Elementi in počutje od 15. do 21. julija

Kakšno bo vaše počutje glede na element, v katerem ste rojeni?

15. 7. 2015

OGNJENA ZNAMENJA: oven, lev, strelec

V teden vstopate nekoliko napeti in usmerjeni v hitre rešitve, ki pa jih ne bo na spregled. Razmišljali boste tudi o novostih, ki jih bo treba najprej skrbno preveriti, saj vas lahko popeljejo v neuspeh. S čustvenim področjem se ne boste pretirano obremenjevali, saj boste čutili, da vse poteka tako, kot si želite, ter da lahko partnerju zaupate. Samskim bo najbolj naklonjena druga polovica tedna, ko boste sicer prenehali na silo iskati partnerja, prav takrat pa se bodo pojavile spontane in zanimive priložnosti, ki jih bo vredno zagrabiti. Veliko vam bodo pomenili iskreni odnosi, ki jih boste tkali s tistimi, ki so vam vsaj nekoliko podobni in imajo enake cilje. V tednu, ki je pred vami, boste med prijatelji tudi zrasli na lestvici priljubljenosti, kar je za vas zelo pomembno, saj niste samotar in ste od pozornosti celo odvisni.

Počutje: 3/5

Zdravje: 5/5

Posel: 3/5

Finance: 4/5

Strast: 4/5

Intimno: 3/5

ZRAČNA ZNAMENJA: dvojčka, tehtnica, vodnar

Če vas bodo ljudje spraševali, kaj si mislite, jim boste morali to natančno razložiti, odzivali se boste drugače kot sicer. Dotaknili se boste tudi strokovne plati, saj tokrat vaš šarm in simpatičnost na poslovnem področju ne bosta dovolj za napredek. Opazovati boste morali, kaj od vas želijo drugi, in jim poskušati ustreči, v svoje dobro. Občutili boste veliko energij, ki vam niso najbližje, saj ubijajo vašo samozavest, zato vse skupaj vzemite kot obdobje stabilizacije. Pojavijo se lahko vprašanja in manjše težave na področju zdravja, kar vas bo usmerilo v to, da svojemu telesu posvetite več pozornosti. Najprej pa bo vsekakor treba doseči stabilizacijo na psihičnem področju. Nikar ne podlezite obveznostim in stresu, raje si vzemite nekaj časa zase, da se obnovite, nato boste sposobni še boljših rezultatov, sploh v drugi polovici tedna, ko bo vse skupaj potekalo še bolj gladko.

Počutje: 5/5

Zdravje: 2/5

Posel: 3/5

Finance: 2/5

Strast: 5/5

Intimno: 2/5

ZEMELJSKA ZNAMENJA: bik, devica, kozorog

Pojavi se lahko nekaj neupravičenega ljubosumja, ki vas bo v prvi polovici tedna večkrat spravilo v slabo voljo. Nikakor ne napadajte, dokler ne preverite vsega, kar slišite, saj lahko zaradi določenih aspektov pride do izkrivljenih informacij in napetosti brez pravega vzroka. V drugi polovici tedna boste zacveteli. Obetata se vam aplavz in priznanje. Pravijo, da tisto, za kar živiš in kar počneš, označuje, kdo si. Glede na to, da ste dobro pripravljeni, imate odlične možnosti za spremembe, če si jih želite, seveda. V tednu, ki prihaja, vam bo bolj ustrezalo ostati v ozadju, čeprav ste znani po tem, da želite biti vedno v ospredju. Odkrili boste nove globine, nove cilje in nove načine, ki vam bodo bolj pisani na kožo v vašem vsakodnevnem delovanju. Pozvani boste, da svoje ideje tudi izpostavite, brez tega tudi uspeha ne bo v tolikšni meri, kot pričakujete. Žetje sadov vašega dela vam je nakazano v drugi polovici tedna, takrat se vam bo okrepila tudi vaša odločnost.

Počutje: 4/5

Zdravje: 3/5

Posel: 4/5

Finance: 4/5

Strast: 3/5

Intimno: 4/5

VODNA ZNAMENJA: rak, škorpijon, ribi

Pojavilo se bo veliko priložnosti, vendar ne boste dovolj verjeli vase, da bi jih izkoristili. Primanjkovalo bo tudi potrditev od okolice. Nekdo vas bo nekoliko upočasnil, vendar boste z vztrajnostjo in močno voljo še vedno uspešni. Pozitivna energija vam bo sledila v drugi polovici tedna. Pripravljeni boste na preizkušnje, ki bodo večinoma povezane z domačim okoljem. Sledila bo neposredna komunikacija, vendar jo bodo uporabili tisti, ki se sicer držijo v ozadju. Predajte jim štafeto, umaknite se v ozadje in tokrat le opazujte. Odnosi bodo za vas na prvem mestu, denar vam niti ne bo tako pomemben, kar lahko marsikoga zelo začudi, saj so vas vajeni, da ste večinoma materialno usmerjeni. Treba bo sprejeti številne resne odločitve, ki lahko močno vplivajo na vaš življenjski slog. Ob vas bodo ljudje, ki jim boste lahko zaupali, pripravljeni bodo tudi nesebično priskočiti na pomoč.

Počutje: 3/5

Zdravje: 4/5

Posel: 3/5

Finance: 3/5

Strast: 2/5

Intimno: 5/5

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri