Elementi in počutje od 10. do 16. 2. 2016

Preverite, kako se boste počutili v svojem elementu v obdobju od 10 do 17. februarja?

10. 2. 2016

OGNJENA ZNAMENJA: oven, lev, strelec

Prijetno energijo boste najbolje izkoristili, če se boste na delovnem področju postavili jasno za svoje pravice. Okrepljena bo kreativnost, ki jo boste znali zelo prisrčno izkoristiti. Na dan prihajajo nove teme in nova vprašanja, ki vas bodo malce prestrašila. Vse skupaj se bo zavleklo, zato ostanite potrpežljivi in se poskusite bolj prilagoditi. Nekdo se mora še odločiti, zato pustite času čas in popazite, tudi glede zasebnega področja. Imate vse, kar potrebujete, kljub temu se vam misli še vedno vračajo v preteklosti.

Merkur vam bo pomagal pri pridobivanju osebne motivacije in iskanju priložnosti, ki vodijo v boljše življenje. Besede bodo tiste, ki vas bodo popeljale do napredka. Potrebujete krajši premor, da bi se končno odločili o zadevi, ki je za vas pomembna in jo načrtujete. Povabilo vas preseneča, vsekakor v pozitivno smer. V petek boste iskali bližnjice in lažje poti. Nekaj previdnosti in premišljenosti vam ne bo škodilo. Na drugi strani vas bo spremljala sreča, zato izrazite svoje misli. Vaše fizično počutje bo na zavidljivi ravni, počasi se boste spet zavihteli v akcijo in premike.

Tudi v ljubezni boste odločnejši. Razmišljali boste, kaj pravzaprav lahko dosežete. Zlahka se boste odločili, ker pravzaprav končujete neko pomembno zadevo, ki vas že malce obremenjuje. Za vsako ceno boste iskali novo družbo in podporo. Če še niste našli ljubezni svojega življenja, je to mogoče zato, ker si tega do sedaj niste dovolj iskreno želeli. Če ste v zvezi, ki vas že nekaj časa omejuje, razmislite.

Počutje: 4/5

Zdravje: 5/5

Posel: 3/5

Finance: 4/5

Strast: 4/5

Intuitivno: 3/5

ZRAČNA ZNAMENJA: dvojčka, tehtnica, vodnar

Ni razlogov za pretirano zaskrbljenost, toda ne navezujte se na prazne obljube nekoga v svoji bližini. Počasi boste našli nekaj novih možnosti, le prehitevati ne smete. Ne najdete prave taktike z osebo, ki vam je še vedno naklonjena, morda tudi zaradi težav in dvomov, ki jih imate. Vsaj dogovora se držite in ne pretiravajte. Na poslovnem področju vas bodo navdušili za nove, ustvarjalne zamisli. Pripravljeni ste in želite si še veliko drugih stvari, posebno ljubezenskih iskric in poznanstev.

V petek boste nekoliko utrujeni, čeprav potrebujete malo, da bi se odpočili in nadaljevali v svoji smeri. Priznati si morate, da je za vami nekaj napornejših obveznosti. Nekdo vam je veliko bolj pri srcu, kot si želite priznati. Vsak začetek je težek, zato bodite pametnejši in prvi popustite v komunikaciji, ki bo kmalu prešla na drugo stopnjo.

Nagnjeni boste k temu, da stvari zapletete še bolj, kot je to potrebno, saj ste trenutno v fazi manjšega nezadovoljstva. Ustavite se za hip in razmislite, ali vas takšen pristop vodi do napredka. Na poslovnem področju ste lahko brez skrbi, saj dobro veste, kaj vam pripada. Po drugi strani pa razmišljate tudi o potovanju. Ljubljena oseba vam sledi na najboljši možen način.

Počutje: 3/5

Zdravje: 3/5

Posel: 2/5

Finance: 2/5

Strast: 3/5

Intuitivno: 2/5

ZEMELJSKA ZNAMENJA: bik, devica, kozorog

Sreda bo namenjena veselju, ustvarjanju in prijateljevanju. Izkoristite energijo poguma in samozavesti ter naredite tisto, s čimer že dalj časa odlašate. Prijaznost je ključ do boljšega počutja. Pri marsičem boste pustili svoj pečat, najpomembnejši trenutek bo vsekakor uspeh v poslovnem pogovoru. Preveč ste radodarni, kar vas lahko drago stane. Poskusite se osredotočiti na osnovne zadeve in se postavite v ospredje, posebno glede izredno pomembnega načrta.

Spodbujena bo vaša ustvarjalnost. Pustite vse možne obveznosti, ki vas omejujejo v popolnost in vam kradejo čas. Konec tedna prisluhnite sebi, svojim potrebam in željam. Neučakani boste, čeprav vas nekdo prepričuje, da ni razloga. Umirili se boste tudi ob predlogih zanimivega znanca, ki bi se vam rad približal. Zaradi planetarnih vplivov boste morali biti v ponedeljek previdni in premišljeni. Poiskati boste morali pravo mero med delom in počitkom. Sledi napredek v ljubezenskem odnosu.

Veliko dela se vam je nakopičilo, vse skupaj pa bi radi nekako preložili, tudi zato, ker se vaše misli vrtijo okoli ene in iste zgodbe ali osebe. Počasi sledi napredek. Nekaj vas vznemirja, prava čustva pa bi radi zadržali zase. Niste povsem prepričani o svojem prav, kar se vam sicer ne zdi tako zelo narobe, da bi morali kaj spremeniti.

Počutje: 4/5

Zdravje: 2/5

Posel: 4/5

Finance: 2/5

Strast: 4/5

Intuitivno: 4/5

VODNA ZNAMENJA: rak, škorpijon, ribi

Vse se bo dobro izteklo. Tokrat se lahko posvetite umetniškim načrtom in javnim nastopom, saj boste odlično pripravljeni in bolj samozavestni, kot ste sicer. Čisto nič vam ne bo pretežko. Ne bodite presenečeni, če se boste v zadnjem hipu premislili. Pomagal vam bo nekdo izmed prijateljev ali sodelavcev, ki popolnoma razume in podpira vaša stališča. Preplavljala vas bo želja po nadaljevanju izobraževanja, vendar se boste ob tem srečevali z večjimi dilemami. Imate še kar nekaj časa, da razmislite o vsem skupaj.

Pomoč znanca boste zavrnili, potem pa vseeno sprejeli vsaj priložnost za daljši klepet. Ne upirajte se preveč, saj je jasno, da boste morali vendarle popustiti. Vaša energija vam bo dala nekaj dodatne motivacije, posebno za srečanje, ki je bilo pred kratkim preloženo. Tokrat se boste izkazali s hitrimi in duhovitimi odzivi. Čaka vas fantastičen ponedeljek, ki bo prinesel tudi nekaj več spontanosti. Počutili se boste tako dobro, kot že dolgo ne, saj ste v obdobju novih začetkov.

Ne obremenjujte se preveč s tem, kaj bodo o vas povedali drugi, ko boste kot vedno vse naredili po svoje in se zraven še hudomušno nasmejali. Ostanite sproščeni. Dovzetni boste za vse spremembe v okolici. Strastna srčna energija vas povezuje z nekom, s komer se le fizično privlačita, kar za vas ni dovolj. S starimi težavami se boste spoprijeli popolnoma drugače, kot ste to počeli doslej. Nekaj, kar ste izpustili, še vedno lahko dobite, posebno če je povezano z zanimivim srečanjem.

Počutje: 5/5

Zdravje: 4/5

Posel: 3/5

Finance: 3/5

Strast: 4/5

Intuitivno: 3/5