubezen bo pravljično obarvana. Tisti, ki ste v zvezi, se boste pogovarjali o skupnih stvareh in dobili mnogo pozitivnih potrditev. Strinjali se boste s pogoji, ki vam jih bo nekdo postavil. Vseeno pa zaupajte svoji intuiciji in se ne dajte tako zlahka, naj se oseba nasprotnega spola še malo bolj potrudi.

Konec tedna se boste zabavali v večji družbi, kjer boste opazili osebo, ki bo v vas zbudila prijetne občutke. Poslovne zadeve bodo nekoliko na stranskem tiru, kar je pozitivno, saj ste oseba, ki preveč dela in si vzame premalo časa zase. Življenje vas bo usmerilo v malce drugačne, bolj adrenalinske aktivnosti.

POČUTJE: 3/5

ZDRAVJE: 4/5

POSEL: 3/5

FINANCE: 4/5

STRAST: 2/5

INTIUTIVNO: 3/5

ZEMELJSKA ZNAMENJA: bik, devica, kozorog

V prvih dneh tedna lahko pričakujete novice v zvezi s financami ali zavarovalnimi zadevami. To bo nekaj, kar vam bo prineslo izboljšanje finančnega stanja in vas lahko razveseli. Prinese vam lahko tudi boljše odnose kot sicer. V drugi polovici tedna pa bodo vaša dejanja usmerjena v posle s tujino ali pa se vam bo napovedal kakšen obisk od tam. Komunikacija bo v teh dneh vaš adut, zato to tudi spretno izkoristite.

Povečane bodo vaše možnosti za napredek, tudi tistim, ki vas kmalu čakajo izpiti na študijskem področju, pa vas mučijo veliki strahovi. Zdaj boste spet polni silovite energije in novih načrtov. Umirite svoje misli, zazrite se vase in predvsem bi bilo dobro, da ste nekoliko bolj potrpežljivi.

Če boste iskali kakšno pomoč pri bližnjih, boste bolj razočarani kot zadovoljni. Zelo boste bojeviti, zato bodo temu primerne tudi vaše reakcije. Če ste dosegli kakšen pomemben uspeh, je čas, da se poveselite. Čas bo naklonjen predvsem samskim, ki boste končno spoznali nekoga, ki vam bo segel globoko v srce in vas iskreno osvojil.

POČUTJE: 4/5

ZDRAVJE: 3/5

POSEL: 2/5

FINANCE: 4/5

STRAST: 3/5

INTIUTIVNO: 2/5

VODNA ZNAMENJA: rak, škorpijon, ribi

Počasi se odpirate. Teden pred vami bo dvignil vaše razpoloženje in dodal nekaj energičnosti. Končno vas ni strah povedati tistega, kar vam najbolj leži na srcu, in sicer nekomu, ki vas do zdaj morda ni hotel razumeti. Predolgo ste trkali na neprepustno zaprta vrata, tokrat pa boste svoje izrazili brez zavlačevanja in se, če bo treba, hitro obrnili na neko drugo stran, kjer vas čaka še obetavnejša priložnost!

Tudi vezani boste odločnejši. Veliko bo odvisno od vas, zato se modro odločajte in nikar ne dovolite, da na vas vplivajo negativna mnenja drugih. Proti koncu tedna vas bo nekaj zelo pretreslo. Mogoče vam bo prav ta čustveni šok pomagal, da se boste otresli določenih vezi, saj ste že dolgo težko prenašali bližino drugače mislečih.

Zdelo se vam bo, da boste v njihovi bližini tudi vi postali kot član tropa ljudi, ki slepo sledi svojemu vodniku. Razmišljali boste o življenjskem smislu, pomenu svojega obstoja in svojem napredku. Morda se odločite celo za kakšno obliko alternativnega izobraževanja in s tem razširite obzorja. Razčistili boste tudi zadeve iz preteklosti.

POČUTJE: 5/5

ZDRAVJE: 5/5

POSEL: 4/5

FINANCE: 4/5

STRAST: 3/5

INTIUTIVNO: 4/5

horoskop.si